Sirtina kese atilmasini isteyen kocam

yasemin2145

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
851
709
23
42
Bayramınız mübarek olsun kk nın guzel hanımları...
Eşiniz ısrarla kese atmanızı istiyor mu ..banyo yaparken ..yani her duşta olması lazımmı..zira benim eşim her duşta ısrarla istiyo..sizde de öyle mi

Ay ne güzel fantaİ yaa, keşke kocam istese de yapsam valla hayatımıza renk gelirdi ya da oda beni keselese falan

e duştan duşa adamın kol boyu mu değişecek ama şey alabilirsin kozmetik mağazaları varya G ,W , R ile başlayan ,uzun saplı lifler var.Ucunda lif takılı uzun sopa şimdi tarif edemedim görünce anlarsınız.Onlardan alın banyoya koyun ya da bak ne aldım sana hayatım deyin.

Hiç kese atmadın mi
Ay atmadım valla kocam alman, çok istiyorum masaj yapayım kese atayım istemiyor benimki. Ben yılda bi türkiyeye gidip hamama kese attırıyorum. Valla arada fantazı birlikte duşa giriyoruz köpüklüyo beni fln . Ay keşke eşim bi konuda bana böyle muhtaç olsa da söylenerek olsa da yapsam valla

5 yillik evliyim gecen ay sadece sirtima kese atarmisin dedi. Normalde hamama gider guzelce kese attirir kendine. Dedim beni biliyorsun huylu biriyim,tiksinirim cikan kirden. Kabul etmedim. Mecbur hamam gidicek tekrar. Atmam atamam aasla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…