- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
Ay ne güzel fantaİ yaa, keşke kocam istese de yapsam valla hayatımıza renk gelirdiBayramınız mübarek olsun kk nın guzel hanımları...
Eşiniz ısrarla kese atmanızı istiyor mu ..banyo yaparken ..yani her duşta olması lazımmı..zira benim eşim her duşta ısrarla istiyo..sizde de öyle mi
aşk bir sabunsa köpürt beni pakizeAy ne güzel fantaİ yaa, keşke kocam istese de yapsam valla hayatımıza renk gelirdiya da oda beni keselese falan
Her duşta mie adamın eli uzanmıyordur sırtına adamın.bu mu derdiniz?
Hiç kese atmadın miAy ne güzel fantaİ yaa, keşke kocam istese de yapsam valla hayatımıza renk gelirdiya da oda beni keselese falan
Dert değil kiBunu neden sıkıntı yaptınız anlamadım
Eşim günlük dus alıyor hergun isteyinceNe var ki bunda, elinize mi yapışıyor kese
e duştan duşa adamın kol boyu mu değişecekHer duşta mi
Rahatlıyor demek ki, yani istemiyorsanız her gün yapmayın, eşime her gün yapsam yok demez. Kaşınmayı da çok severEşim günlük dus alıyor hergun isteyince
ah bir de masaj gibi gelir o suyun altındaaRahatlıyor demek ki, yani istemiyorsanız her gün yapmayın, eşime her gün yapsam yok demez. Kaşınmayı da çok sever
Rahatlıyor demek ki, yani istemiyorsanız her gün yapmayın, eşime her gün yapsam yok demez. Kaşınmayı da çok sever
Masaj isteği de ayrı, şu omuzlarımı biraz ovar mısın, o birazlar hiç bitmezah bir de masaj gibi gelir o suyun altındaa
Ay atmadım vallaHiç kese atmadın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?