Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla keseyi kalp atışını görür kucağınıza alırsınız 😊 net atamamışım ama bu daha net 5. Gün için çok silik geldi korktum açıkçası ngs den sağlıklı dönen tek embriyom inşallah yarın koyulaşır teşekkür ederim bu arada
bes gun zaten erkenn 😊😊😊insallahki zaman gectikce koyulacag.test gununuz ne zaman?kac gun embriyosuydu?

Pgt ye gitmeyecek değil mi ? Transfer ne zaman olacak ?
Bu arada biz istiyoruz dedik ama gerek yok, pgt de zarar da görme ihtimali var dediler. Eşim doktor. Onunla daha detaylı konuştu murat bey. Hakan bey ile de görüştüler. Biz de tamam dedik o yüzden. Transfer kasım gibi olacak. Laparoskopi olup tüplerim alınacak. Sonra transfer olacak.

Az önce tekrar arayıp kalitelerini sordum 6aa,6ab,4cb,3cb kalitedelermiş

Kızlar doktor aradı 5 taneden 2 sağlıklı gelmiş. 6,13,15 kromozomlarda sıkıntı varmış diğerlerinde. Biz de eşimle bildiğimiz bir sıkıntı yoktu . Demek ki biZde kromozom sıkıntısı varmış. İnşallah tutunur bakalım .
Ne güzel haber bu umarım ikiside sağlıkla tutunut sana evlat olurlar 🥰

Arkadaşlar merhaba bugün transferimin 5. Günü erken gebelik testi yaptım bi bakar mısınız böyle silik görüp de pozitif çıkan var mı Eki Görüntüle 2886628
Aynı gün transfer olmuşuz hayırlı olsun geçen ay benim bir arkadaşımın 6. Gün bu kadar bile belli değildi ikiz müjdesini aldılar. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görelim inşallah 🙏🏻🙏🏻

Aynı gün transfer olmuşuz hayırlı olsun geçen ay benim bir arkadaşımın 6. Gün bu kadar bile belli değildi ikiz müjdesini aldılar. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görelim inşallah 🙏🏻🙏🏻
Evet sizinle konuştum sanırım 3. Denemenizdi öyle demiştiniz iki embriyo transferi olduğunuzu yazmışsınız ordan hatırlıyorum sizi

Sağol canım amin inşallah . Umarım tutunur da emekler boşa çıkmaz . Yaa ben de çok üzüldüm demek biz de kromozom bozukluğu varmış diye . Demek ki oluyormuş . 5 taneden 2 az gibi geldi canım sıkıldı . Tutunur inşallah Allahım 🙏🙏🙏
Ayy deme deme öyle ben 2' dir elim bos çıkıyorum. Benim bir arkadaşım burada tel embriyosu pgtden sağlıklı geldi transfer edildi tuttu. Şuan 3 taneden bakalım kaçı sağlıklı gelecek soğuk terler döküyorum 😅

Evet doğru bende sizin gibi güzel haberi alırım inşallah🙏🏻🙏🏻 Kan için test gününü mü bekleyeceksiniz yoksa öncesinde verecek misiniz?
İnşallah ben daha sevinemedim ki erken gebelik ve çok silik 😕 15 ini bekleyeceğim yarın tekrar test yapacağım o kadar şanssızlık oldu ki transferden sonra ateşlendim tutmayacak diye ağladım bide üstüne faranjit oldum şuan ama inşallah tutunmuştur ne diyeyim 😊 hiç test yapmadınız mı siz

İnşallah ben daha sevinemedim ki erken gebelik ve çok silik 😕 15 ini bekleyeceğim yarın tekrar test yapacağım o kadar şanssızlık oldu ki transferden sonra ateşlendim tutmayacak diye ağladım bide üstüne faranjit oldum şuan ama inşallah tutunmuştur ne diyeyim 😊 hiç test yapmadınız mı siz
Bozmayın kalbinizi sonuç itibari ile var. Bugün daha 5. Gün net çizgi görme ihtimaliniz çok düşük zaten. Dua edelim sağlıkla ilerlesin 🙏🏻 Ayy sormayın bende yaz günü üşüttüm üç gündür boğazlarım şişmişti yatıyorum öyle size de çok geçmiş olsun 😕 yok ben yapmayacağım o kadar cesur değilim ben geçen sefer yapmıştım aldım ağzımın payını bu sefer yapmam 🙈 bu arada bende zerre belirti ağrı sızı birşey yok bu sefer belirtiniz birşeyiniz var mı ?

Bozmayın kalbinizi sonuç itibari ile var. Bugün daha 5. Gün net çizgi görme ihtimaliniz çok düşük zaten. Dua edelim sağlıkla ilerlesin 🙏🏻 Ayy sormayın bende yaz günü üşüttüm üç gündür boğazlarım şişmişti yatıyorum öyle size de çok geçmiş olsun 😕 yok ben yapmayacağım o kadar cesur değilim ben geçen sefer yapmıştım aldım ağzımın payını bu sefer yapmam 🙈 bu arada bende zerre belirti ağrı sızı birşey yok bu sefer belirtiniz birşeyiniz var mı ?
Yok hiç belirtim olmadı bugün sadece regl ağrısı yaşıyorum resmen. Şanssızlık mı ne diyelim o kadar bekleyip böyle hasta olmak 😕 inşallah bu sefer pozitifi keseyi kalp atışını görür kucağınıza alırsınız sağlıkla 🥰

Ayy deme deme öyle ben 2' dir elim bos çıkıyorum. Benim bir arkadaşım burada tel embriyosu pgtden sağlıklı geldi transfer edildi tuttu. Şuan 3 taneden bakalım kaçı sağlıklı gelecek soğuk terler döküyorum 😅
Sağol canım inşallah senin de muhakkak gelecektir sağlıklı . Enerjimizi yüksek tutmak lazım haklısın 🙏🙏 ayy nasıl heyecanladım senin için . Yarın kutlama yapalımmmmmmm🥳🥳🥳🥳

Yok hiç belirtim olmadı bugün sadece regl ağrısı yaşıyorum resmen. Şanssızlık mı ne diyelim o kadar bekleyip böyle hasta olmak 😕 inşallah bu sefer pozitifi keseyi kalp atışını görür kucağınıza alırsınız sağlıkla 🥰
Benim adet sancım bile yok bu sefer çok değişik ilerliyor süreç 🙈 amin sizde inşallah bu bayram ikimiz için çifte bayram olur umarım 🙏🏻🙏🏻

Ne güzel ne güçlü kadınsın 🤲🙏 herkese destek veriyorsun. Gönülden senin için dua ediyorum. 🤲🤲🥰
Yaaa cok tesekkur ederim 💕Allah razı olsun🤲 ,bil bukabele..Rabbım seninde insallah tez vakitte hayirli sevinecegin haber almani nasip etsin,dualarimdasin..
ayrica hepimiz burada o kadar güçlüyüz ki, hemen hamile kalan, istemediği halde hamile kalan, ve daha nice kadından çok daha güçlüyüz.. hem fiziksel hemde daha da derin olan ruhsal o kadar acı duyuyoruz ki(hamile bir kadını görmek, ailede ve yakın-uzak çevrede hamile haberleri duymak,niye çocuk dogurmuyorsunuz diyenleri işitmemeye çalışmak, hatta bir seferinde herkes ürüyor siz niye üremiyorsunuz gaffina maruz kalıp sadece nasip demek gibi gibi)bütün herseye rağmen modumuzu hep yüksek tutmaya çalışarak tedavi olup,bir evlat sahibi olmaya çalışmak...bizler güçlü olmayalım da kim olsun🌺💕

Back
X