• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de transferim 6aa kalite embriyo oldu kimyasal gebelik oluştu düştü. Ama bana doktorun söyledi geriden gelen embriyo değil aksine hücre sayısı çok 5. Günde en iyi kaliteye sahip embriyolara 6aa embriyo deniliyor yani en iyisi ama tabi ben test yollamadım tek diye keşke yollasaydım diyorum şimdi çünkü embriyolar görünüşlerine göre derece veriyor pgt testine gitmesi bence çok önemli İnan düşük yapmak çok zormuş ben üzülenlere şaşırırdım e ne güzel hamile kalmışsın ama düşmüş bunda üzülecek ne var bir daha denersin diyordum ama öyle değilmiş hamilesin dediklerinde eşim ağladı ilk kez onu ağlarken gördüm hemde hastanenin herkesin ortasın da 2 gün rüya gibiydi ama sonra kimyasal gebelik dediler öyle bir hayal kırıklığı ki keşke test yollasaydım şimdi görüyorum başka hamile arkadaşlarımı çocuğu olanları içim gidiyor kendimi yalnız kimsesiz gibi hissediyorum sanırım elimde olmadan gücümü kaybediyorum 4. Denemem olacak ama inşallah kendiliğinden olur diye dua ediyorum maddi manevi çok yorumcuymuş. Rabbim hepimize güç küvet versin hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin .. tez vakitte de hayrla sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah ..

Merhaba kızlar icimde buyuk bir korku var pgt giden embriyolarim hakkinda benim pgtye giden 1 embriyom gelisimi geriden gelen 6.gun embriyosu ve her yerde arastiriyorum hic saglikli gelen okumadim bir yerde de bi embriyolog 6.embriyosu zaten geriden gelen kötü emriyo biz pgt yapmiyoruz demiş ben onu da okuyunca çok kotu oldum inanin basim catliyor tansiyonum yukseldi lutfen sizden dua bekliyorum 1 tane bari saglikli gelsin simdiden Allah razi olsun
Günaydın arkdaşım daha öncede yazdım yine yazmak istedim hikayemi. 8 yumurtam toplandı 7 si 5. Güne gitti. 5. Gün sadece 1 tane blast olmuştu ve transferim oldu. Embriyolog dondurulacak embriyo olmayabilir dedi ama bir gün daha beklicez dediler. 6. Gün 3 tane embriyom donduruldu. İlk transferim kimyasal oldu. Semra hanımla görüştüm 6. Günleri pek sevmeyiz , gelişimleri yavaş olur dedi. Hatta bir tane daha transfer edip o da olmazsa diğerlerini çözdürmeden yeni tedaviye başlayalım dedi. Pek umutlu değildi açıkçası. Sonraki transferinde embriyolog bilgi verirken, embriyomun %100 canlı çözüldüğünü ama hala istedikleri gibi olmağını söyledi bu da şansımızı biraz düşürüyor dedi. Transferi oldum ve sonuç bugün 14 haftalık oldu bebeğim. Bende pimpirikliyim biraz prenetal dna testlerinden yaptırdım oldukça sağıklı bir bebek inşallah böylede devam eder. Kesin olmamakla birlikte doktorun tahmini kız. Strese girme çok araştırma ben de o günler deli gibi okuyordum formları 6. Gün embriyoları ile ilgili yazılanları. Kafanı karıştırma biliyorum demesi kolay yapması zor. Ama eminim güzel haberler alıcaz umudunu sakın kaybetme. Allah yar ve yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar transferden sonra
7 hurma
Kabak çekirdeği
Ananas
Kivi
Portakal
İncir
Kuru kayısı
Kuru dut
Süt
Ev yapımı yoğurt
Yumurta
Havuç suyu
Brokoli
Ispanak
Avokado
Yararlı imiş doğrusu yanlışı nedir bilen tecrübesi olan yazabilir mi ?

7 hurma
Kabak çekirdeği
Ananas
Kivi
Portakal
İncir
Kuru kayısı
Kuru dut
Süt
Ev yapımı yoğurt
Yumurta
Havuç suyu
Brokoli
Ispanak
Avokado
cnm bunlar zaten normalde yenmesi gereken yiyecekler
yalnız ananası fazla abartma kanı sulandırabilir.

yeni başlık acılmış hayırlı ugurlu olsun...
bende nur hanımla tedavi olup hamile kalıp bebeğini dogurup 6 aylık etmiş bir anneyim:))) uff ne uzunnn yazdım.. ikinci bebeğimi dusunuyorumm tekrar nur hanıma gideceğim Allah izin verirse....
herkese kolaylıklar diliyorum
merhaba bu konu acılalı bayağ olmuş ama nur hanımın soyadı nedır acaba duan hangı hastanede oldugunu arastirmak görüşmek istiyorum

Memorıal de yorumlarda Nur hanım öneriliyor fakat şuan orda calışmıyormuş..
Çalıştığı hastane medıcalpark yani ikilemde kaldım çalıştıgı hadtanemi dr mu sizce tercıhım olmalı sonuçta memorıalın labratuarıda övülüyor

Çalıştığı hastane medıcalpark yani ikilemde kaldım çalıştıgı hadtanemi dr mu sizce tercıhım olmalı sonuçta memorıalın labratuarıda övülüyor
Bence labaratuvar daha önemli ama karar sizin tabiki

Sanırım siz de topiği ilk sayfadan okumaya başlamışsınız benim gibi. Ben de aynısını yapıp sonra orada ismi geçen doktorlardan kimsenin kalmadığını görmüştüm.
Şöyle söyleyeyim 2016 ekimde ilk görüşmemizi yaptık o zamandan beri bi şekilde tedavimiz devam ediyor henüz sonuç alamadık. Bu süreçte bile benim doktorum olan Ayşe hanım Betül Hanım en son Sevinç hanım hastaneden ayrıldı. Biz yine burda devam edeceğiz yaşadığımız olumsuzluklara rağmen. Burdaki sisteme ve labaratuarina güvenimiz tam. Değiştirmek hiç aklımızdan geçmedi. Bizim başımıza gelenler de bu tedavilerin olası sonuçları kimseyi sorumlu tutamam. Doktorunun peşinden hastane değiştirenlerı de okudum bu sayfada sonra geri buraya dönüp geldiklerini de.
Tabiki önemli bir karar iyice araştırın size en çok güven veren yerde başlamak önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sanırım siz de topiği ilk sayfadan okumaya başlamışsınız benim gibi. Ben de aynısını yapıp sonra orada ismi geçen doktorlardan kimsenin kalmadığını görmüştüm.
Şöyle söyleyeyim 2016 ekimde ilk görüşmemizi yaptık o zamandan beri bi şekilde tedavimiz devam ediyor henüz sonuç alamadık. Bu süreçte bile benim doktorum olan Ayşe hanım Betül Hanım en son Sevinç hanım hastaneden ayrıldı. Biz yine burda devam edeceğiz yaşadığımız olumsuzluklara rağmen. Burdaki sisteme ve labaratuarina güvenimiz tam. Değiştirmek hiç aklımızdan geçmedi. Bizim başımıza gelenler de bu tedavilerin olası sonuçları kimseyi sorumlu tutamam. Doktorunun peşinden hastane değiştirenlerı de okudum bu sayfada sonra geri buraya dönüp geldiklerini de.
Tabiki önemli bir karar iyice araştırın size en çok güven veren yerde başlamak önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun.

tesekkur ederım Amin inşallah hayırlısı neresi ise orası olsun

cnm kusura bakma görmedımmm
başladım cnm cumartesi adet oldum, pazar günü kontrole gittim, hersey normal .... pazartesi günü tekrar kontrolüm var... naturel transfer olacagım inş ... jel ve estrofem kullanmıyorum çok rahatım :) açıkcası ilaçlar beni biraz strese sokuyordu :KK43:
Rahat hissetmen güzel canım.inşallah bu defa güzel haberler alırız senden ya. Dua edeceğim canım.bu arada sevinç hanım hastaneden ayrılmış mi ? Başka ayrılan var mi

Günaydın arkdaşım daha öncede yazdım yine yazmak istedim hikayemi. 8 yumurtam toplandı 7 si 5. Güne gitti. 5. Gün sadece 1 tane blast olmuştu ve transferim oldu. Embriyolog dondurulacak embriyo olmayabilir dedi ama bir gün daha beklicez dediler. 6. Gün 3 tane embriyom donduruldu. İlk transferim kimyasal oldu. Semra hanımla görüştüm 6. Günleri pek sevmeyiz , gelişimleri yavaş olur dedi. Hatta bir tane daha transfer edip o da olmazsa diğerlerini çözdürmeden yeni tedaviye başlayalım dedi. Pek umutlu değildi açıkçası. Sonraki transferinde embriyolog bilgi verirken, embriyomun %100 canlı çözüldüğünü ama hala istedikleri gibi olmağını söyledi bu da şansımızı biraz düşürüyor dedi. Transferi oldum ve sonuç bugün 14 haftalık oldu bebeğim. Bende pimpirikliyim biraz prenetal dna testlerinden yaptırdım oldukça sağıklı bir bebek inşallah böylede devam eder. Kesin olmamakla birlikte doktorun tahmini kız. Strese girme çok araştırma ben de o günler deli gibi okuyordum formları 6. Gün embriyoları ile ilgili yazılanları. Kafanı karıştırma biliyorum demesi kolay yapması zor. Ama eminim güzel haberler alıcaz umudunu sakın kaybetme. Allah yar ve yardımcın olsun.
Ooo büyümüşüz canım :) aramızda dört hafta var.bu arada senin de sorunun çikolata kistiydi değil mi ?

7 hurma
Kabak çekirdeği
Ananas
Kivi
Portakal
İncir
Kuru kayısı
Kuru dut
Süt
Ev yapımı yoğurt
Yumurta
Havuç suyu
Brokoli
Ispanak
Avokado
Bence hurma yeme onu son ay kadınlar çok yiyor doğumu hızlandırıyor ben ananasi transfer öncesi yedim sonrası yemedim ama kabak çekirdeği kivi yumurta bol yedim .

Back
X