Sırtı Kocaya Yaslama

Ee yani çalışmayan kadınlar buna göre kocalarının sırtından geçiniyo baya baya.ay ne saçma şey.bende ünv.mezunuyum ama çalışmıyorum şu an.çünkü çocuklarımız bakıcıların elinde sürünsün istemedik.çok şükür ihtiyacımda yok ama çalışmak sadece ihtiyaçtan olmuyo.ayrıca bu kimseyi ilgilendirmez ki.

Öğretmenim, ama beni eşim okuttu, yani çalışmadığım dönem oldu.
Ne iş yaparsın diye soranlara "kocamın yanında tüketiciyim" diyordum o zamanlar.

Her yerde var böyle densizler. Mesela eşimin iş arkadaşı yüzüme yüzüme dedi ki "eee artık çalışma sırası sende". Yeni de evlenmişti o sıralar, hiç affetmedim ama "neden, eşin çalışmasaydı evlenmeyecek miydin yoksa?" dedim; ık mık pıh.

Hadi diyelim harbiden öyle, kime ne?
Koca da benim, parası da benim =)

Koca benim sırt benim millete n'oluyor

ne yazık ki öğretmenlerin büyük kısmı sizin gibi değil
kızı atanır atanmaz, şu kadar maaştan az geliri olan görücü hiç gelmesin benim kızım kadrolu öğretmen diyen bi dolu kız anası var etrafımda, meşhur Zaytung haberi var biliyorsunuzdur atanan öğretmen kızla alakalı...
üstelik size aslında kendilerince kötü bir şey de demiyorlar, yapılması istenilen, başarı olarak görülen, takdir edilesi bir şey yapmışsınız siz. Hem atanmış öğretmen kadınsınız (kadınlar hep öğretmen olsun zaten) hem mühendis koca yapmışsınız daha ne olsun?
Benim tam o toplumun öğretmeni olan bir yengem var bırakın eşi, daha 4. sınıf öğrencisi olan öğrencisne "ohh sırtını dayamışsın babana keyfin keyf" diyor. Berbat nesiller yetiştiriyor, içim acıyor.

Toplum bu, maalesef. Kendi iyiliğiniz için ne kadar kaale almaz ne kadar sinirleriniz bozmazsanız o kadr iyi. Yoksa toplum sizin gibi ve benim gibi kadınları deli eder. Yavaş yavaş delirir gideriz...

Ağızlarının payını ver. Öğretmenlik yatarak yapılan bir iş değil sırtını kocana yaslasan evde oturursun çalışmazsın kocam baksın dersin.

Bnde ogretmenim esim de muh. Kocamin amcasi demisti bana aynusini gozun mu kalmis ne amca dedim

Tatlım kesinlikle tavrını köy,bu sözlere kırıldığını dile getir.gerekirse sadece resmi şekilde yurur iliskiniz okuldakilere.boyle de çok zor olur(i nsan severek gitmek ister okul) ben de öğretmenim ama sınıf içinde densizlik eden bi insan musveddesiyle resmi ilişki bile fazla valla.
En olmadı şaka yollu laf şok sen de.

Ben olsam bu durumu kullanırdım
Zaten ne derseniz diyin ne yaparsanız yapın onların fikrini degistiremiyceksiniz...

Eşim fazla ders almamı ek sınavlara gidip yipranmami istemiyo yorulma sen canım karıcım diyo diye her yerde söylerdim

Hatta çalıştığım parayla sadece kıyafet takı ayakkabı flan alıyorum arada biriktiriyorum eşim kazandığım parayı asla almaz senin emeğin ben zaten kazanıyorum cnm. Karıcım diyo derdim:)

Kıskançlıktan iki yıl uyumazlardi heralde çünkü onlar fazla kazanmak için ek ders alıp , borç ödeyip sizin kazndiginizi zevkimiz için harcadiginizi düşündükçe delirirler:)

benim de elim ekmek tutuyor sukur deyin.. ev hanimlari ne yapsin.. onlar toptan mi dayamis oluyor bu durumda.. rehberlikci de acil.kendisi bir terapj almali.. soyleyin kendisine nobet tutmadan derse girmeden full ek ders aliyorsun ooooh kebap diye :))

Eşimden dolayı başıma gelen olayları hatırladım. Ben çalışıyorum, iyi bir işim, güzel bir maaşım var, çok iyi bir üniversiteden mezunum. Olayı anlamanız için anlatıyorum. Ben zaten boş değilim yani. Ki boş da olabilirdim. Eşim de cok iyi bir üniversiteden mezun. Çok şükür durumu iyi.
evlenecegeimiz Zaman Çevremdeki insanlardan Karşıma geçip "mantık evliliği yapmak çok zor, insanlar nasıl mantık evliliği yapıp aynı yatakta uyuyabiliyor, sen Nasıl uyuyacaksın" diyen oldu. Sanki sevmiyormusum da başarılarından dolayı evleniyormuşum gibi. Asla muhatap olmadım ortamdan uzaklaştım, konuşmuyorum.
Balayında benim en çok istediğim yere, Maldivler'e gittik. Çalışmaya geri döndüğümde benim odaya girdiğimi görmeyen çalışma arkadaşlarımı "adaya asla gitmem balayına, Maldivler E gidilir mi ya ne saçma" Derken buldum.
Duyduğumu gördüler asla muhatap olmadım. İş ortamında gerektiği kadar muhatap oluyorum. Dışarıda asla görüşmüyorum.
Bunlara benzer çok şey yaşadım. Ben cevap vermeme taraftarıyım. Verdiğiniz cevabı anlayacak insanlar olsa zaten sizinle bu şekilde konuşmazlar. Bu şekilde laf söylemezler.
Bence siz de asla muhatap olmayın. Çok güzel bir mesleğiniz, gurur duyacağınız bir eşiniz var daha ne?
Bence bu tip insanlara laf sokmak bil'e negatiflik getirir. Hayatınıza olumsuz şeyler sokmayın.

Bir yeni öğretmen adayı olarak, sırtımı da başımı da güvenle yaslayacağım biriyle olmayı çok istiyorum.
Size ne hocam?! :)

Bu insanlar cidden niye bu kadar fesat ki?!

Bence mühendis olmasından ziyade yazılım mühendisi olması bunu düşündürtüyodur onlara, her mühendis karısına böyle yaklaştıklarını sanmıyorum esinizin branşı gerçekten iyi ve cekiciki böyle laf sokuyolar:)
Hiç açıklama yapma,çok net kıskanılıyosun, gül geç çoğu Zamanda dolaylı yoldan böyle düşündükleri icin sen onları ez ayrıca İngiliz öğretmenleri her zaman havalı görünürler diğer branş öğretmenleri tarafından:) htta en paspalı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…