Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aslında ben transfer olduğum gün trasferin 15. Dk çok sıkıştım hemşire beni kaldırdı kendin tuvalete gidebilirsin dedi ben sürgü olsa olmaz mı yarım saat yat dediler dedim yok 15 dk yeter dedi kalkıp tuvalete gittim. Sonra ertesi gün çok yatamadım yine kızım hiç durmuyor . Eczacı 50 mg progesteron yerine 25 mg vermiş ben bir kaç kez yanlış dozda iğne oldum . Biraz aksilikler beni buldu galiba . Belki biri sebep oldu . Hayırlısı diyorum artık sağlık olsun 🙏🙏🙏 bekleyen arkadaşlarımın güzel haberleri ile sevinelim 🙏🙏🙏
Rabbim bizlere çok sebep gösteriyor da nasip diyoruz sözün sonunda 😔
Doktor , merkez , onca ilaç hepsi bahane , Allah’ım diğer evladından güldürsün inşAllah.🤲🏻
Yine olur Rabbim fırsat verirse , yine Bismillah dersin 🌸

Canım Semra Hanım ve soner bey muayene ettiler sorun olmaz dediler,rahim filmi de çektirdim çok altta sorun olmaz dediler yine . Bilmiyorum ki ben kendi kendime bu teşhisi koydum
Çok haklısın bu yollarda kendi kendimize teşhis koyuyoruz. Güçlü bir kadınsın inşallah tekrar kendini iyi hissettiğin anda yavruna kavuşursun 🙏

Bence için rahat olsun. Şimdi test yaptırsan sonuçlanması yine sürecek. Eh olumsuz bir geçmiş de yok. Dediğim gibi benim aile öyküm var, onun dışında düşüğüm filan yok. Tahlilim de 4 aylık hamileyken sonuçlandı ve baya bozukluk var:) İlaç iğne kullanmadım ama bebiş sağlıklı çok şükür.
Çok sevindim sağlıklı olmasına inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Biraz rahatladım sağol çok teşekkür ederim pozitif çıkarsa eğer bir de kadın doğum doktoruna danışırım.

Kumrusumru Kumrusumru canım üzüldüm gerçekten 😕 insan neyle teselli olacağını bilemiyor böyle zamanlarda, şükür ki senin bir evladın var kokusunu içine çekince biraz ferahlayıp sonra toparlayıp yeniden başlayabileceğin 🙏🏻

Rabbim bizlere çok sebep gösteriyor da nasip diyoruz sözün sonunda 😔
Doktor , merkez , onca ilaç hepsi bahane , Allah’ım diğer evladından güldürsün inşAllah.🤲🏻
Yine olur Rabbim fırsat verirse , yine Bismillah dersin 🌸
Aminn canımm hakkımda hayırlısı diyorum artık . Senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah🙏🙏🙏

Kumrusumru Kumrusumru canım üzüldüm gerçekten 😕 insan neyle teselli olacağını bilemiyor böyle zamanlarda, şükür ki senin bir evladın var kokusunu içine çekince biraz ferahlayıp sonra toparlayıp yeniden başlayabileceğin 🙏🏻
Sağol canım evet çok şükür kızım tesellim 🙏🙏🙏 hakkımda hayırlısı , sağlık olsun . Senin de güzel haberlerinin takipçisiyim 🙏🙏🙏

Merhaba bugün transfer oldum şisli memorialde şükürler olsun test tarihim 10 eylul yaziyor biz yurtdisina gidecegiz 9 eylulde yapsak olur mu dedik olur dediler ama burada duyduklarım 12. Gun test tarihi verilmiş memorial 10. Gün veriyormus sizler oyle mi yaptınız? Acaba erken mi olur benim ki ?

Merhaba bugün transfer oldum şisli memorialde şükürler olsun test tarihim 10 eylul yaziyor biz yurtdisina gidecegiz 9 eylulde yapsak olur mu dedik olur dediler ama burada duyduklarım 12. Gun test tarihi verilmiş memorial 10. Gün veriyormus sizler oyle mi yaptınız? Acaba erken mi olur benim ki ?
Ben 7.gün test yaptırdım çıkmıştı.

Benimde pgtli Embriyom 29.08.21 tarihinde transfer edildi. 07.09.21 test günüm 🙏🤲 sana verilen normal inşallah iyi haberler alırız 🙏

Ben de transferin 8. Günü test vermiştim çıkmıştı merak etmeyin erken olmaz

merhaba
ikinci doz aşımı oldum ertesi gun yanı dun regli oldum
acaba ıkı gun sonra kontrole gıdıp tedavıye başlayabilir miyim sizce
yoksa bu ayı ertelesem mi
aşı hem antıkor uretmeye calısırken hemde hormmon iğnlerini almam, yumurta toplama ıcın anestısı almam transfer sırasında vucud yumurtayı reddetmemesi için bagısıklık dusurucu organ naklınde kullanılan bır ılaçda kullanıyoruz
butun bunlar bu ay ıcın sorun teskıl eder mı sizce
memorıalda ki doktorlarla bu konuyu daha once konusmus olanınız var mı acaba

Kızlar maalesef benim negatif . Hayırlısı kısmet diyorum .bakalım doktor arar herhalde .İnşallah bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız 🙏🙏🙏
Üzüldüm.. hakkında hayırlısı olsun. Sen çok güçlü bi kadınsın içindeki gücü hatırlayıp yola tekrar başlayınca eminim ki bu sefer herşey çok farklı olacak 🙏🏻 Lütfen inancını kaybetme 💜

merhaba
ikinci doz aşımı oldum ertesi gun yanı dun regli oldum
acaba ıkı gun sonra kontrole gıdıp tedavıye başlayabilir miyim sizce
yoksa bu ayı ertelesem mi
aşı hem antıkor uretmeye calısırken hemde hormmon iğnlerini almam, yumurta toplama ıcın anestısı almam transfer sırasında vucud yumurtayı reddetmemesi için bagısıklık dusurucu organ naklınde kullanılan bır ılaçda kullanıyoruz
butun bunlar bu ay ıcın sorun teskıl eder mı sizce
memorıalda ki doktorlarla bu konuyu daha once konusmus olanınız var mı acaba
Aşı konusunda en güzeli doktorunuza danışmak olur bence ☺️

Back
X