Şişe Çevirmece :D

yorum yapamayacağım ama kıskanabilirdim. ama öyle sevgilisine karşı saçma sapan davranmazdım kıskanıyorum diye. öyle masum bir kıskançlık olurdu herhalde.

birçok konuda zıt düşüncede olan iki insanın çok iyi bir dost/sevgili olabileceğini düşünüyor musun?

En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum çok şükür, çünkü sevdiceğim 1 buçuk yıldır varlığıyla öyle çok mutlu etti ki beni, ağlayacak sebeplerim olmadı hiç Normalde çok sulu gözümdür, özellikle sinirlendiğimde fena ağlarım :26:

Sevgilin, eşin yada herhangi bir arkadaşınla sinemada yada evde film izlerken +18 sahneler boy gösterdiğinde ne yaparsın? Gözünü mü kapatırsın, hiç bozuntuya vermeden izlemeye devam mı edersin, yoksa renkten renge mi girersin

Hiç çaktırmam,yönüm ekrana dönük olur ama izlemem milletin haramına ortak olmamak için
Sevgilinin sakızını çiğneyebilir misin böğğğ

Sevdiğimin ağzını bile yerim Ama sakızını çiğneyememmmmmmm iğrenç demeyeyim ama iç açıcı da değil

Sevgilin mi ön plandadır yoksa arkadaşların mı? Hangisi daha önce gelir?

Arkadaşlarım,sevgiliye çok yüz vermeye gelmez heralde.Benim gibi birine ne kadar katlanabilir ki
Bebeğinizin adını kayınpeder-kayınvalidenizin adını koymak teklif edilse kabul eder misiniz?

Tabiki fikirlerini dinlerim ama bu onların dediği olcak anlamına gelmez. biz daha evlenmeden bebişlerimizin isimlerini koyduk bile 4. bebişte alırım artık fikirlerini heheheheh

Sana göre dünyada en anlamsız olan şey ne? ( Mesela iki insanın evli sayılması için illa imzaya gerek olmadığını düşünmek gibi... Yada marstan arsa satın almanın amacını hala çözememek gibi:26: )

Kadın ve erkek gibi iki ayrı gezegenin canlılarının aşk olmadan bir arada duramayacaklarının halen idrak edilememesi.
Peki sence evlilik öncesi tüketilenler evlilik sonrasında ilgisizliğe yol açar mı?

Sadece yemeğin tadına bakarsanız, yani yemek sofraya gelmeden önce kendinizi doyurana kadar yemezseniz ilgisizlik olmaz. Sofraya oturduğunuz zaman da tadına ilk defa bakacağınız ve sizi cezbeden harika tatlar kalmış olmalı diye düşünüyorum

Dedikodu yapmayı sever misin?

evet sahilde bir kere old 16 yasındayken anlıktı ama kıpkırmız oldum

alttaki okulda hiç kfürlü agız dalasına girdin mi yada saç bas dövüştün mü

Burda bi karışıklık olmuş düzelteyim Sorularınıza ben cevap vereyim: Okulda hiç kimseyle kavga etmedim, olgun ve hanım hanımcık bir öğrenciydim:) Kopya çekmişliğim yoktur. Pcde oyun oynarken bile hile yapmam. Her zaman hakettiğim sonucu isterim, ne eksik olsun nede fazla.

Hayatında interneti ilk kullanmaya başladığın zamanki aktiviten neydi? (Mesela bizim evimize int ilk 2005te bağlanmıştı, ben en çok chat yapıyodum)

o ara arka sıradakiler hayranıydım o sanatçıların fan sayfaları dizini fan sayfasına bakıyordum bir de tabi okulumun sitesine ilk baktığım yaptığım buydu
annenle bir olup babandan sakladığın bir olay oldu mu ?

Hayır, babamla bir olup annemden sakladıklarımız oldu
Ailesi ve hayat arkadaşı dışında sence bir insan hemcinsiyle aynı evi paylaşmalı mıdır?

ömür boyu olmaz da yurt, öğretmen evi gibi iş ve eğitim dolayısı ile dönemsel mecburiyetten katlanılabilir.
alttaki kendini chat ortamlarında erkek gibi gösterip kız tavlamaya kalktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…