- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
Ben bu akşam ne yaptım öyle ya(
hayırdır ne yaptınnnnnn :44:
diyeti bozmamışsındır canım hiç bozar mısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu akşam ne yaptım öyle ya(
o kadar yedim ki midem ağrıyor düşünün
Sinirlenince böyle oluyo bende ya![]()
Kendimi çöpe atmak istiyorum şuan pooooooooooof
aferinnnn :95::95::95:
cidden aferin bana. benki gündüz en sevdiğim şeye kolaya hayır dedim akşam akşam olmadı bu yaa..
Yarın tekrar başlarım artık(
vala canım hiç "aman olsun boşver" bi keredne birşey olmaz yeniden başlarsın" ay takma kafana önümüzdeki maçlara bakalım "
moduna girip seni avutmıycam..çünkü bunları ancak arkamızdan koca kıçımıza bakarak gülenler söyler !
Dost acı söylermiş
diyete girdiysen karar verdiysen uyacaksın!
kendine saygın varsa kendi kurallarını çiğnemeyeceksin..
umarım yarından sonraki programında kaçamaklarını sınırlandırısın..
unutma kaçamak bir ödüldür..
başar..ödülünü al..
lütfen artık aldıqın kararlara saygı duy canım :130:
Çok haklısın.Yazını okuyunca kendime geldim valla.Çok teşekkür ederim
Günaydın kızlar :) Ben de bugün başlıyorum diyete! Desteğinizi esirgemeyin lütfen benden de :) Hepimiz incecik olalım inşallah![]()
günaydın..hoşqeldin ...inş dediğin gibi incecik oluruz canım :)) destekçiniz tabikiii..sen yeterki iste..
Süpeeer :) Nasıl yürüyo burda işler, kilo bildirimi falan mı yapıyoruz,menülerimizi falan yazıyormuyuz canım?
vala canım benaslında bu topikte değilim..arkadaşa destek olmak için yazıyorum.karatay diyeti yapıyorum çünkü ben..burda okidokiok
koyuyor kuralları :)) kilo bildirimlerini ne zaman yapıyor bilemiyorum ama menüsünü yazıyor evet..
sende günlük menünü yazarsın..soruların olursa yada öneri istersen fikirlerimizi söyleriz canım..
şuan kaç kilosun hedefin nedir ? boyun yaşın kaç :44:
boyum 1.57
kilom 59,5
yaşım 19
ilk hedefim 58 :) gerisi de gelecek inşallahsen de durumlar nasıl :)
ooo bişey yokmuş sende yaburdaki en şişko tavuk benim :)) ve tabi en yaşlısı ...ben iki hafta önce 119 ile başladım dün 109 oldum..yaşım 29 boyum 1.75
bence sen o kiloyu çabuk veririsn yaşında küçük metabolizman fıldır fıldırdır..en fazla on günde 58 olursun fazla kaçamak yapmazsan ..
ne güzeeeel 10 kilo vermişsin
absürt bi hedef koyup stres olmak istemedim açıkçası, minik minik hedeflerle ilerlemek istiyorum ablacım :)
75 kiloyla başlamıştım ben 2 yıl önce,başla bırak başla bırak anca buralara gelebildim ama bu yaz bitsin istiyorum artık![]()
Bi de boy problemi var işte, ona çare yok,mecbur kilo vermem lazıım![]()
haklısın en güzelini yapmışsın..sen bizden destek bekliyorsun fakat zaten sen konuya yeterince hakimsin..
diyet planında mantıklı...eee zaten referansın süper 75 ten inmişsin 59 a ...bu durumda sen bana destek ol bence :)))
kboy sana uymazsa sen boya uyacan başka çare yok
yaza fit gireceğine eminim canım..
Öyle arkadaşlardan bende de var. Ahhh ahh varla yok arası bi göbeğe sahip kız yok ben cok kiloluyum fil gibi oldum deyip durmuyo mu bide.
sen kaç kiloydun?
haddim olmayarak karıştım canım sana ama inan benimde tel dileğim şişko tavuk kalmamamız...ben bıktım artık iki kişilik bedne taşımaktan..ve buraya yazıyorsan sende bıkmışsın demektir..iradeni toplayıp yeniden çok güçlü bir şekilde başlayacaqına eminim..