Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar pergoveris iğnesi kullanan oldumu. Bugün ikinci günüm ishal ve mide bulantısı var iğneden mi oldu acaba yoksa bi antibiyotik vermişti dr iki tane peş peşe içtim dün akşam o mu yaptı 😣
Canim bana gonal f halsizlik ve bulanti yapmisti. Senin igneden kullanmadim ama herkeste farkli biseyler oluyo valla, imkanim vardi da cogunlukla yatarak gecirdim igne surecini 😬

Canim bana gonal f halsizlik ve bulanti yapmisti. Senin igneden kullanmadim ama herkeste farkli biseyler oluyo valla, imkanim vardi da cogunlukla yatarak gecirdim igne surecini 😬
Ya bende de gonalf hiç etki yapmadı hatta klomende bile bişiler hissetmiştim gonalf + menapur bana mısın demedi 😂 ama şimdi bu ilaç farklı ilk defa kullanıyorum midem sürekli yanıyor bulanıyor 🤢

Hayırloı akşamlar kızlar testimi paylaşmak istiyorum yorumlar mısınız beşinci gün embriyorsu altıncı günüm bugün yarım saatte çoktı ama var mı sizce

Eklentiler

• IMG-20210304-WA0004.webp
    IMG-20210304-WA0004.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20210304-WA0003.webp
    IMG-20210304-WA0003.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20210304-WA0002.webp
    IMG-20210304-WA0002.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 54
O da yumurta büyütme iğnesi ilk defa kullanıyorum çok pis yakıyor yaparken 😣

O iğne beni de ilk günler çok kötü etkilemişti. Özellikle yaptıktan itibaren birkaç saat boyunca mide bulantıları berbattı ama gün geçtikçe azalıyor merak etmeyin. Ama yakıcılığı baki malesef 😵😂
Yumurtalara etkisi ve sonucu iyi olsun da inşallah bunlar geçer unutulur 🙏

Cok sukur kuzum valla erkek anasi olacagimi hic dusunmemistim full kiz var bizim ailede..🙈 Rabbim nasib etti bakalim bebisi oturtup alttan baktigini dusun🤣 ortadaki sey iste
Gozun aydin☺️Biz de de durum ayni kiz ailesi ☺️ Erkekler cogaldi mi ne burda:) saglikla dogsunlarda gerisi latife:) darisi tedavisi devam eden,bekleyen,mucadele eden herkese🙏

Canımm çok şükür iyiyim o nokta dışında gelen giden olmadı . Test konusunda hala tereddütteyim 😬🙈
Seni merak ediyorum demek 4 gün var teste gününü beklemen çok güzel allah pozitif göstersin. Bende son güne kadar beklemiştim kızımda. Öncesi insanı farklı streslere sokuyor. Bende heyecanlandım hadi Hayırlısı ☺️💝

Gozun aydin☺️Biz de de durum ayni kiz ailesi ☺️ Erkekler cogaldi mi ne burda:) saglikla dogsunlarda gerisi latife:) darisi tedavisi devam eden,bekleyen,mucadele eden herkese🙏
Sagol taniamucugum Allahumme Amin bu sene erkek senesi gibi 😅🧿 hayirlisiyla sagliklica gelsin bebisler darisi tum isteyen ugrasanlara🤲🏻

O iğne beni de ilk günler çok kötü etkilemişti. Özellikle yaptıktan itibaren birkaç saat boyunca mide bulantıları berbattı ama gün geçtikçe azalıyor merak etmeyin. Ama yakıcılığı baki malesef 😵😂
Yumurtalara etkisi ve sonucu iyi olsun da inşallah bunlar geçer unutulur 🙏
İnşallah sizin tedaviniz hangi aşamada 😁 bu ilaç etkili mi benm önceki tedavimde irili ufaklı olmuştu yumurtalarım ondan mı bunu verdi acaba 🤔

Back
X