• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ooo büyümüşüz canım :) aramızda dört hafta var.bu arada senin de sorunun çikolata kistiydi değil mi ?
Evet büyüdü ultrasonda hareketlerinide çok net gördüm. Ama bulantılar hala geçmedi ilaç kullanmama rağmen :110:. Evet çikolata kistiydi ve ona bağlı yapışıklıklar. Sen nasılsın cinsiyet kesinleşti mi? Kız demişti doktor. Sağlığın nasıl, göbek çıktı mı?

Naber canım? Gittin mi kontrole rahim kalınlığı ne durumda?
cnm daha gitmedım ayın 22 sinde randevum var... en son pazar günü gittim adetimin 2. günü kalınlık 3,5 demişti günseli hanım... naturel olacak inş... ben bu aralar çok iyiym , rahatım , umutluyumda sen nasılsın cnm? sanırım bebek kız inş bizede nasip olur :)

Rahat hissetmen güzel canım.inşallah bu defa güzel haberler alırız senden ya. Dua edeceğim canım.bu arada sevinç hanım hastaneden ayrılmış mi ? Başka ayrılan var mi
ewt cnm ayrılmış onun yerine günselı hoca geldi oda iyi bir doktor
başka ayrılan şu an yok ekibe yenı katılan birisi daha var funda hanım

cnm daha gitmedım ayın 22 sinde randevum var... en son pazar günü gittim adetimin 2. günü kalınlık 3,5 demişti günseli hanım... naturel olacak inş... ben bu aralar çok iyiym , rahatım , umutluyumda sen nasılsın cnm? sanırım bebek kız inş bizede nasip olur :)
Çok sevindim canım. İyi olacaksın tabi yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Ben 2 gün iyi bi gün kötü idare ediyorum bulantılar hala geçmedi ama azaldı çok şükür. Evet kız gibi dedi 12 ve 13. Haftada bakalım hayırlısı ile doğsunda. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah özellikle bizim gibi zorlu süreç yaşayanların kucakları tez zamanda dolar inşallah. Dualarım hepimiz için.

Çok sevindim canım. İyi olacaksın tabi yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Ben 2 gün iyi bi gün kötü idare ediyorum bulantılar hala geçmedi ama azaldı çok şükür. Evet kız gibi dedi 12 ve 13. Haftada bakalım hayırlısı ile doğsunda. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah özellikle bizim gibi zorlu süreç yaşayanların kucakları tez zamanda dolar inşallah. Dualarım hepimiz için.
çok sağol cnm eksik olma :) bizim de dualarımız sizinle :)

Amin inşallah canım . Dondurulmuş 5. Gün 5aa embriyosu
Benimkilerde 5. Gün donduruldu telefonda sordum ama söylemedi sadece iyi kalitede olduğunu söyledi
Yarın randevum var. Iki transfer için doktorumla görüşeceğim. Rahim injury rahme çizik atılması demek. Embriyonun daha kolay rahme tutunmasını sağlıyormuş ama bizde ise yaramadı ne yazıkki. Hayırlı olsun sızın de tedaviniz.
Sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun
Bende ameliyat olcam o sırada histeroskopi de olacakmışım acaba çizikte atar mı yarın gidince sorayım

8 Ocak'ta opu olmuştum bat 19 ocaktı opudan 5-6 gün sonra adet olacaksın normal adetinden önce dediler 13 Ocak'tan beri damla damla geldi dün söküldü çok şükür sizlerin hemen geldi mi adeti

Benimkilerde 5. Gün donduruldu telefonda sordum ama söylemedi sadece iyi kalitede olduğunu söyledi

Bende ameliyat olcam o sırada histeroskopi de olacakmışım acaba çizikte atar mı yarın gidince sorayım
canım sen ne ameliyatı olcaktın?

Sen içini ferah tut canım benim 2 embriyo pgt ye gitti biri baştan beri iyi giden embriyoydu 5. Gün pgt ye gitti diğeri arkadan gelen mücadeleyi bırakmayan 6. Gün embriyosuydu ve kaliteleri 4ab 4 ba pgt den 1 tane sağlıklı embriyom geldi oda 6. Gün olandı :) ben inanıyorumki bu kadar mücadele eden genetik aşamalarından başarıyla geçen embriyo benim içimdede can bulacak tabiki önce rabbimin izniyle eğerki bu mücadeleye rağmen yinede olmazsa herşey rabbimden diyip yeni maceralara gidicez
Cevap yazdığın icin tesekkur ederim yazdiklarin bana umut oldu insallah olumlu olur bugün menekse hanim aradi iptal olursa soyle olmazsa boyle dedi acikcasi ödüm koptu olumsuz mu diye sizi aramismiydi bilgilendirmek icin

Evet büyüdü ultrasonda hareketlerinide çok net gördüm. Ama bulantılar hala geçmedi ilaç kullanmama rağmen :110:. Evet çikolata kistiydi ve ona bağlı yapışıklıklar. Sen nasılsın cinsiyet kesinleşti mi? Kız demişti doktor. Sağlığın nasıl, göbek çıktı mı?
Kistini aldirmadin değil mi benim iki santimdi doktor ya aşırı küçülmüş ya da görüş alanı dışında dedi göremedi son kontrolde . Benim bulantı 13te bitti biter seninki de inşallah evet en son kesin kız dedi . Zahide yetiş er tüp bebekle hamile kalmış bizimle aynı zamanlarda . Kaç tane başarısız denemesi var 38 yaşında açıklarken ağladı bende ağladım inan . Kimse vazgecmesin olacak inşallah.Rabbim herkese nasip etsin Burda

Memorıal de yorumlarda Nur hanım öneriliyor fakat şuan orda calışmıyormuş..
Çalıştığı hastane medıcalpark yani ikilemde kaldım çalıştıgı hadtanemi dr mu sizce tercıhım olmalı sonuçta memorıalın labratuarıda övülüyor
Bence laboratuvar da Dr kadar önemli sonuçta memorial gibi bir hastanedeki tüm Dr lar işini en iyi yapan hekimlerdir,Dr iyi olupta bilmediğin bir hastane ve embriyolog bende tedaviye başlayacağım Allah izin verirse bir kaç ay içinde bahçeci yada memorial olarak düşündüm ,

Canım sen ne ameliyatı olacaksın bilemiyorum ama ben histereskopi oldum o esnada da rahim injury yapıldı. Sana da histereskopi yapılacaksa sen istemeden yapılır zaten.

Günaydın arkdaşım daha öncede yazdım yine yazmak istedim hikayemi. 8 yumurtam toplandı 7 si 5. Güne gitti. 5. Gün sadece 1 tane blast olmuştu ve transferim oldu. Embriyolog dondurulacak embriyo olmayabilir dedi ama bir gün daha beklicez dediler. 6. Gün 3 tane embriyom donduruldu. İlk transferim kimyasal oldu. Semra hanımla görüştüm 6. Günleri pek sevmeyiz , gelişimleri yavaş olur dedi. Hatta bir tane daha transfer edip o da olmazsa diğerlerini çözdürmeden yeni tedaviye başlayalım dedi. Pek umutlu değildi açıkçası. Sonraki transferinde embriyolog bilgi verirken, embriyomun %100 canlı çözüldüğünü ama hala istedikleri gibi olmağını söyledi bu da şansımızı biraz düşürüyor dedi. Transferi oldum ve sonuç bugün 14 haftalık oldu bebeğim. Bende pimpirikliyim biraz prenetal dna testlerinden yaptırdım oldukça sağıklı bir bebek inşallah böylede devam eder. Kesin olmamakla birlikte doktorun tahmini kız. Strese girme çok araştırma ben de o günler deli gibi okuyordum formları 6. Gün embriyoları ile ilgili yazılanları. Kafanı karıştırma biliyorum demesi kolay yapması zor. Ama eminim güzel haberler alıcaz umudunu sakın kaybetme. Allah yar ve yardımcın olsun.
Merhaba evet daha once yazmistin hatirliyorum ama pgt olumsuz olunca hersey bitiyor bundan once oyle olmustu korkum o yuzden birden olusuzluga kapiliyorum ve butun dunyam ters duz oluyor insallah olumlu sonuc alirim. Ne kadar olumlu dusunmeye çalışsa mda yuregim agzimda ... bebeginin hayirli olsun nazarlardan sakladin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizim gibi isteyen butun herkese ve banada insallah o gunleri gunleri gormeyi nasip etsin... kendine dikkat et hamileliğin tadini cikar....

Kistini aldirmadin değil mi benim iki santimdi doktor ya aşırı küçülmüş ya da görüş alanı dışında dedi göremedi son kontrolde . Benim bulantı 13te bitti biter seninki de inşallah evet en son kesin kız dedi . Zahide yetiş er tüp bebekle hamile kalmış bizimle aynı zamanlarda . Kaç tane başarısız denemesi var 38 yaşında açıklarken ağladı bende ağladım inan . Kimse vazgecmesin olacak inşallah.Rabbim herkese nasip etsin Burda
Merhaba ne kadar dogru bilmiyorum ama gebelik zamani hormanlar degistigi icin ve rahim dinledigi icin kistler kuculup bazen yok oluyormus .. tup bebek tedavi sirasinda bize verilen hormonlari kistler cok seviyor ve buyutuyormus. Benim tedaviye ilk basladigimda yoktu sonraki tedavilerimde buyudu ve cikolata kisti ameliyati oldum ve sol tupum alindi malesef. Insallah gebelikle birlikte yok olur gider.. hayirli olsun.

saat 3 gibi aramışlardı cnm muhakkak gün içerisinde ararlar
Aramadılar dayanamadım ben aradım 15 dkkaya arayacaklar dedi .. geldi telefonum akşam 5 ya da 5.30 transfer 3.30 da brda olun dedi doktorum Gönül hanım çok şükür onu istiyordum rahatladım :)

Merhaba ne kadar dogru bilmiyorum ama gebelik zamani hormanlar degistigi icin ve rahim dinledigi icin kistler kuculup bazen yok oluyormus .. tup bebek tedavi sirasinda bize verilen hormonlari kistler cok seviyor ve buyutuyormus. Benim tedaviye ilk basladigimda yoktu sonraki tedavilerimde buyudu ve cikolata kisti ameliyati oldum ve sol tupum alindi malesef. Insallah gebelikle birlikte yok olur gider.. hayirli olsun.
Evet öyle canım doktor gebeliğin en iyi geldiği kist türüdür çikolata kisti dedi.çünkü çikolata kisti adetten besleniyor adet gördükçe büyüyor.gebelikte adet olmayınca küçülüyor. Ben iki aşılama yaptırdım ard Arda ondan sonra çıktı çünkü daha önce hep sebepsiz dediler . Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana da inşallah

Back
X