3.850tl ödedim ben 6 embriyo dondurma
Aklima takilan birsey daha var pgt ye alinan ucret disinda dondurma islemi icinde mi ayri ucret var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.850tl ödedim ben 6 embriyo dondurma
Aklima takilan birsey daha var pgt ye alinan ucret disinda dondurma islemi icinde mi ayri ucret var
Merhaba kızlar icimde buyuk bir korku var pgt giden embriyolarim hakkinda benim pgtye giden 1 embriyom gelisimi geriden gelen 6.gun embriyosu ve her yerde arastiriyorum hic saglikli gelen okumadim bir yerde de bi embriyolog 6.embriyosu zaten geriden gelen kötü emriyo biz pgt yapmiyoruz demiş ben onu da okuyunca çok kotu oldum inanin basim catliyor tansiyonum yukseldi lutfen sizden dua bekliyorum 1 tane bari saglikli gelsin simdiden Allah razi olsun
Benim de transferim 6aa kalite embriyo oldu kimyasal gebelik oluştu düştü. Ama bana doktorun söyledi geriden gelen embriyo değil aksine hücre sayısı çok 5. Günde en iyi kaliteye sahip embriyolara 6aa embriyo deniliyor yani en iyisi ama tabi ben test yollamadım tek diye keşke yollasaydım diyorum şimdi çünkü embriyolar görünüşlerine göre derece veriyor pgt testine gitmesi bence çok önemli İnan düşük yapmak çok zormuş ben üzülenlere şaşırırdım e ne güzel hamile kalmışsın ama düşmüş bunda üzülecek ne var bir daha denersin diyordum ama öyle değilmiş hamilesin dediklerinde eşim ağladı ilk kez onu ağlarken gördüm hemde hastanenin herkesin ortasın da 2 gün rüya gibiydi ama sonra kimyasal gebelik dediler öyle bir hayal kırıklığı ki keşke test yollasaydım şimdi görüyorum başka hamile arkadaşlarımı çocuğu olanları içim gidiyor kendimi yalnız kimsesiz gibi hissediyorum sanırım elimde olmadan gücümü kaybediyorum 4. Denemem olacak ama inşallah kendiliğinden olur diye dua ediyorum maddi manevi çok yorumcuymuş. Rabbim hepimize güç küvet versin hayırlı evlatlar nasip etsinCanım korkma Allahın izniyle sağlıkla döner benimde bir tanesi sonradan gitti .. 3 tane sağlıklı geldi sağlıklı dönenlerden 1 i 6aa imiş Gönül hanım öyle demişti demekki geriden gelende sağlıklı dönmüş rahat ol
Cuma opunuz olduktan sonra size 5.güne kadar embriyoların durumu ile ilgili bilgi alacaksınız.5.gün hatta bazı embriyolar için belki 6.gün biyopsi için uygun olanlar için sizden onay alınarak hücre alınıp pgt (ngs) yapılacak. Bi kaç gün içinde pgt tutarının ödemesini talep edecekler. Embriyo sayısı × 295$ güncel dolar kuru üzerinden. Çok sayıda embriyonuz testten sağlıklı çıkarsa transfere gittiğinizde transfer edilenin dışındakiler için sayısına göre dondurma ücretini o zaman talep edecekler.Aklima takilan birsey daha var pgt ye alinan ucret disinda dondurma islemi icinde mi ayri ucret var
Sen içini ferah tut canım benim 2 embriyo pgt ye gitti biri baştan beri iyi giden embriyoydu 5. Gün pgt ye gitti diğeri arkadan gelen mücadeleyi bırakmayan 6. Gün embriyosuydu ve kaliteleri 4ab 4 ba pgt den 1 tane sağlıklı embriyom geldi oda 6. Gün olandı :) ben inanıyorumki bu kadar mücadele eden genetik aşamalarından başarıyla geçen embriyo benim içimdede can bulacak tabiki önce rabbimin izniyle eğerki bu mücadeleye rağmen yinede olmazsa herşey rabbimden diyip yeni maceralara gidicezMerhaba kızlar icimde buyuk bir korku var pgt giden embriyolarim hakkinda benim pgtye giden 1 embriyom gelisimi geriden gelen 6.gun embriyosu ve her yerde arastiriyorum hic saglikli gelen okumadim bir yerde de bi embriyolog 6.embriyosu zaten geriden gelen kötü emriyo biz pgt yapmiyoruz demiş ben onu da okuyunca çok kotu oldum inanin basim catliyor tansiyonum yukseldi lutfen sizden dua bekliyorum 1 tane bari saglikli gelsin simdiden Allah razi olsun
cnm kusura bakma görmedımmmCanım seni etiketlemistim ama cevap vermedin.tedaviye başladın mi :)
cnm tedavi için fsh sınırı 10 diye biliyorum ben ...Hanımlar merhaba. Şehir dışından geleceğim diyince eski dosyamı incelemişler, istedikleri tahlilleri söylediler. Fsh problemim olduğu için adetin 1.günü yaptır mail at, onaylarsak gel dediler. Yüksekse ilaç başlayacaklarmış düşürmek için.Tedaviye 1 sonraki adette gitmeyi planlıyordum ama tedirgin okdum. Bugün ( adetin 2.günü) yapılan fsh 16,83, amh 2,03. Mail atıcam bakalım ne diyecekler. Var mı değerleri benim gibi olan. Tedavi için fsh sınırı kaç acaba
(Ben alıntı yapmayı da bilmiyorum forumda)
cnm kusura bakma 20 diyecektım yanlışlık oldu... amh iyi cnm muhtemelen başlarlarHanımlar merhaba. Şehir dışından geleceğim diyince eski dosyamı incelemişler, istedikleri tahlilleri söylediler. Fsh problemim olduğu için adetin 1.günü yaptır mail at, onaylarsak gel dediler. Yüksekse ilaç başlayacaklarmış düşürmek için.Tedaviye 1 sonraki adette gitmeyi planlıyordum ama tedirgin okdum. Bugün ( adetin 2.günü) yapılan fsh 16,83, amh 2,03. Mail atıcam bakalım ne diyecekler. Var mı değerleri benim gibi olan. Tedavi için fsh sınırı kaç acaba
(Ben alıntı yapmayı da bilmiyorum forumda)
inşallah yeterli sayıda kaliteli yumurtaların olur canım hayırlı olsun şimdidenKismetse cuma sabahi opu var bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah
mrb cnm peki sen pgt uygulatmadan mı dondurtmuştun?3.850tl ödedim ben 6 embriyo dondurma
evet cnm pgt 410tl dondurma ücreti 700tl oluyor biz bu şekilde 5embriyo için 5550tl ödeme yaptık daha sonra muhasebeden aradılar 5yıllık dondurmanın bir de bakım parası varmış 750tl bu da süpriz oldu bayağı bir maliyetli işlemler benim ilaçlar da dahil toplamda 15000tl olduAklima takilan birsey daha var pgt ye alinan ucret disinda dondurma islemi icinde mi ayri ucret var
günaydın arkadaşım tedavin hayırlı olsun. bende şehir dışından geldim memorial kesinlikle rapor vermiyor opu sürecinde. ben bulunduğum şehirden aldım mecbur öyle gittim. 14 ekim cumartesi tedaviye başladım 28 ekimde opu oldum.İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim. Uzaktan gidecek olunca daha da bir sıkıntı oluyor her şey.
Çalışanlar için tedavi sürecinde rapor veriyorlar mı acaba?
Hem stresli hem heyecanlıyım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
günaydın arkadaşım tedavin hayırlı olsun. bende şehir dışından geldim memorial kesinlikle rapor vermiyor opu sürecinde. ben bulunduğum şehirden aldım mecbur öyle gittim. 14 ekim cumartesi tedaviye başladım 28 ekimde opu oldum.
Benim amh 1,55 ama amhıma göre yumurta sayım yüksekmiş. Heralde sayı amh şa uymayınca yumurta kalitesinden şüphelendilerAmh 1.27 düşük sebep olarak bunu gösterdiler
ben sadece opu oldum o süreçte herhangi bir tanı giremedikleri için rapor veremediklerini söylediler. çünkü her gün hastanede olmuyoruz 2-3 günde bir gidiyoruz o gitmediğimiz günlerede vermiş oluyorlar o yüzden istemiyorlar. ohal'den dolayı sıkı denetimdelermiş. transfer olmadım henüz ama transferde de 3 gün veriyolar sadece diye duydum.Ben tüm tedaviyi orada geçireceğim. Nereden baksan 20 gün eder. Niye rapor vermiyorlar ki. Çok ilginç.
Ben de izin, rapor almadan geldim. Ara tatil diye beni idare edecekler. Rapor hakkımı transfer sonrası kullanırım demiştim ama 3 günde çok azmış ya. Zaten iki de bir uçaklar iptal ediliyor.ben sadece opu oldum o süreçte herhangi bir tanı giremedikleri için rapor veremediklerini söylediler. çünkü her gün hastanede olmuyoruz 2-3 günde bir gidiyoruz o gitmediğimiz günlerede vermiş oluyorlar o yüzden istemiyorlar. ohal'den dolayı sıkı denetimdelermiş. transfer olmadım henüz ama transferde de 3 gün veriyolar sadece diye duydum.
yani transferden sonrası için emin değilim dediğim gibi henüz olmadım transfer ama öyle duydum belki daha fazla da veriyorlardır.Ben de izin, rapor almadan geldim. Ara tatil diye beni idare edecekler. Rapor hakkımı transfer sonrası kullanırım demiştim ama 3 günde çok azmış ya. Zaten iki de bir uçaklar iptal ediliyor.
Hayırlı olsun benimde cuma günü :)Kismetse cuma sabahi opu var bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Yani benim transfer heyecanla senin msjını da öyle okudum pardon :))Kismetse cuma sabahi opu var bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah