Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Lucrin tedavide foliküllleri eşit büyütmek, birinin diğerinden baskın büyümesini engellemek için kullanılıyor. Ovitrille çatlama iğnesi olarak kullanılıyor. OPU dan 36 saat önce uygulanır.
Canım ben lucrini çatlatma iğnesi olarak kullandım:) iki tane yumurta çatlatma iğnesi var..lucrin ve ovitrella.. Jalapenoo Jalapenoo B BiYesilBiKahve Mojo44 Mojo44 lucrin yumurta çatlatma iğnesi değil mi arkadaşlar??

Teşekkür ederim canım allah seninde bebişine uzun uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun inş.
peki Laporoskopi ameliyatı için ne kadar ödemiştin canım sen min 10 bin dediler net fiyatı ameliyat doktorunun muayenesinden sonra vereceklerimiş

Benim hep tüpler alındı hem çikolata kisti yapışıklıklarım vardı onlar düzeldi. İki ameliyat gibi oldu yani. Ben ataşehir memorialde cem demirele oldum ameliyatımı. 16.000 tl tuttu.

bu kadar benzer olabilir canım benimde solda 5 cm çikolata kistim var sağ tüpüm tıklı ve hidrosalpenks var yani tüpte sıvı birikmesi sol tüpüde ameliyat esnasında kontrol edecekler .bende şişli memorialde prf AHMET göçmene ameliyat olacagim semra hanım opu tedavisi bitince ona yönlendirecek .İyileşme sürecin uzun sürdümü peki

Benim hep tüpler alındı hem çikolata kisti yapışıklıklarım vardı onlar düzeldi. İki ameliyat gibi oldu yani. Ben ataşehir memorialde cem demirele oldum ameliyatımı. 16.000 tl tuttu.

bu kadar benzer olabilir canım benimde solda 5 cm çikolata kistim var sağ tüpüm tıklı ve hidrosalpenks var yani tüpte sıvı birikmesi sol tüpüde ameliyat esnasında kontrol edecekler .bende şişli memorialde prf AHMET göçmene ameliyat olacagim semra hanım opu tedavisi bitince ona yönlendirecek .İyileşme sürecin uzun sürdümü peki

Lucrin tedavide foliküllleri eşit büyütmek, birinin diğerinden baskın büyümesini engellemek için kullanılıyor. Ovitrille çatlama iğnesi olarak kullanılıyor. OPU dan 36 saat önce uygulanır.
Hatır lucrin çatlatma iğnesi ben vuruldum biliyorum ceteotide eşit büyütmek için kullanılıyor

Merhaba memorial da uyutularak hsg filmi çektiren oldu mu, fiyatı nedir? Ve tüp bebek öncesi mutlaka rahim filmi çektirilmesi isteniyo mu?
Ben geçen hafta muayeneden sonra çektirdim,semra hanım istedi, echomara yönlrndirdiler, orada çektirdik,anestezi olmadan

Ben geçen hafta muayeneden sonra çektirdim,semra hanım istedi, echomara yönlrndirdiler, orada çektirdik,anestezi olmadan
Cevabınız için teşekkürler. İstanbul dışında yaşıyorum bu sebeple merkezler hakkında bilgim yok, echomar memoriala yakın mı? Hemen çekiyorlar mı? Ağrınız oldu mu? İstenirse Anestezi ile çekilmez mi?son olarak fiyat nedir?

Merhabalar ben de Şişli memorialde tedavi oldum. Çok şükür ilk denememde hamile kaldım. 12 haftalık hamileyim. Tedavi sürecindekilere Umut olması için yazmak istedim. Kesinlikle doğru adrestesiniz.
Tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşallah..sizde sorun neydi?? Embriyonun kalitesi vs.neydi?

Cevabınız için teşekkürler. İstanbul dışında yaşıyorum bu sebeple merkezler hakkında bilgim yok, echomar memoriala yakın mı? Hemen çekiyorlar mı? Ağrınız oldu mu? İstenirse Anestezi ile çekilmez mi?son olarak fiyat nedir?
Canım ben Kasım ayında hsg çekirdim ecdomar da..570₺ fiyatı.hsg normal muayene gibi ağrı sızı yok.ben normal muayeneden bile korkardım düşünün..anesteziye gerek yok diye düşünüyorum.

Taksiyle 10 dk,hemen çektiler,anesteziye gerek yok bence, son teknolojiymiş,ağrı olmadı,muayene olur gibi, rahat olun

Bende 650 tl ye çektirdim

Canım ben Kasım ayında hsg çekirdim ecdomar da..570₺ fiyatı.hsg normal muayene gibi ağrı sızı yok.ben normal muayeneden bile korkardım düşünün..anesteziye gerek yok diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, siz de mi echomarda çektirdiniz?çevremde anestezisiz çektirenler çok ağrılı olduğunu söylediler gözüm korktu açıkçası. Öncelikle tüp bebek için muayene olup istenirse hsg filmi çektirmek daha mantıklı galiba.

Teşekkür ederim.Ben de pcos vardı ama bu sorun olarak görülmedi. Düzenli regl oluyordum. Eşimde sperm sayısı çok iyi olmasına rağmen ileri hareket yoktu. Erkek infertilitesi dendi. Emryo kalitem 6AA ydı.

Teşekkür ederim, siz de mi echomarda çektirdiniz?çevremde anestezisiz çektirenler çok ağrılı olduğunu söylediler gözüm korktu açıkçası. Öncelikle tüp bebek için muayene olup istenirse hsg filmi çektirmek daha mantıklı galiba.
Hsg kesin isteniyor diye biliyorum..ben iki defa echomar da çekildim.hiç gözünüz korkmasın.son teknoloji ağrısız sızısız.o yüzden echomara gittim zaten.orda sıra beklerken korkan arkadaşlar vardı çıktıklarında korkulacak birşey değilmiş dediler:)

Back
X