- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Emzirme sureci super. Duzenli beslenirsen ve hayatindan ekmek, seker, yag,abur cubur vs bunlari cikardiginda her hafta duzenli kilo verdigini goruceksin. Veee bol suuu tabi :) bebisin hayirli olsun saglikla buyusun insallah.bebeğim prematüre. Kro 5 düz 3 aylık. Hareketlendi. Haklısınız. Ben de biraz yediğime içtiğime dikkat ediyorum. 4 kilo verdim. Kuzumla artık daha çok hareke ediyoruz çünkü..
benim yengem de biraz kilolu birgün konusurken hünboyunca hiçbirşey yemeyeceğini sadece kahvaltı yapacagını söylemişti. bunu 1bucuk 2 hafta yaptı çok aç kaldı ama 10 kilo vermiştiMerhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk
Merhaba kızlar evlendikten sonra sistikce şişen hanimlardanim bende eşimle plan yaptık gebelik surecim var calismalardayiz ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum eşim de vücudum çok müsait almaya .Ekmek yemiyorum asitli içmiyorum çok nadir ara sıra gazoz cipsmis abur cuburmus sağlıksız diye hayatımda yok ama veremiyoum . Çalışıyorum işim uzak yollarda harap oluyorum tabi eve gelince klasik ev işleri bitmiyor ktuga uzaninca uyuya kalıyorum bunu şundan dolayı acikliyorum akşam beraber mekik spor hareketleri yapalım demişti o yapıyor o ben oturduğum zaman çuval gibi yıkılıp kalıyorum.Simdi bir plan yaptık haftanın 5 günü her akşam yürüyelim dedi ben akşam yemeği yemiyorum o isden geç geliyor 8:30 gibi yemek yiyip 9 gibi çıkar 1 saate yakın yururuz diyor sizce denemeye değer gibi çok kolay kilo veremiyorum faydası olur mu moralim çok bozuk
benim yengem de biraz kilolu birgün konusurken hünboyunca hiçbirşey yemeyeceğini sadece kahvaltı yapacagını söylemişti. bunu 1bucuk 2 hafta yaptı çok aç kaldı ama 10 kilo vermiştiçok sağlıksız tavsiye etmiyorum. ama sabah kahve içerim acı metobolizmayı çok çalıstırdıgını düşünüyorum+ her gece yatmadn yogurt limon pul biber kürü var onu yaptıgımda da sabah çok işime yarıyor(yapmıyorum bazen kafama eserse yapıyordum )
EVET ETKİLİ OLUYORRyoğurt küründen memnun musunuz? bende denemek istiyorum ama tadından emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?