Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar meraba.. benim 6. denemede gittiğim memorialde banu hanım ve semra hanım sayesinde Allahın izniyle sebep bulundu ve çok şükür gebelik elde ettik..banu hanımı özellikle öneriyorum..hala wattsapptan her türlü sorumu cevaplıyo..deneyimli bi hasta olarak mükemmel bi insan ve doktor bence..
Gebeliğin hayırlı olsun, Rabbim devamınıda getirsin inşallah. Benimde 6. olacak aslında ben 5 diyorum ama arada 1 tane iptal olanda var..Sende ki sebep neydi peki buldukları? bende yeni ameliyat oldum inşallah bu sefer yüzüm güler..
Bu arada kaldığınız otel Taksimde galiba geceliği 200TL uygunmuş hangi tarihte kalmıştınız? biz de geceliği 250 TL olan bir otelde kaldık , güzel ve fazla temiz değildi yani,mecbur kalmasak orada kalmazdık..

Allah im bana sabır ver.çok açıyor için arkadaşlar.bebegim in kalbi atmiyor.9. Haftaya giriyoruz yarın,umut yok.kürtaj olmam gerekiyormus ya da dusmesini bekleyecekmisiz :-(((( tam kavustum dediğim an kaybettim bebeğimi.içim yanıyor...

Allah im bana sabır ver.çok açıyor için arkadaşlar.bebegim in kalbi atmiyor.9. Haftaya giriyoruz yarın,umut yok.kürtaj olmam gerekiyormus ya da dusmesini bekleyecekmisiz :-(((( tam kavustum dediğim an kaybettim bebeğimi.içim yanıyor...
Tüh canım yaa ne denilebilirki bu durumda, Rabbim sabır ve güç versin, bir daha göstermesin inşallah..

Selamlar hepinize hanimlar dun melih bey esliginde yumurtalarim toplandi 8 tane birinci kalite bu sabah aradilar 7 taneside tutmus gelisimleri iyiymis Rabbim insallah devam ederler boyle pazartesi tekrar aricaklar hayirli seyler duyarim insallah biseyi merak ediyorum burda isleyus nasil 5 inci gune gitmesini bekliyorlar mi nasil oluyor yoksa gelisimine kalitesinemi bagli

Canim benim su an ne desek bos senin icin biliyorum ama sunu unutma hersey Allah dan canim benim ve bu dunya da imtihan dunyasi... en azindan esin sağ oyle dusun.. bir daha denersiniz tatlim oyle dusun uzulme ne olur

Selamlar hepinize hanimlar dun melih bey esliginde yumurtalarim toplandi 8 tane birinci kalite bu sabah aradilar 7 taneside tutmus gelisimleri iyiymis Rabbim insallah devam ederler boyle pazartesi tekrar aricaklar hayirli seyler duyarim insallah biseyi merak ediyorum burda isleyus nasil 5 inci gune gitmesini bekliyorlar mi nasil oluyor yoksa gelisimine kalitesinemi bagli

Valla canim ben o surecleri hic bilmiyorum bilen biri varsa anlatsa guzel olur

Merhaba canım kalite ve gelişim önemli ben her gün embriloji bölümünü arayıp bilgi almıştım genelde 5.gune 4 embriyo kalırsa gidiliyor yani benim 7 yumurta vardı hepsi olgun kaliteli 4.gun birden 3 unun gelişimi durdu 5.gunu kısaca 4 embriyo kaldı iki konuldu iki donduruldu, her gün saat 11 de arayıp bilgi al tatlım.

Merhaba canım kalite ve gelişim önemli ben her gün embriloji bölümünü arayıp bilgi almıştım genelde 5.gune 4 embriyo kalırsa gidiliyor yani benim 7 yumurta vardı hepsi olgun kaliteli 4.gun birden 3 unun gelişimi durdu 5.gunu kısaca 4 embriyo kaldı iki konuldu iki donduruldu, her gün saat 11 de arayıp bilgi al tatlım.
Ay benimde insallah oyle olur canim ya bende en az 4 tanesi gitsin istiyorum Rabbim hayirlisini eylesin insallah tabi herseyden once cok tesekkur ederim bide pazar gunu bakmiyoruz dediler ama bana bugun arasam ulasabilirmiyim ki bide iki taneyi cok istersem koyarlar mi henuz hic konismadik o konuyu kimseylede ikinci denemem yas 24

Canim cok uzuldumm :(((( Allah sabrini versinn insallah. Ne denir ki cok zor:( insallah Rabbim nasip eder.

Canım yaa çok üzüldüm :(allah sabır ve güç versin. .hić gebe kalamamak mı gebe kalıp kaybetmek mi daha zor bilemedim şimdi. .

Gebe kalıp kaybetmek inan ki daha zor. Bebeğini goruyorsun ama olmuyor işte :-(
Canim benim üzülme demek kolay biliyorum da senin ilk denemendi en azindan hamile kalabildigini biliyorsun daha saglam dondurulmuş embriyon da vardir inşallah tekrar denersin en kisa sürede. Her işte bi hayir vardır bu tür gebeliklerde kromozomal anomali düşünülüyor genelde.saglikli gebeliklerin olsun canim bi dahakine

HAYIRLI SABAHLAR ARKADAŞLAR BEN 22 YAŞINDAYIM 5 YILLIK EVLİYİM ŞİŞLİ MEMORİALDE İLK TÜP BEBEK DENEMEMİ YAPTIRMAK İSTİYORUM SİZDEN RİCAM BEN ÇİFT EMBRİYO KOYMALARINI İSTİYORUM BÖYLE BİR SEÇENEĞİM VARMI BAZI MERKEZLER SAĞLIYOMUŞ BUNU FAKAT MEMORİAL 30 YAŞ ÜSTÜ 3. TÜPBEBEKTE ÇİFT EMBRİYO KOYUYOMUŞ BİLGİNİZ VARMI ÇOK ISRAR ETSEM KOYARLARMI

HAYIRLI SABAHLAR ARKADAŞLAR BEN 22 YAŞINDAYIM 5 YILLIK EVLİYİM ŞİŞLİ MEMORİALDE İLK TÜP BEBEK DENEMEMİ YAPTIRMAK İSTİYORUM SİZDEN RİCAM BEN ÇİFT EMBRİYO KOYMALARINI İSTİYORUM BÖYLE BİR SEÇENEĞİM VARMI BAZI MERKEZLER SAĞLIYOMUŞ BUNU FAKAT MEMORİAL 30 YAŞ ÜSTÜ 3. TÜPBEBEKTE ÇİFT EMBRİYO KOYUYOMUŞ BİLGİNİZ VARMI ÇOK ISRAR ETSEM KOYARLARMI
Gnydn canim embriyonun kalitesine bagli neden cift ben 35yasindayim ucuncu denemem cift hakkim.vardi ama ven tek istedim.sukur rabbimde verdi hayirlisini dile cifte sartlandirma kendini yasin daha cok kucuk ins tedavinde sonuda guzel olur

Gnydn canim embriyonun kalitesine bagli neden cift ben 35yasindayim ucuncu denemem cift hakkim.vardi ama ven tek istedim.sukur rabbimde verdi hayirlisini dile cifte sartlandirma kendini yasin daha cok kucuk ins tedavinde sonuda guzel olur
merhaba;
tek çift hiç fark etmez ama kalben bende iki istiyorum.eşimde morfoloji sorunu var ve ileri hareketlide sorun var.doktor direk tüp dedi.ilk denememiz olucak.benim yaşım 30 eşimin 32.bizim çift olmuyo mu?

aslında düşünmem gereken en son nokta bu bide ben daha görüşmeye gitmedim tam adet günümde gitsem olurmu yani bir gün sonra tedaviye başlanacak kabul ederlermiki

merhaba;
tek çift hiç fark etmez ama kalben bende iki istiyorum.eşimde morfoloji sorunu var ve ileri hareketlide sorun var.doktor direk tüp dedi.ilk denememiz olucak.benim yaşım 30 eşimin 32.bizim çift olmuyo mu?
Canim bizdede sperm sayisi azdi morfoloji %2di direk tup bebek dendi ama embriyo kalitemiz sukur iyiydi besinci gune 4tane kalmistidedigim gibi doktorunuz ne onerirse onu yapin insallah bebeginize saglikla kavusursunuz

aslında düşünmem gereken en son nokta bu bide ben daha görüşmeye gitmedim tam adet günümde gitsem olurmu yani bir gün sonra tedaviye başlanacak kabul ederlermiki
Doktor secimin falan yokmu birde daha onceden bi gorusup muyane olsan bence daha iyi olur en azindan izlenecek yol ilac protokoli daha onceden.belirlenmis olur nacizane tavsiyem bi git gorus canim on gorusme zaten ucretsiz

Canim bizdede sperm sayisi azdi morfoloji %2di direk tup bebek dendi ama embriyo kalitemiz sukur iyiydi besinci gune 4tane kalmistidedigim gibi doktorunuz ne onerirse onu yapin insallah bebeginize saglikla kavusursunuz

inşallah canım.sanada hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.bizim morfoloji sıfır.doktor ilaç verdi 3 ay kullanıcak eşim.suda eriyenden.kasım ayında bir gelişme olmazsa varikosel ameliyatı yada tüp bebek kararınızı verirsiniz demiş.merak ettiğim morfoloji sıfırken sağlıklı bir embriyo olurmu.nasıl bir süreç çok merak ediyorum.çok soru sordum ama biraz anlatırmısınız.

inşallah canım.sanada hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.bizim morfoloji sıfır.doktor ilaç verdi 3 ay kullanıcak eşim.suda eriyenden.kasım ayında bir gelişme olmazsa varikosel ameliyatı yada tüp bebek kararınızı verirsiniz demiş.merak ettiğim morfoloji sıfırken sağlıklı bir embriyo olurmu.nasıl bir süreç çok merak ediyorum.çok soru sordum ama biraz anlatırmısınız.
Canim benim esim varikoselden ameliyatta oldu turlu turlu ilacta kullandi dort yil boyunca bir gelisme elde edemedik imsi teknigini kullaniyolar burda o yuzden aradaki en.kaliteli embriyoyu seciyolar laburatuvar cok onemli ve memorial bu konuda cok iyi bana soracak olursan ne ameliyatla nede ilaclarla cok vakit kaybetmeyin bizim ilaclara verdigimiz para iki tup bebek parasini gecmisti ve her ay umut ediyosun bizi yonlendirenler olmadi para icin doktorlar ilac ilac dediler bosunaymis

Back
X