benim 3 eltim var birde gelin var erkek kardeşimin eşi.8 yıllık evliyim vallahi hepsiyle bal gibiyim birkere bile kavga gürültü trip katiyyen olmaz.kv desen yine öyle canım cicim harika yız yani.
nasıl oluyor dersiniz hepsiy le merhaba merhaba bu kadar.ötesi yok tel de görüş mem herzamsm gitmem esim le ayda bir kere gideriz kv ye zaten 3 elti aynı mahallede ben minibüsle yarım saatlik mesafedeyim aynı yerde değilim bin sukur.hiç kötü olmadim ayrı gayri da yapma dim mesafe yi korudum hepsi bu.
evet elti görünce kv bunlardan arkadaş olmaz olan varsada numunelik tür ancak.mümkün mertebe uzak durucsn arkandan konuşsunlar boşver esin senin yanında mi bitti cocugu la keyfine bak.gitme görüşme.
en iyi intikam umursamamaktur.insanları cikdirtmsk istiyorsan umursama.ben esim ve kızımla çoook huzurlu ve mutluyuz nazar: onlar üç elti kv yesinler birbirini allah tan esim evlenip evini bilen biri.senin esinde yaşındaymış ne güzel sen galiba iyi niyetlisin sukret esin senden yana.cocugunla esin le mutlu ol gerisi ayak bagi zaten.hiç üzülme birsuru insan aynı dertten muzdarip al kahveni bak keyfine cnm ya catlasinlar onlar da...