- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
Sorma canım hiç geçmiyor ama bilen arkadaşlar var mı acaba ğöğüs hassasiyetinin bi olup bi olmaması mı normal mi acaba ?Ay çok ilginç demisen hissetmiyorsan hala ben hiç konuşmayayim
zamanda geçmiyor bak şu sıra
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canım hiç geçmiyor ama bilen arkadaşlar var mı acaba ğöğüs hassasiyetinin bi olup bi olmaması mı normal mi acaba ?Ay çok ilginç demisen hissetmiyorsan hala ben hiç konuşmayayim
zamanda geçmiyor bak şu sıra
![]()
Çok normal içini ferah tut 9 ay boyunca gebeliğe dair bir şey hissetmedim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımSorma canım hiç geçmiyor ama bilen arkadaşlar var mı acaba ğöğüs hassasiyetinin bi olup bi olmaması mı normal mi acaba ?
Benim kendiliğinden hamileliğim olmuştu 10.hafta da sonlanmışti. Ya mesela onda göğüs hassasiyetim çoktu, şişmişti. Şuan hic bir sey yok.Sorma canım hiç geçmiyor ama bilen arkadaşlar var mı acaba ğöğüs hassasiyetinin bi olup bi olmaması mı normal mi acaba ?
Anladım canım çok sağol genelde halsizlik falan oluyor daha da birşey hissetmiyorum arada da ğöğüs ağrısı işteÇok normal içini ferah tut 9 ay boyunca gebeliğe dair bir şey hissetmedim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım
Elinden geldiğince dinlen ben şuan tüp bebekle bir kızım var 6 buçuk aylık Rabbım sizlerede tattırsın bu duyguyuAnladım canım çok sağol genelde halsizlik falan oluyor daha da birşey hissetmiyorum arada da ğöğüs ağrısı işte![]()
Normal canım kafana takma iyi düşün iyi olsun inşallahAnladım canım çok sağol genelde halsizlik falan oluyor daha da birşey hissetmiyorum arada da ğöğüs ağrısı işte![]()
Kızım normal olmuştu . Ama hamileyken sıkıntı yaşadık o yüzden pgt ile tüp bebek denemek istedik .Merhaba inşallah bir sonraki tedavinizde pozitif sonuç alırsınız size bir sorum olacaktı kızınızda tüp bebek mi yaptırdınız eğer yaptırdıysanız kaç yıl ara ile yapılıyor benim de bir kızım oldu tüp bebekle 2.ne zaman transfer olur diye merak ediyorum
İnşallah bu ay gönlüne göre olurBen de yarin gidiyorum canım sıfırdan baslayacağım geçen ay önden giden bir yumurta vardı ve etkisiz kist baslamak istemedim doğum kontrol hapı kullandım bakalım nasıl olacak
Anladım canım embriyoların 5 yıl süresi olsuğu için acaba ne zaman olur diye merak etmiştimİnşallah bu ay gönlüne göre olur![]()
Canım bana memorial bu aplikatörü kullanmamamı ellerimi iyice temizleyerek ya da eldivenle yerleştirmemi söylemişti.ben cerrahi eldivenle kendim yerleştiriyordumKızlar yardım edin ben bunu anlamadımlutinus fitil için bu aplikatörü vajinaya yerleştirin diyor ama ucu ince değil ki geniş bir şey anladım siz nasıl yaptınız. Bu aletsiz itsem olmuyor mu
Çok teşekkür ederim canımCanım bana memorial bu aplikatörü kullanmamamı ellerimi iyice temizleyerek ya da eldivenle yerleştirmemi söylemişti.ben cerrahi eldivenle kendim yerleştiriyordum
Canım bunu kullanmayı önermiyorlar zaten. Steril bir eldivenle fitili uygulanman yönünde bilgi vermişlerdi. Şuan ben hatta eldivensiz elimi bolca steril hala getirip öyle uyguluyorum.Kızlar yardım edin ben bunu anlamadımlutinus fitil için bu aplikatörü vajinaya yerleştirin diyor ama ucu ince değil ki geniş bir şey anladım siz nasıl yaptınız. Bu aletsiz itsem olmuyor mu
Öncesinde üniversite hastanesinden çıkardığınız rapor varsa bu hastanede rapor geçmiyor ama indirim uyguluyor. 12 bin lira olan tüp Bebek ücreti 9600 tl olarak yardımcı oluyorlar. Ama yoksa rapor siz yine indirim kısmını tekrar deneyin. 4-5 bin lira civarı tutabiliyor. Pgt yaptırılacaksa burada gidecek embriyo başına 295$ ödeniyor. En taban tutarı 20 bin lira tutarında olacaktır.merhaba arkadaşlar şişli memorialde semra hanıma tüp bebek yaptıranlar ilaçlar dahil toplam ne kadar harcadınız araştırma aşamasındayım şehir dışımdayım yardımcı olursanız sevinirim![]()
Teşekkür ederim canım. Ben daha önce progesyan fitil kullandım. O epey bir geri geliyor yani akıntısı çok oluyor. Bu fitil de öyle mi acabaCanım bunu kullanmayı önermiyorlar zaten. Steril bir eldivenle fitili uygulanman yönünde bilgi vermişlerdi. Şuan ben hatta eldivensiz elimi bolca steril hala getirip öyle uyguluyorum.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunAnladım çok teşekkür ederim cok sağolun
Aynen aynen bunda da aynı durum söz konusu. Yani günlük ped koymakta istemedim. Sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum.Teşekkür ederim canım. Ben daha önce progesyan fitil kullandım. O epey bir geri geliyor yani akıntısı çok oluyor. Bu fitil de öyle mi acaba