- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.341
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Değer tabii ki. Yeşilçay da için . ayrıca telefonunuza adim sayar indirin. Telefonumuz da hep cebinizde dursun. Gün sonunda kaç adim attığınıza bakarsiniz. 4 bin -5 bin -7bin-10 bin seklinde günden güne artirin adimlarinizi. Günde 10 bin adıma alışmak iyidir.
Keşke vaktim olsa ve de benle yürümek isteyen eşim olsa.. Ne güzel işte.. Değer bence..
Kaç kilosunuz
Ben eşime yürüyüş olayını teklif ettim yeni evliyken, kırmadı tamam dedi. 4.günde caydı gitti :) O yüzden kıymet bilin ve değerlendirin. Ama bir dahiliye doktorunda hormonlarınıza baktırın, kilo verimini zorlaştıran etken var mı diye.
Yeşilçay, su tüketimini eksik etmeyin.
Düşük riski için yeşilçay bırakmışsınız, hamile misiniz?
Eğer kilo verme esnasında kalmak istemiyorsanız korunun.
Bunu bana çevremde de söylediler eşim de söylüyor yemek yemedigin halde kilo gitmiyor troid guatr la ilgili hastalığın olabilir dediler.Simdilik hamile değilim 3 aydır da olmuyor zaten korunmayı nedense bırakmak istemedim uzun sürebilir bebek olayı ama birde ceviz suyunu duydum bı tanıdığım çok kilo verdi.Sabahlari zaten ceviz yiyiyorum bir tarif var suyun içine atıp bekketiyorsun sabah o suyu içip cevizi de yiyiyorsun bunu da uygularim inşallah gider kilolar
Canım, abur çubur ekmek yani un şeker tuz yok. Günde 3 litre su iç sabah öğle akşam yanında 1 litrelik şişe bulunsun hep. Tabağını küçült mümkünse kase olarak yap ya da kaşık hesabıyla mesela 5,6 kaşık. 1 saat yürü hızlı tempo. Evde esneme germe hareketleri yap cikamadigin zaman ve kesinlikle 7den sonra yemek yeme. Bi de haftanın bi günü tartil.
Canım, abur çubur ekmek yani un şeker tuz yok. Günde 3 litre su iç sabah öğle akşam yanında 1 litrelik şişe bulunsun hep. Tabağını küçült mümkünse kase olarak yap ya da kaşık hesabıyla mesela 5,6 kaşık. 1 saat yürü hızlı tempo. Evde esneme germe hareketleri yap cikamadigin zaman ve kesinlikle 7den sonra yemek yeme. Bi de haftanın bi günü tartil.
Aynen, bu kısmı da not et.katılıyorum. İşin temeli bu.
Yap tabi canım o kilolar sana ait değil bırak onları :))Bir saat tempolu yuruycem yanıma suyumu da alırım birde müziğim ohh çok pis hırs yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?