Hiçbir şey. Ben başka merkezde tüp bebek denemedim ama normal ilaçla tedavilerde ve neden olmuyor konuştuğumda ya da doğal gebelik kaybından sonra eşim bidaha spermiogram yaptırsın mı dediğimde bile yok diyorlardı bana gelip hiçbir sorun yok diyorlar o zaman eşime başka birşeyler yaptıralım dediğimde yok diyorlardı kürtajdan sonra doktoruma dna hasar testi yapalım mı diyince yaa sende git kuzum neler diyorsun hayır falan diyip sallamamıştı eğer gerçekten hasarda birşey çıkarsa o doktorları da tek tek Allah’a havale ediyorum birde ilaçlı süreçde de tüp sürecinde de öyle herşey yolunda herşey güzel diyolar yumurtalar iyi vs sonra böyle olunca neden olmadı diye sorunca yumurtadan dolayı son ana kadar iyi olarak gelen şey son anda mı bozuluyor üç ayda bir sperm değişiyor diye okumuştum bir yılı geçmişti eşimin örneği yapsın mı diyorum bayır gerek yok ee kadında sorun yoksa erkek araştırılsın yok işte. Ben birşeylerin çok da sevebpsiz olduğuna inanmıyorum açıkçası bence yeterince araştırmıyorlarPeki başka yerler erkek için ne yapıyorlar? Hani bilmediğimden soruyorum. Ben bir gün Tansel kaplancan a eşimin sonuçlarını atmıştım, bana ses kaydı göndermişti Instagram'dan. Siz de atabilirsiniz, yorumluyor. Bir takım testler istemişti, yaptırmadı eşim. Morfoloji 1, sayı ve hareketlilik normal. Morfoloji için daha önceki merkez ve şişli Memorial şöyle dedi "bu doğal gebelik için önemli bir değer, tüp bebekte zaten şekil bozukluğu olanlar elenerek alınıyor"![]()