leslie yapsan canım:)
ay konu başlığını şiş kocanın günlüğü diye okuyup duruyorum. kendi kendime kk değil mi burası diyorum sonra da.
leslie mi yapıyorsun canım nerde bullabilirim onu çok yormuyor dimi ben azıcık tembelimde
yormuyor canım çokta eğlenceli youtubeda var videoları 2. milden veya yorulmak istemiyorsan 1. milden başlayabilirsin :)
tamam canım o zaman ben 1 milden başlıyorum alıştıkça arttırırım :) sen her gün mü yapıyorsun leslie yi
genelde yorgun olmazsam yapmaya çalışıyordum ama bu sıralar hastayım yapamıyorum çok halsizim bugün topladım sayılır kendimi
geçmiş olsun canım ya hareket sonuçta mutlaka faydası olur ama ah ben o koca totomu bi kaldırabilsem :)
canım artı kalksın totolar kilo verirken biraz da toparlanalım artık :)
ee napıyorsun canım :)
napim canm öğle yemeğimi yedim gene geldim pc nin başına oturdum grp oldum biraz halsizlik var leslie yi de yapamadım yamadan yapmayı düşünüyorum inşallah sen napıyorsun canım :)
bende stajdayım ama dershane sınavım var ona gideceğim işte patronlar toplantıda onların çıkmasını bekliyorum ama çok konuşuyorlar hiç çıkacak gibi değiller
hangi lisede okuyorsun canım meslek lisesimi
evet canım bilgisayar bölümü :)
süper canım ünide bölüm olarak ne istiyorsun?
yönetim bilişim sistemler, enformatik veya direk bilgisayar öğretmenliği falanda olabilir puanlar biraz yüksekya bilgisayarda ona göre daha çok sınavdan onra karar verebilirm
evet canm bilişim alanındaki bölümlerin puanları yüksek Allah yardımcın olsun inşallah istediğin ve sevdiğim bölümü kazanırsın. ben de kpss ye başlıcam bu sene ama o enerjiye sahip değilim henüz önce kiloyu halledeyim sonra kpss ikisi bir arada yürütemem gibime geliyor
senin bölüm neydi canım?
okul öncesi öğretmenliği canım
pardon canım dünde sormuştum :S rahat atanıyor okul öncesi öğretmenliği okuanlar olmadı özelde bile çok rahat iş bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?