Canım sen hiç kafana takma ozaman 3 deneme ne ya insanlar 5.de 6.da hatta 10.da pozitif sonucu alıyorlar bende 10dan fazla denemen oldu sandım. İlki zaten deneme sayılmaz embriyo olmamış transfer olmamış tutmadı diyemezsin o noktaya ulaşmamış, içini ferah tut bu denemede olacak inşallah
Benim burayı tercih etmemdeki sebep laboratuvarının iyi oluşu yoksa başka bişey değil ben zaten olabilecek olumsuzlukların da olumluğun da farkındayım ama olumsuzluğu dr den duymak hoş olmadı aslında çok büyük bir problemde yok sperm azlığı var bir daha da o dr gitmeyi asla düşünmem bana sadece emin ellerdesiniz dese yeterdi ben yinede moralimi yüksek tutucam onların bana bunu yapmasına bir daha izin vermiycem zaten istanbul benim çok sevdiğim bir şehir ve her anımı dolu dolu yaşıyorum bunu allah nasip edecekki olacak yüce rabbimden dileğim sağlıklı hayırlı bir evlat dünyaya getirmek
Evet ne olursa olsun yüce rabbim ol dedikten sonra onun olmasına kimse engel olamaz bu hastaneyi vesile eyleyerek nasip etsin başka bişey istemem benim en büyük moral kaynağım biricik eşim 10 yıl oldu artık rabbim bu evlat hasretini bu seferkinde dindirsinkim ne derse desin rabbim yazdıysa ne yaparsan yap olur, sen canını sıkma.. bekle ve gör bence.moral çok önemli.
Dr değiştirdim zaten daha ona gitmem bu sefer olacağına çok inanıyorum ama yinede nasip yarın kontrolüm var bakalım neler olacak hepimize rabbim yardım eylesin yüzünü güldürsüncanım sakın üzme kendini ve moralini bozma boşver ağzı olan konuşur kimse kimsenin derdin anlamaz senin o doktorla kimyan uyuşmadı başka bir doktor seç inan senin için daha iyi olur ben gittiğim hande hanımdan çok memnun kaldım her zaman benim moralim yukarı kaldırdı inşallah seninde elektriğin uyacak doktoru bulursun bir de şunun bilmemiz lazım rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yoktur niceleri var sorunlaru olmadığı halde çocuk sahibi olmayan bıraklım sadece ondan isteyelim hiç durmadan ve keyfine bak inanmak başarmanın yarısıdır takma onları moralini yüksek tut olacaktır inşallah
tedaviye baslamadan once memlekette test yaptirmistim 5li testtin ikisinde soron vardi burda tedaviye baslarken gostedim dr receteye clexan ve corospin yazdi trasferde baslanacakti semra hoca trasferi yaptiginda ben dosyani inceledim hic birine gerek yok kullanma dedi bizde ilaclari ecz geri verecez igneleri en azindan ama rahat degilim nedenseçoğu hastane pıhtılaşma olabilir diye önlem amaçlı kullandırıyor.. coraspirinde tek başına bi işe pek yaramıyor zaten pıhtı varsa clexanla beraber kullanmak gerekli.. sende zaten pıhtılaşma sorunu yoktu bildiğim kadarıyla..
tedaviye baslamadan once memlekette test yaptirmistim 5li testtin ikisinde soron vardi burda tedaviye baslarken gostedim dr receteye clexan ve corospin yazdi trasferde baslanacakti semra hoca trasferi yaptiginda ben dosyani inceledim hic birine gerek yok kullanma dedi bizde ilaclari ecz geri verecez igneleri en azindan
tedaviye baslamadan once memlekette test yaptirmistim 5li testtin ikisinde soron vardi burda tedaviye baslarken gostedim dr receteye clexan ve corospin yazdi trasferde baslanacakti semra hoca trasferi yaptiginda ben dosyani inceledim hic birine gerek yok kullanma dedi bizde ilaclari ecz geri verecez igneleri en azindan ama rahat degilim nedense
Anladim cnm benim.asilamalarim genelde hep 13. gun yapiliyordu dedigin gibi catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapiliuordu. Ama malesef her seferinde de daha oncesinde catliyordu yumurtam. Doktorlara bunu bi turlu anlatamadimben sana toplanacağı gün söyleyebilirim çünkü ben transfer için bekleyeceğim 3-4 ay adetin 2.veya 3.günü zaten gidiyorsun iğnelere başlıyorsun toplam 10-12 gün sürüyor kişiye ve yumurtanın olgunluğuna göre değişiyor benim 11.gün sürdü 12.gün akşamı çatlama iğnesi yaptım örneğin cuma yaptım gece 22.20 de pazar sabahı opum vardı 10:20 geçe süreç bende böyle oldu tabiki diğer arkadaşların belkide daha farklı olabilir transferden de bilgim yok
bilmiyorum cnm.. nereye gitsek cogu doktor ayni aslinda hepsi bizi karinca surusu olarak goruyor:)) ulun ulugda bana bu yasta ne tedavisi bosuna ugrasiyorsun sende yumurtada kalmamistir demisti 34 yasindaydim..Bu doktor hangi doktor kızlar merak ettim
Dr değiştirdim zaten daha ona gitmem bu sefer olacağına çok inanıyorum ama yinede nasip yarın kontrolüm var bakalım neler olacak hepimize rabbim yardım eylesin yüzünü güldürsün
bilmiyorum cnm.. nereye gitsek cogu doktor ayni aslinda hepsi bizi karinca surusu olarak goruyor:)) ulun ulugda bana bu yasta ne tedavisi bosuna ugrasiyorsun sende yumurtada kalmamistir demisti 34 yasindaydim..
bilmiyorum cnm.. nereye gitsek cogu doktor ayni aslinda hepsi bizi karinca surusu olarak goruyor:)) ulun ulugda bana bu yasta ne tedavisi bosuna ugrasiyorsun sende yumurtada kalmamistir demisti 34 yasindaydim..
Hee bende Memorial da bir doktor söyledi zannettim de onun için bu kadar merak ettim. . .
Evet haklısın o konuda canım. Halbuki en önemlisini unutuyorlar, verdikleri ilaçlar istedikleri kadar dünyanın en iyi ilacı olsun, hastanın morali iyi olmadıkça eksilerden başlamış oluyorlar. . Güleryüz ve pozitif enerji en önemli kısımlardan biri bu süreçte bence. .
Ulun bey de bana birgün sinirlerim çok bozulmuştu,hüngür hüngür ağlıyor dum dedi bak ben ağlamana falan bakmam önemli olan işimi iyi yapmam,falan diye efelenmısti,len iki çift moralimi artıracak birseyler desene ya,eşşek . . . .
Merhaba birbsure ara vermistim bu sayfayabana yardimci olurmusunuz fotograf nasil yukleniyor esimin sperm sonucunu gostermek istiyorumda ben hicbirsy anlamadim cunku doktorumuz aylin hanim ona da mail attim ama cvp gelmedi henuz
Hay Allah cevaba bak ya... Kuzum bazen anlamıyorlar.. Hep aynı tarz hastalar karşılarında.. Senin ağlamana alışmış durumdalar onlar.. Zaten kim bilir kaç kişi görüyorlar günde öyle.. Ama işte bunu anlayıp hastasına değer veren (en azından insan olduğu için) olumlu yaklaşan doktor kazanıyor en nihayetinde.. Hastalar onları sevip onlara yöneliyorlar.. Onlara inanıyorlar çünkü anlaşılıyor zaten tutumlarından..Biz buradan herşeyi konuşuyoruz eskisi gibi mi bi dr.a gidersin tek çaren o dur falan.. Değil artık tercih etme hakkımız var bizim.. Başlamaz bırakırız yani içimize sinmediği için.. Birde net.ten bizim yaptığımız gibi bir dünya yorum okuyup yönelen çok insan var.. Ki mantıklı olan bu çünkü tecrübeler değerlidir.. Yada şöylesine katlanabilir insan: Ya işinde muazzam iyi bir dr olacak ukala oluşuna yada ters sözüne katlanılacak, yada halden anlayacak en azından elinden gelen bir şey olamasa bile..
Ama Memorialde ben daha karşılaşmadım görmedim böyle bir durum hatta sezmedim bile.. İnşallah hayırlı bir merkezden başladık diye düşünüyorum.. Çok umutluyummmmmmm
Evet canım ben de memorial ı buradan bakip tecrübeli arkadaşlarımın deneyimleri ve fikirleri sayesinde tercih ettim.Önce tedavi olduğum yeri açıkcası hiç araştırmamıştım.Evime yakın ve rapor geçiyor diye tercih etmiştim. .Gerçekten buraya üye olduktan sonra çooook şeyler öğrendim. FSH ı bile bilmiyordum :)) Eğer bilseydim. zaten evlenir evlenmez gider yaptırırdım 3 yıl doğum kontrol ilacı kullanmazdım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?