Şişe Çevirmece :D

asla aaatmammm

attaki sinirlenip kendini yerden yere vurdun mu

atmak istemişimdir mutlaka ama atamamışımdır
hiç ne yapmak gerekteğini bilmediğin bir durum oldu mu

Oldu tabi olmaz mı:):):) Mesela birine birşey olsa, bayılsa, elini kesse falan ben hayatta ne yapacağımı bilemem, yaralanan şahıs bana der şunu yap bunu yap diye. Bir de mesela biri hastadır, iyileşemeyecektir, ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilemem. Bir de yeni girdiğim bir ortamda bir süre ne yapmam gerektiğini bilemem. :):):)

Alttaki komşu, kendini deli gibi hissettiğin zamanlar oldu mu?

Oldu:) Beni çok sevindiren şeyler olduğunda evde zıplıyorum çığlık atıyorum Sonra diyorum ki napıyosun adukettt deli misin manyakkkkk içinden sevin kendine gel

Aşağıdaki kulağıma fısıldar mısın En çok ne zaman utandın?

sevdiğimin karşısında burnum aktığında aniden allahım yerin dibine girdim sanırım ve o benim burnumu sildi insanlık hali bebeğim dedi bana offf felaketti hastaydım da biraz...

peki sen söyler msn hiç gıcık kaptığın biri olup da ona özellikle yaptığın bi kıllık oldu mu :)

uu çok yaparım. yurtta kalıyorum ben, eğer sevmediğim birinin bişeye gıcık olduğunu öğrenirsem onu yapmaya bayılırım :)) kötüyüm bennn

hiç ölmek istedin mi ?

yasamayı cok sevıyorum ama bazen ıstıyorum:)

sen hiç evden kacmayı dusundunmu?

kaçmayı düşünmedim de üniversiteyi kazanıp gitmeyi istediğim çok oldu. sırf o yüzden bulunduğum şehrin üniversitesini yazmıcam tercihlerime. çok kavga ediyorum ya evdekilerle, çok yüz göz oluyorum biraz uzaklaşmalıyım.

ilk gördüğünde uyuz olduğun, sevmediğin biriyle daha sonra can ciğer dost olduğun oldu mu? (benim çok oldu. )

Arkadaşlık ilişkilerim hep böyle başlar
Hiç boğazında yara çıktı mı,yemek yiyemediğin oldu mu benim gibi:26:

çok zor bir durumdur eminim ama olmadı çok şükür.
hiç sevmediğin birisiyle başka birisini unutmak için sevgili olduğun oldu mu ?

Asla,tek sevgilim oldu acısını tek başıma paşa paşa çektim.Başkasıyla olmak başta kendime olan saygımı öldürürdü.yapmadığım için hiç pişman değilim:82:
Hiç sevgilinin normal kız arkadaşlarıyla ilişkisini kıskandın mı?

şimdiye kadar hiç kimseyle çıkmadım ama çıkarsam ve o sözde normal kız arkadaşının aşırı laçka ve düşüncesiz hareketleri olursa kıskanırım. zaten aşırı kıskanç bir insanımdır. kurduğum cümleye bakın yazarken bile sinirlendim.

bkz: olmayan erkek arkadaşı kıskanmak

alttaki, birine aşık olduğunda daha çok duyguların mı mantığın mı devrede olur?

Duygularım. Ama mantığı tercih ederdim. Daha sonra mantığını sokmaya çalışsanda kabul etmiyor onu kalp..
Sevgilin veya arkadaşın sana hata yaptığında intikamını alışın nasıll oldu?

Uzunca susarım öyle durumlarda
İçki içen sevgilin olsa onunla o halde konuşmaktan korkar mısın?

genellikle intikam almaya çalışmam. hata yapmışsa benim için bitmiştir, üstelemeye gerek yok. ama şimdiye kadar sadece bir kişiye yönelik intikam duygusu taşıdım, çok aşık olduğum biri. ilerde bir gün karşıma çıkarsa sürrüm sürüm süründürmek istiyorum. bir yandan da hiç çıkmasın sonsuza kadar unutayım istiyorum.

ben bu gece ne kadar da çok açtım bayramlık ağzımı, normalde hiç anlatmayacağım şeyler bunlar.

neyse, alttaki arkadaş küfür eder misin hiç?

az önceki kargaşa için özür dilerim.
Uzunca susarım öyle durumlarda
İçki içen sevgilin olsa onunla o halde konuşmaktan korkar mısın?

hayır, tam tersi konuştururum. sarhoşken içindeki herşeyi döktürürüm. ne demişler? sarhoşken söylenmiş her söz ayıkken düşünülmüştür.

alttaki arkadaş küfür eder misin hiç?

Ben hiç edemen
Peki sen bile bile hoşlandığın kişiden gelen mesaja hemen cevap vermemezlik yapar mısın

normal durumda yapmam, gördüğüm an cevaplarım. ama eğer o bana geç cevap veriyorsa bende bilerek geç cevap veririm.

vicdan azabı çektiğin oldu mu hiç?

Püfff oldu:2:
Abin varsa ya da olsaydı sevgilisin kıskanır mıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…