Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Vural bide dün msj yazmıştım sen bizim naturelcimizsin diye görmedin sanırım tekrarlıyım mı soruyu :KK66: bu takibi yapılan yumurtalar günde kaç mm büyümeli bilgin varmı bide senin rahim kalınlığında kaç kez transfer yapıldı.
Canim mide bulantisi ndan telefona uzun bakamıyorum onun için yazamadım. Her gün 1 veya 2mm büyüyor benimki 18 mm de çatladı öğün rahim kalınlığım 9.8 di bidaha ölçmediler

:) hep beraber gülelim insallah her zaman...zaten beni memorial ekibinden zannetmislerdi ilkin bu sayfada :) bebeklerimin ultrason resmlerini gostericem valla ben de sizdenim diye :) ya olmsz dusunmek istemiyorum hicbizaman..basindan beri kendimde de oyleydim.o kadar insan doguruyor cocuk sahibi oluyor biz neden olmayalm:) Allahin izniyle hersey guzel olacak
coook haklisin hep boyle dusun bize de iyi geliyorsun gercekten.bize de gecer pozitif dusuncelerin.insallahhersey guzel olacak ;)

Vural bide dün msj yazmıştım sen bizim naturelcimizsin diye görmedin sanırım tekrarlıyım mı soruyu :KK66: bu takibi yapılan yumurtalar günde kaç mm büyümeli bilgin varmı bide senin rahim kalınlığında kaç kez transfer yapıldı.
Naturel ı ilk kez denedik. Ama 4. Transferdi

Canim mide bulantisi ndan telefona uzun bakamıyorum onun için yazamadım. Her gün 1 veya 2mm büyüyor benimki 18 mm de çatladı öğün rahim kalınlığım 9.8 di bidaha ölçmediler
Sağol cevabın için Vural.İnş.bir an önce mide bulantısı sıkıntından da kurtulursun rahata erersin. Bizede dua et hamilesin sen hamilelerin duası kabul olur derler. Aslında tlf la da çok uğraşma radyasyon çok yayıyor. Allaha emanet ol.Görüşürüz.

Kızlar dün doktora gittik yucel beye hersey yolunda dedi kanamali alan görünmüyor muş mide bulantımı söyledim söylememe gerek kalmiycakti gorecekti nerdeyse kusuyordum. Zofer diye bi ilaç yazdı hamilelik hormonların iyi demekki dedi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.. bel ağrım oldu gece. .ama beni yiyip bitiren bulantılarim. Bukadar şiddetlidir çok nadir görünür şans işi sana vurmuş dedi.. 7 haftalık olmuşuz
Çok sevindim canım mide bulantısı geçer inşallah benim şimdi sabah kalktığımda oluyor ondan sonra pek olmuyor yemeklerden sonra bazen oluyor ama geçiyo pazartesi dr gittim ya o zaman bana kan ilacı ve vitamin verdi ondan sonra bulantı hissi eskisi gibi değil bazen de midem bulunmayınca korkuyorum ne bileyim karışık duygular kucağımıza alana kadar böyle olcak heralde

Sizdemi Semra hanıma gıttınız?
Evet canım ikisini başka yerde yaptırdım ama olmadı ilgi yoktu alaka yoktu embrio ile ilgili bilgi veren bile olmadı olmayınca tekrar deneyin dediler üçüncü memorialde yaptırdım ilgi alaka bilgi çok güzel şimdi 7 haftalık hamileyim merkez mükemmel ekip güzel iyi ki orda yaptırmışım çok memnun kaldım

Evet canım ikisini başka yerde yaptırdım ama olmadı ilgi yoktu alaka yoktu embrio ile ilgili bilgi veren bile olmadı olmayınca tekrar deneyin dediler üçüncü memorialde yaptırdım ilgi alaka bilgi çok güzel şimdi 7 haftalık hamileyim merkez mükemmel ekip güzel iyi ki orda yaptırmışım çok memnun kaldım
:anneadayı::nazar::nazar: Çok sevindim ,tebrik ederim... Bende bahcecide 1 kere denedim 3 aylıkken kalpleri durdu... Semra hanımı bende dusunuyorum , bu ay gidicem inşllh burası son olur:110:

:anneadayı::nazar::nazar: Çok sevindim ,tebrik ederim... Bende bahcecide 1 kere denedim 3 aylıkken kalpleri durdu... Semra hanımı bende dusunuyorum , bu ay gidicem inşllh burası son olur:110:
Insallah bu sefer sonuna kadar gider hamileligin..cok uzucu basina gelen gerçekten....memorial i tavsiye ediyorum.kesinlikle 1 numara alanlarinda.emre bey benim doktorum.cok iyidir.

Son düzenleme:
Size Bi Sorum Var cvplayabilen olursa sevinirim ben ins bu ay dondurulmuslarim icin tekrar gitmeyi düsünüyorum acaba adetin 2 ci gününe mi randevu almaliyim yoksa bi ön görüsme mi yapmaliyim..?! Kafam karisti.. :KK43:

Size Bi Sorum Var cvplayabilen olursa sevinirim ben ins bu ay dondurulmuslarim icin tekrar gitmeyi düsünüyorum acaba adetin 2 ci gününe mi randevu almaliyim yoksa bi ön görüsme mi yapmaliyim..?! Kafam karisti.. :KK43:
İlk önce hst ile bi görüşün hangi Dr la yapmak istiyorsanız dosyanızı doktora çıkarsınlar doktor inceleyip dönerler size belki kan tahlil vs.isteyecek. İstemezlerse direk 2. günü gelin derler zaten.

Back
X