- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin .. tez vakitte de hayrla sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah ..Benim de transferim 6aa kalite embriyo oldu kimyasal gebelik oluştu düştü. Ama bana doktorun söyledi geriden gelen embriyo değil aksine hücre sayısı çok 5. Günde en iyi kaliteye sahip embriyolara 6aa embriyo deniliyor yani en iyisi ama tabi ben test yollamadım tek diye keşke yollasaydım diyorum şimdi çünkü embriyolar görünüşlerine göre derece veriyor pgt testine gitmesi bence çok önemli İnan düşük yapmak çok zormuş ben üzülenlere şaşırırdım e ne güzel hamile kalmışsın ama düşmüş bunda üzülecek ne var bir daha denersin diyordum ama öyle değilmiş hamilesin dediklerinde eşim ağladı ilk kez onu ağlarken gördüm hemde hastanenin herkesin ortasın da 2 gün rüya gibiydi ama sonra kimyasal gebelik dediler öyle bir hayal kırıklığı ki keşke test yollasaydım şimdi görüyorum başka hamile arkadaşlarımı çocuğu olanları içim gidiyor kendimi yalnız kimsesiz gibi hissediyorum sanırım elimde olmadan gücümü kaybediyorum 4. Denemem olacak ama inşallah kendiliğinden olur diye dua ediyorum maddi manevi çok yorumcuymuş. Rabbim hepimize güç küvet versin hayırlı evlatlar nasip etsin