• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kistini aldirmadin değil mi benim iki santimdi doktor ya aşırı küçülmüş ya da görüş alanı dışında dedi göremedi son kontrolde . Benim bulantı 13te bitti biter seninki de inşallah evet en son kesin kız dedi . Zahide yetiş er tüp bebekle hamile kalmış bizimle aynı zamanlarda . Kaç tane başarısız denemesi var 38 yaşında açıklarken ağladı bende ağladım inan . Kimse vazgecmesin olacak inşallah.Rabbim herkese nasip etsin Burda
Yok canım aldırmadım. Ama yumurta toplama sırasında yapışıklıklardan dolayı zorlanmışlar biri aspire edildi. Çikolata kistlerini bence her doktor görmüyor yada usg cihazları farklı ben rutin kontroller için gittiğimde bebek daha düşünmeden kadın doğumcu herşey çok temiz çok güzel demişti. Meğer 3 tane kistim varmış. Bende bebeği geç düşündüm sandım ki istediğim zaman olur 35 yaşındayım bilseydim belki hiç uzatmazdım bunda da vardır bir hayır diyorum. Yürekten diliyorum bende Allah isteyen, tedavi gören tüm kadınlara nasip eder inşallah, sağlıklı hayırlı evlatlar.

Yok canım aldırmadım. Ama yumurta toplama sırasında yapışıklıklardan dolayı zorlanmışlar biri aspire edildi. Çikolata kistlerini bence her doktor görmüyor yada usg cihazları farklı ben rutin kontroller için gittiğimde bebek daha düşünmeden kadın doğumcu herşey çok temiz çok güzel demişti. Meğer 3 tane kistim varmış. Bende bebeği geç düşündüm sandım ki istediğim zaman olur 35 yaşındayım bilseydim belki hiç uzatmazdım bunda da vardır bir hayır diyorum. Yürekten diliyorum bende Allah isteyen, tedavi gören tüm kadınlara nasip eder inşallah, sağlıklı hayırlı evlatlar.
Aslında bariz görülen bir şey göremeyenler nasıl göremiyor anlamadım . Bu arada karnımı sormussun 17de çıktı susarsa bol giyince pek belli değil ama evde çok belli. Birden çıkıyor haberin olsun cikmadiysa pirtlar :)

Evet öyle canım doktor gebeliğin en iyi geldiği kist türüdür çikolata kisti dedi.çünkü çikolata kisti adetten besleniyor adet gördükçe büyüyor.gebelikte adet olmayınca küçülüyor. Ben iki aşılama yaptırdım ard Arda ondan sonra çıktı çünkü daha önce hep sebepsiz dediler . Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana da inşallah
Allah razi olsun amin.

ewt cnm ayrılmış onun yerine günselı hoca geldi oda iyi bir doktor
başka ayrılan şu an yok ekibe yenı katılan birisi daha var funda hanım
Sevinç hanımı çok iyi bi doktor çok sevmiştim. Transferden önce sonra kontrolüm onunlaydı 6. Gün embriyosu için üzgün olduğumu söylmiştim. Bana 6. Gün embriyosu 2ab ile 24 hafta gebemiz var düzelt çabuk şu suratını demişti tatlı sert bi şekilde umut olmuştu.
Aslında bariz görülen bir şey göremeyenler nasıl göremiyor anlamadım . Bu arada karnımı sormussun 17de çıktı susarsa bol giyince pek belli değil ama evde çok belli. Birden çıkıyor haberin olsun cikmadiysa pirtlar :)
ben başından beri hep gazlı oldum sabah dümdüz olan karın akşama doğru 6 aylık gibiydi. Bu hafta gaz sorunuda azaldı göbek içeri kaçtı. Şu an bişey yok. Benimde henüz belli olmuyor ama insan hevesleniyor bi an önce çıksın istiyor. Demek 3 haftam daha var. Henüz keyfini çıkaramadım ama 16 dan sonra herşey daha güzel olacak hissediyorum :anneadayı::anne:

Sevinç hanımı çok iyi bi doktor çok sevmiştim. Transferden önce sonra kontrolüm onunlaydı 6. Gün embriyosu için üzgün olduğumu söylmiştim. Bana 6. Gün embriyosu 2ab ile 24 hafta gebemiz var düzelt çabuk şu suratını demişti tatlı sert bi şekilde umut olmuştu.

ben başından beri hep gazlı oldum sabah dümdüz olan karın akşama doğru 6 aylık gibiydi. Bu hafta gaz sorunuda azaldı göbek içeri kaçtı. Şu an bişey yok. Benimde henüz belli olmuyor ama insan hevesleniyor bi an önce çıksın istiyor. Demek 3 haftam daha var. Henüz keyfini çıkaramadım ama 16 dan sonra herşey daha güzel olacak hissediyorum :anneadayı::anne:
Ikinci üç ay balayı dönemi diye geçiyor canım az kaldı 4.aya gir rahatlamaya başlayacaksın

canım sen ne ameliyatı olcaktın?

Canım sen ne ameliyatı olacaksın bilemiyorum ama ben histereskopi oldum o esnada da rahim injury yapıldı. Sana da histereskopi yapılacaksa sen istemeden yapılır zaten.

Ben açık ameliyatla tüpümü aldırcam o sırada histeroskopi ile kavite genişletilmesi yapılacak dedi doktorum telefonla konuştuk pek anlamadım ben memorialde olmayacağım ameliyatı yücel beyle doktorumu konuşturdum daha doğrusu yücel bey görüşmek istedi ona göre bişeyler yapılacak yeni adet oldum o yüzden henüz gidip ameliyat tarihi alamadım üç gündür ateşim düşmüyor bu durum geçmeden de ameliyat olamam zaten

Arkadaşlar gonal f ilacını kullanmaya başladım 225 doz 2 gün kullandım bugün 3. Günümü kullanırken kalem bitti sıfırlanmadan 175 de kaldı. Yeni kaleme geçtrim böyle hemen mi bitiyor. Ben 2 kutu almıştım zehra hanım onlar artabiliyor bitince alırsın demişti ama daha 3. Günüm de biri bitti. Alayım diyorum. Yarın sabah kontrole gideceğim. 2. Kontrolüm olacak ne oluyor yarın doz mu düşüyor ondan sonra ne zaman gideceğim acaba?

Arkadaşlar gonal f ilacını kullanmaya başladım 225 doz 2 gün kullandım bugün 3. Günümü kullanırken kalem bitti sıfırlanmadan 175 de kaldı. Yeni kaleme geçtrim böyle hemen mi bitiyor. Ben 2 kutu almıştım zehra hanım onlar artabiliyor bitince alırsın demişti ama daha 3. Günüm de biri bitti. Alayım diyorum. Yarın sabah kontrole gideceğim. 2. Kontrolüm olacak ne oluyor yarın doz mu düşüyor ondan sonra ne zaman gideceğim acaba?
Yumurtaların takibinden sonra doktorun söyler alıp almaman gerektiğini ona göre hareket edersin canım .. her muayenede yumurtaların durumuna ve e2 ye göre doz ayarlanıyor

Cevap yazdığın icin tesekkur ederim yazdiklarin bana umut oldu insallah olumlu olur bugün menekse hanim aradi iptal olursa soyle olmazsa boyle dedi acikcasi ödüm koptu olumsuz mu diye sizi aramismiydi bilgilendirmek icin
Bilgi amaçlı aramıştır beni de aramıştı canım bende çok stres yapmıştım bu bekleyiş döneminde hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsin inşaallah
Aramadılar dayanamadım ben aradım 15 dkkaya arayacaklar dedi .. geldi telefonum akşam 5 ya da 5.30 transfer 3.30 da brda olun dedi doktorum Gönül hanım çok şükür onu istiyordum rahatladım :)
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah rabbim tek seferde yüzünüzü güldürür

Bilgi amaçlı aramıştır beni de aramıştı canım bende çok stres yapmıştım bu bekleyiş döneminde hayırlısıyla güzel sonuçlar gelsin inşaallah

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah rabbim tek seferde yüzünüzü güldürür
Amiiinnn inşallah canım sağol Allah razı olsun

Merhaba genelde bir sorun cikmaz sa ayni doz devam ediliyor bende 225 ile başladım ve oyle bitirdim 4 kutu almıştım son kutuda biraz artmisti bilgin olsun

Ben açık ameliyatla tüpümü aldırcam o sırada histeroskopi ile kavite genişletilmesi yapılacak dedi doktorum telefonla konuştuk pek anlamadım ben memorialde olmayacağım ameliyatı yücel beyle doktorumu konuşturdum daha doğrusu yücel bey görüşmek istedi ona göre bişeyler yapılacak yeni adet oldum o yüzden henüz gidip ameliyat tarihi alamadım üç gündür ateşim düşmüyor bu durum geçmeden de ameliyat olamam zaten
Geçmiş olsun arkadaşım. Bende tüpümü aldıracağım laparoskopi dediler ama açıkta olabilir dediler. Henüz doktorla bende görüşmedim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Icsı spermi 400 kat büyütebilirken, imsi 6000 8000 kata kadar büyütebiliyor. Icsi min gelişmiş diyelim.Morfoloji sıkıntılı ise DNA hasarı başarısız denemeler var ise imsi tercih ediliyor daha uğraştırıcı oluyor icsi ye göre. Böyle sorunlarınız varsa talep edebilirsiniz.
Teşekkür ederim

Benimkilerde 5. Gün donduruldu telefonda sordum ama söylemedi sadece iyi kalitede olduğunu söyledi

Aynen cnm beni de dün murat bey aradı kalitesini sordum 5aa mı diye birşey demedi iyi kalitede dedi acaba moralimiz bozulmasın diye mi söyelmiyorlar anlamadım

Cevap yazdığın icin tesekkur ederim yazdiklarin bana umut oldu insallah olumlu olur bugün menekse hanim aradi iptal olursa soyle olmazsa boyle dedi acikcasi ödüm koptu olumsuz mu diye sizi aramismiydi bilgilendirmek icin
Bana da aynısını dedi cnm mecburen bilgilendirme amaçlı diyorlar olumsuzu duyunca insan tedirgin oluyor tabiki hakkımızda hayırlısı olsun

Aramadılar dayanamadım ben aradım 15 dkkaya arayacaklar dedi .. geldi telefonum akşam 5 ya da 5.30 transfer 3.30 da brda olun dedi doktorum Gönül hanım çok şükür onu istiyordum rahatladım :)
Ayy çok heyecanlı canım ne güzel bebeğine kavuşacaksın tabi bebeğinde annesine kavuşacak transferini gönül hanım mı yapacak şimdiden hayırlı olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur

Ngs genetik tanının en ayrıntılısı cnm tüm kromozomlara bakılıyor fiyatta bi farklılık varda ondan sordum biz daha az embriyoya daha fazla ödeme yapmışız acaba başka bir test mi seninki bilemedim

Doktor kalıcı hastalık varmı diye geçmesin diye yaparız dedi

Back
X