Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet aynen bende C cgd85 in 8-10 tane denemesi var zannettimki o bile bir kriter değil..
o doktor iyiki bana denk gelmemiş:)

kim ne derse desin rabbim yazdıysa ne yaparsan yap olur, sen canını sıkma.. bekle ve gör bence.moral çok önemli.

kim ne derse desin rabbim yazdıysa ne yaparsan yap olur, sen canını sıkma.. bekle ve gör bence.moral çok önemli.
Evet ne olursa olsun yüce rabbim ol dedikten sonra onun olmasına kimse engel olamaz bu hastaneyi vesile eyleyerek nasip etsin başka bişey istemem benim en büyük moral kaynağım biricik eşim 10 yıl oldu artık rabbim bu evlat hasretini bu seferkinde dindirsin

Dr değiştirdim zaten daha ona gitmem bu sefer olacağına çok inanıyorum ama yinede nasip yarın kontrolüm var bakalım neler olacak hepimize rabbim yardım eylesin yüzünü güldürsün

tedaviye baslamadan once memlekette test yaptirmistim 5li testtin ikisinde soron vardi burda tedaviye baslarken gostedim dr receteye clexan ve corospin yazdi trasferde baslanacakti semra hoca trasferi yaptiginda ben dosyani inceledim hic birine gerek yok kullanma dedi bizde ilaclari ecz geri verecez igneleri en azindan ama rahat degilim nedense

evet seninle gelmeden önce konuşmuştuk whatshaptan bu konuyu o aklıma geldi..

şuda var cnm 5 li testten üç tanesi ilk dokuz hafta hiç etkilemezmiş iki tanesi etkilermiş bunu bana memorialın genetik doktoru demişti.. seninkisi belki ilk haftalarda etkilemeyecekler arasındadır gebe kalınca kullanmaya başlatabilirler..
yinede içinin rahat etmesi için yarın tekrar bi ararsın doktorunu hayatım..

Anladim cnm benim.asilamalarim genelde hep 13. gun yapiliyordu dedigin gibi catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapiliuordu. Ama malesef her seferinde de daha oncesinde catliyordu yumurtam. Doktorlara bunu bi turlu anlatamadim

Bu doktor hangi doktor kızlar merak ettim
bilmiyorum cnm.. nereye gitsek cogu doktor ayni aslinda hepsi bizi karinca surusu olarak goruyor:)) ulun ulugda bana bu yasta ne tedavisi bosuna ugrasiyorsun sende yumurtada kalmamistir demisti 34 yasindaydim..

Dr değiştirdim zaten daha ona gitmem bu sefer olacağına çok inanıyorum ama yinede nasip yarın kontrolüm var bakalım neler olacak hepimize rabbim yardım eylesin yüzünü güldürsün

10 yil az degilmis canim ya.ben iki yilda pes ettim :))

bilmiyorum cnm.. nereye gitsek cogu doktor ayni aslinda hepsi bizi karinca surusu olarak goruyor:)) ulun ulugda bana bu yasta ne tedavisi bosuna ugrasiyorsun sende yumurtada kalmamistir demisti 34 yasindaydim..

Beni de 3 yil sonra menopoz yaptilar. Sayicam ve 3 yil sonra onlara laflarinj iade edicem. :))))

Hee bende Memorial da bir doktor söyledi zannettim de onun için bu kadar merak ettim. . .
Evet haklısın o konuda canım. Halbuki en önemlisini unutuyorlar, verdikleri ilaçlar istedikleri kadar dünyanın en iyi ilacı olsun, hastanın morali iyi olmadıkça eksilerden başlamış oluyorlar. . Güleryüz ve pozitif enerji en önemli kısımlardan biri bu süreçte bence. .
Ulun bey de bana birgün sinirlerim çok bozulmuştu,hüngür hüngür ağlıyor dum dedi bak ben ağlamana falan bakmam önemli olan işimi iyi yapmam,falan diye efelenmısti,len iki çift moralimi artıracak birseyler desene ya,eşşek . . . .

Hay Allah cevaba bak ya... Kuzum bazen anlamıyorlar.. Hep aynı tarz hastalar karşılarında.. Senin ağlamana alışmış durumdalar onlar.. Zaten kim bilir kaç kişi görüyorlar günde öyle.. Ama işte bunu anlayıp hastasına değer veren (en azından insan olduğu için) olumlu yaklaşan doktor kazanıyor en nihayetinde.. Hastalar onları sevip onlara yöneliyorlar.. Onlara inanıyorlar çünkü anlaşılıyor zaten tutumlarından..Biz buradan herşeyi konuşuyoruz eskisi gibi mi bi dr.a gidersin tek çaren o dur falan.. Değil artık tercih etme hakkımız var bizim.. Başlamaz bırakırız yani içimize sinmediği için.. Birde net.ten bizim yaptığımız gibi bir dünya yorum okuyup yönelen çok insan var.. Ki mantıklı olan bu çünkü tecrübeler değerlidir.. Yada şöylesine katlanabilir insan: Ya işinde muazzam iyi bir dr olacak ukala oluşuna yada ters sözüne katlanılacak, yada halden anlayacak en azından elinden gelen bir şey olamasa bile..

Ama Memorialde ben daha karşılaşmadım görmedim böyle bir durum hatta sezmedim bile.. İnşallah hayırlı bir merkezden başladık diye düşünüyorum.. Çok umutluyummmmmmm

Merhaba birbsure ara vermistim bu sayfaya bana yardimci olurmusunuz fotograf nasil yukleniyor esimin sperm sonucunu gostermek istiyorumda ben hicbirsy anlamadim cunku doktorumuz aylin hanim ona da mail attim ama cvp gelmedi henuz

Merhaba birbsure ara vermistim bu sayfaya bana yardimci olurmusunuz fotograf nasil yukleniyor esimin sperm sonucunu gostermek istiyorumda ben hicbirsy anlamadim cunku doktorumuz aylin hanim ona da mail attim ama cvp gelmedi henuz

Cvp yazdığımız kısmın üstünde simgeler var. Yazı karakteri, smile vs. En sağda foto makinesi simgesi var ona tıkla sonra foto ekle diyorsun fotoyu çekip gönderiyosun. Bi kez bende denemiştim fotolar yan çıkmıştı seninki de öyle olursa nasıl düzeltebilirsin onu bilmiyorum canım.

Evet canım ben de memorial ı buradan bakip tecrübeli arkadaşlarımın deneyimleri ve fikirleri sayesinde tercih ettim.Önce tedavi olduğum yeri açıkcası hiç araştırmamıştım.Evime yakın ve rapor geçiyor diye tercih etmiştim. .Gerçekten buraya üye olduktan sonra çooook şeyler öğrendim. FSH ı bile bilmiyordum :)) Eğer bilseydim. zaten evlenir evlenmez gider yaptırırdım 3 yıl doğum kontrol ilacı kullanmazdım. :)

ha! 34 yaşında3. tüp bebekte hamile kaldım ben. Valla şükrediyorum ki bana böyle doktorlar denk gelmiyor, şimdi allah için şişlide ters bişey demedi hiç olumsuz bir konuşmalar olmadı, ama kimse bu doktor kesinlikle hastaneye bilgi verilmesi gerekiyor hastane içinde hasta içinde hiç hoş bir durum değil bu tarz konuşmalar

Hepimiz öyle geliyoruz canım buraya başlarken.. İnan hiç birimiz tam bilerek gelmiyoruz foruma.. Birde yarın benim opum var Melih Aygün girecekmiş acaba nasıl biri.. Hiç denk geldik mi burada Melih bey ile ilgili yazışmalara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…