- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.900
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Bekar bir insanım ben valla evlenme çocuk yapma gibi düşüncelerim olmadığı ve uzun zaman da olmayacağı için ne yazık ki bir fikrim yok. Sadece zayıflama konusunda faydalı oldugunu biliyorum çünkü bağırsakları çalıştırıyor. Ama hamilelik konusunda zararı varsa tabii ki icmeyin. Onun yerine bol su tuketip zayiflarsiniz siz de.Evet esimin telinden o program var açarız dedi ilk günler hamlamamak için hafif adımlar az yururuz dedi sonra arttırıp tempolu yururuz dedi eskiden çok yeşil çay icerdim düşük olabilirmiş diye bıraktım sizce gebelik sürecinde yeşil çay içilir mi Google da içmeyib diyor diye bıraktım bende
Doğru bebek olunca tum düzen değişiyor bende en azından hamile kalmadan biraz kilolar gitsin istedim bu şekilde hamile kalırsam 80 leri eminim görürümİnanın çocuk yokken vakit bir şekilde yaratılıyor.. Benim küçük bir bebeğim var, hiçbirşey yapacak vakti bulamıyorum. İşten geldiğim zaman tum zamanımı ona ayırıyorum.. Helal olsun kuzuma ama kilolarım benle pek mutlu.. Gidecek gibi de değiller..
Kaç aylık bebişiniz? Bende uzun sürede verdim ama benek büyüyüp hareketlendikçe kilolar da gidiyor.İnanın çocuk yokken vakit bir şekilde yaratılıyor.. Benim küçük bir bebeğim var, hiçbirşey yapacak vakti bulamıyorum. İşten geldiğim zaman tum zamanımı ona ayırıyorum.. Helal olsun kuzuma ama kilolarım benle pek mutlu.. Gidecek gibi de değiller..
Yani öncelikle hormon tahlili yaptırmanız gerekti sanırım yapılmıştır.Şeker,insülin,tiroit gibi sorunlar varsa ne yaparsan yap zor verirsin kilo.Suyuda bol içmiyorsun kesin.Hiçbirşey yemesen de suyu 2.5 3 litre içmezsen kilo kaybın olmaz çünkü.
Bunlardan sonra yapılan her egzersiz aktivitesi kilo vermene yardımcı olur kesinlikle.Merak etme:)
Bu tempoda yaşıyor ve bu düzende yiyip içiyorsanız rahat kilo vermeniz lazım. Mutlaka doktora gidip bi tahlil yaptırın. Belki insülin direnci, guatr falan vardır. Hemde diyetisyen kontrolünde olması daha iyi olur.
O kadar da kilolu değilmişsiniz. Üç beş kilo fazlanız var sadece. Ben böyle bahsedince sizi 85-90 kilo filan sandım1.64 boyum 68 kiloyum evlendigimde 52 kiloydum çok degil 60 olsam Yeter bana
bebeğim prematüre. Kro 5 düz 3 aylık. Hareketlendi. Haklısınız. Ben de biraz yediğime içtiğime dikkat ediyorum. 4 kilo verdim. Kuzumla artık daha çok hareke ediyoruz çünkü..Kaç aylık bebişiniz? Bende uzun sürede verdim ama benek büyüyüp hareketlendikçe kilolar da gidiyor.
Merhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk
Olur hatta sikilasirsin eşinin kıymetini bil seninle spor yapıyorMerhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk
Emziriyorsanız hiç acele etmeyin derim. Ben emzirirken kilo veremeyenlerdendim :) Hani genel de hep verilir ya..bebeğim prematüre. Kro 5 düz 3 aylık. Hareketlendi. Haklısınız. Ben de biraz yediğime içtiğime dikkat ediyorum. 4 kilo verdim. Kuzumla artık daha çok hareke ediyoruz çünkü..
Cok aşırı degil ancak dikkat etmek gerekiyor burda cuma yarismalari var bi baksanız baya iyiler benimde son 3 kilo vermem gerekiyor ama gruplara dahil olamiyorum cok kisa surede verilebilecek bi kilo oldugu icin. Acikcasi cuma zayiflama gruplari cok kamçılıyor kilo verme konusunda sayelerinde bi 14 kilo vermisligim var1.64 boyum 68 kiloyum evlendigimde 52 kiloydum çok degil 60 olsam Yeter bana
Merhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?