bilmemki ne soyledilerse yapiyorum isteKese hemen nasıl görünüyor onu anlayamadım ben daha yeni pozitif oldun
5. haftadan sonra görünmüyor muydu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmemki ne soyledilerse yapiyorum isteKese hemen nasıl görünüyor onu anlayamadım ben daha yeni pozitif oldun
Ay aşkolsun ne kötüsü benim 3 tane gitti. Kaldı ki gecen sefer 3 gitti 3 üde sağlıksız idi ellerim boş kaldı. En azından sende baya var 5 enaz gider diye düşünüyorumBeni de az önce aradılar. Bugün 3. gün. İlk gün 17 yumurtadan 8 i döllenmişti. Sonradan döllenen olmamış. Bu 8 embriyonun 4 ü iyi kalite, 3 ü orta kalite, 1 tanesi de geriden geliyormuş. Yarın ve öbür gün tekrar arayacaklar. 5. güne ulaşan ve pgt ye uygun olanları da pgt ye göndereceğiz dediler. Kötü bir sonuç değil demi? Sayının az olması üzdü biraz beni![]()
En bi şanslı en bi mutluMorfoloji , hareketlilik %0 ile çok şükür gebeyim memorialde ilk denemem![]()
Ayyy inşallah. Çok teşekkür ederimAy aşkolsun ne kötüsü benim 3 tane gitti. Kaldı ki gecen sefer 3 gitti 3 üde sağlıksız idi ellerim boş kaldı. En azından sende baya var 5 enaz gider diye düşünüyorum![]()
![]()
Pozitif sonucu görünce zaten 1 aylik hamile sayılıyorsunKese hemen nasıl görünüyor onu anlayamadım ben daha yeni pozitif oldun
Ben deniz eczanesinden aldım. 200 TL ye. En uygun orası veriyor.Arkadaşlar gonapeptyl çatlatma iğnesini hangi eczaneden aldınız
Canım valla heycanla testinin sonucunu bekliyoruz bizi de haberdar et hadi inşaallah
Ayyy çok özür dilerim. Ben çatlamayı engelleyici cetrodite ile karıştırdım.Arkadaşlar gonapeptyl çatlatma iğnesini hangi eczaneden aldınız
gittinmii????o nedir?
ben de 37.1 falan oluyordu belki simdide oyle bilmiyorrumHanımlar merhaba. Transferden sonra ateşi yükselen oldu mu
Pgt ile trizomi tespit edilebiliyor fakat farklı çalışmalarda ortalama %4 gibi yanlış pozitif ve yanlış negatif oranlar var. Yani embriyodan sadece hücre alınıyor. Tamamını incelemek mümkün değil. Bir de embriyonun kendini onarma durumu var. Kısaca yüzde yüz bir sonuca varmaları mümkün değil. Ayrıca ben Memorial'a sordum pgt yaptırırsam fetal dna yaptırmayacağım değil mi diye. Hayır gerek kalmayacak dediler. Halbuki perinatolog bunun kesinliğini kimse veremez dedi. Pgtli tüp bebek gebeliğinde de fetal dna istediğimiz gebeler oluyor dedi. Bu trizomi tespit edilememesi mümkün anlamına geliyor. Bana kalırsa Memorial bu konuda tamamen pgt yanlısı kesin yargılarda bulunuyor.Haydaa iyice kafalar karisikpgt ile trizomi tespit edilememesi mumkun degil yahu doktorun dili surcmus akli karismis olmali o an
![]()
Bende 37.6 ya kadar çıktı hemşire 38 i geçmediği sürece sıkıntı yok dedi ama kimseden ateş duymadığım için telaşlandımben de 37.1 falan oluyordu belki simdide oyle bilmiyorrum
Aslında daha önce de yazıldı diye hatırlıyorum ikili testte şüpheli bir şey yoksa ileri tetkike gerek yok demişlerdi. Şimdi içime bir korku düştü nifty yaptırmak gerekir mi sizce? Düşük risk çıktı, ense kalınlığı ve burun kökü normal. Ekstra bir şey yaptırmayı düşünnüyordum.Pgt ile trizomi tespit edilebiliyor fakat farklı çalışmalarda ortalama %4 gibi yanlış pozitif ve yanlış negatif oranlar var. Yani embriyodan sadece hücre alınıyor. Tamamını incelemek mümkün değil. Bir de embriyonun kendini onarma durumu var. Kısaca yüzde yüz bir sonuca varmaları mümkün değil. Ayrıca ben Memorial'a sordum pgt yaptırırsam fetal dna yaptırmayacağım değil mi diye. Hayır gerek kalmayacak dediler. Halbuki perinatolog bunun kesinliğini kimse veremez dedi. Pgtli tüp bebek gebeliğinde de fetal dna istediğimiz gebeler oluyor dedi. Bu trizomi tespit edilememesi mümkün anlamına geliyor. Bana kalırsa Memorial bu konuda tamamen pgt yanlısı kesin yargılarda bulunuyor.
Hayır yaptırmanıza gerek olsaydı doktorunuz söylerdi. Benim söylemek istediğim pgt demek tamamen tarama testlerini elemek anlamına gelmiyor. Yani yüzde yüz bir kesinlik yok dediler. Siz üstelik ikili taramayı yaptırmışsınız düşük risk çıkmış, ultrason normal. Nipt yaptırmak gerekseydi mutlaka doktorunuz söylerdi. Ben ikili yaptırmadım, pgt de yok. Doktorum yaşımdan dolayı eğer imkanınız varsa direkt fetal dna yapalım dediği için nipt yaptırdım. Lütfen içiniz rahat olsun.Aslında daha önce de yazıldı diye hatırlıyorum ikili testte şüpheli bir şey yoksa ileri tetkike gerek yok demişlerdi. Şimdi içime bir korku düştü nifty yaptırmak gerekir mi sizce? Düşük risk çıktı, ense kalınlığı ve burun kökü normal. Ekstra bir şey yaptırmayı düşünnüyordum.
Anladım, çok teşekkür ederimHayır yaptırmanıza gerek olsaydı doktorunuz söylerdi. Benim söylemek istediğim pgt demek tamamen tarama testlerini elemek anlamına gelmiyor. Yani yüzde yüz bir kesinlik yok dediler. Siz üstelik ikili taramayı yaptırmışsınız düşük risk çıkmış, ultrason normal. Nipt yaptırmak gerekseydi mutlaka doktorunuz söylerdi. Ben ikili yaptırmadım, pgt de yok. Doktorum yaşımdan dolayı eğer imkanınız varsa direkt fetal dna yapalım dediği için nipt yaptırdım. Lütfen içiniz rahat olsun.
Ekleme: Bana Memorial'da pgt yaparsak ikili teste de gerek yok hiç birine gerek yok dediler. Ben bunun yanlış bir yönlendirme olduğunu söylemek istedim sadece.
İdil eczanesinden 200 tl ye almistimArkadaşlar gonapeptyl çatlatma iğnesini hangi eczaneden aldınız