Günaydın kızlar :) Ben de bugün başlıyorum diyete! Desteğinizi esirgemeyin lütfen benden de :) Hepimiz incecik olalım inşallah![]()
Günaydıııın! :)Hoş geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar :) Ben de bugün başlıyorum diyete! Desteğinizi esirgemeyin lütfen benden de :) Hepimiz incecik olalım inşallah![]()
Okidokio hosbuldum cnm, 71 ile basladim yaklasik 1hafta oldu dun tartildim 69,5 görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam:) bi kac ay once ayni diyetle haftada 1 kilo vererek toplamda 4 kilo gondermistim bedenimden.2 kilosunu erzincana esimin yanina gidince almistim ama cok şükür yine veriyorum :) sabit kahvaltimi yaptım yine domates peynir 1,5 dilim tam tahilli ekmek ve üstüne kayisili form cayi.Allah'imsabir versin :)
:) Demek böyleleri heryerde. Esas sinir olduğum, her karşılaşmamızda fil gibi oldum der (galiba bana fil demek istiyor)
Ben 67 kiloyum, o ise en fazla 50 kilo (gıcık)
:)))
çoooooooooooooooooooook güzel![]()
2de sınavım var bugün,biraz uyuyayım dedim sabah o yüzden öğünlerim rötarlı olacak bugün :)Sen ne yaptın,neler yedin bakalım :)
Midemin gurultusuna bağlı diyorsun yani2de sınavım var bugün,biraz uyuyayım dedim sabah o yüzden öğünlerim rötarlı olacak bugün :)
8.45de 1 bardak limonlu su
9.15de 1 küçük kutu sütümü içtim :)
kahvaltım da 10.45e tekabül ediyo ama bilemiyorum her an yapabilirim![]()
Midemin gurultusuna bağlı diyorsun yani
Ben de 10.45 gibi bir bardak süt+8 bademi mideye göndericem.
hah :) normalde benim de o saatlerde 2kuru kayısı+1ceviz+sıcak içicek bişiler saatimdi ama uyku çok tatlı bişiyyy :)
uykunun tatlılığı her şeyi solluyor tabii:))Yarın öğünlerinin saatini şaşırtma ama.biliyorsun erken saatte yapılan kahvaltı diyette çok önmli :)
kızlarrr azimle şey eden betonu delermiş :))))
inşallah böyle gideriz..pek hırslandık sanki çok qüzell![]()
Kesinlikle! Önceleri arkadaşlarımla biyerlere gitsem mutlaka bozuluyodu diyetim ama 2 gündür fulltime dışarlardayım hiiiiç de bozmadım![]()
ama ben bozdum 17 gün sonra :)) karpuz yedim hemde çeyreğiniii...
ayy bacım yaaakarpuz ne ki kız,yarısı su zaten
![]()
şeker oranı çok yüksek canım yaa karatay diyeti yapıyorum ben şeker oranı yüksek şeyler yemiyoruz
ama bu sabah baktım kilomu etkilememiş çok şükür![]()