Memorial giden arkadaşlar fiatlari nasılMrb kizlar...ben daha yeni tup bebek araştırması icindeyim ..memorilda onerebeilceginiz bayan doktor var mi...nur hanimi duymuştum ama sanirim suan memorial da degil lutfen bilgisi olan yazabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memorial giden arkadaşlar fiatlari nasılMrb kizlar...ben daha yeni tup bebek araştırması icindeyim ..memorilda onerebeilceginiz bayan doktor var mi...nur hanimi duymuştum ama sanirim suan memorial da degil lutfen bilgisi olan yazabilir mi
Pardon yaa 1900 yazicaktimNur hanımı bilmiyor ama ayşe hm var çok iyi bir doktor 6250 tup bebek fiyatı benim 190 civarı ilclarim tutmustu ilk muayene 400 gibi biseydi sanırım hatırlamıyorum net olarak 110 tl amh testi sanırım 130 da sperm di diğer tahlilleri devlette yaptık zaten
Mrb nasil gecti tedaviniz inşallah guzel sonuclar almissinizdir...bende yeni baslayacagim arastiriyorim ayse hanimdan memnun kaldınız mi lutfen cevap verirsenux sevinirimmrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım salı günü bende memorial de ayşe hanımla tedaviye başladım inş tez zamanda bende olumlu sonuclar alırım. bazı arkadaslar ilaç kullanmamış amh degerleri neydi acaba bide ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiilinir dyen arkadaslar var hang hastaneler yazıyor![]()
Ben Ayşe hanımın hastasıyım. Bir aşılama yaptık ama negatif sonuçlandı. Ama kendisinden memnundum. Bu ay tüp bebek için başladım tedaviye Ayşe hoca izinde olduğu için sevinç hanım ve gönül hanım gördü. Ayşe hoca Can'a yakın bi doktor. Sevinç hanım daha ciddi soğuk bi insan. Gönül hanım da sıcak bi insan. Sonuç olarak hepsinden memnunum aslında ama şöyle bi durum var memorial'da Semra hoca asıl otorite. Diğer doktorlar zaten onun gözetiminde ilerliyor gibi. O yüzden hepsi iyi gibi geliyor banaMrb nasil gecti tedaviniz inşallah guzel sonuclar almissinizdir...bende yeni baslayacagim arastiriyorim ayse hanimdan memnun kaldınız mi lutfen cevap verirsenux sevinirim
Cok teşekkür ederim cevaplariniz için yeni arastiriyirum kafam cok karisik bahceci yada memorial olcak ama bayan doktor ve ekibi istiyorum doktorun güleryuzu rahatligi vede bilgisi cok cok önemli malum maddi manevi zor bir surec anladigim kadari ile ayse hanim ilgilu bir doktor. .vede orda her doktorun her hastadan haberi var dimi ekip isi ortak karar alınıyorBen Ayşe hanımın hastasıyım. Bir aşılama yaptık ama negatif sonuçlandı. Ama kendisinden memnundum. Bu ay tüp bebek için başladım tedaviye Ayşe hoca izinde olduğu için sevinç hanım ve gönül hanım gördü. Ayşe hoca Can'a yakın bi doktor. Sevinç hanım daha ciddi soğuk bi insan. Gönül hanım da sıcak bi insan. Sonuç olarak hepsinden memnunum aslında ama şöyle bi durum var memorial'da Semra hoca asıl otorite. Diğer doktorlar zaten onun gözetiminde ilerliyor gibi. O yüzden hepsi iyi gibi geliyor bana
Hastanede yapilmasi zorunlu testler bunlar dimi peki bunun disinda disarda hangi testler yapilmali..bide sizin tedavi bitti mi sonuc nedir ...amh testi nedir biliyorum cok soruyorum ama cok yeniyim cok teşekkür ederimNur hanımı bilmiyor ama ayşe hm var çok iyi bir doktor 6250 tup bebek fiyatı benim 190 civarı ilclarim tutmustu ilk muayene 400 gibi biseydi sanırım hatırlamıyorum net olarak 110 tl amh testi sanırım 130 da sperm di diğer tahlilleri devlette yaptık zaten
1 defa muayene oldum ciddi işini iyi bilen bi doktor belliydi
Cok teşekkür ederim. ..peki ne asamadasiniz..Rica ederim. Ayşe hanım da güleryüzlü ve iyi bi doktor. Aynı şekilde Semra hoca oranın otoritesi olmasına rağmen gayet sıcak bi insan. Her doktorun her hastadan haberi var mı bilemiyorum ama şöyle bişey var dosyanıza ince ince not alınıyor herşey ve eline alan doktor sizi ince ince takip edebiliyor. Mesela benim geçen randevuma Semra hoca geldi. Oturdu tek tek yazdı ne düşünüyorsa. Sonra da bana Dedi "öğleden sonra ilaç dozunu ayarlıycam, mesajın gelecek. bi sonraki randevu için de herşeyi yazdım ona göre bakacaklar"
Allah bilir sonuç ne olacak ama ben şu anda memorialın çalışma sisteminden çok memnunum. Ben de aynı şekilde kadın doktor baksın istiyorum ve dosyanıza not alıyorlar ona göre işlemleriniz devam ediyor
İnşallah guzel sonuçlar alirsiniz ne asamadasiniz...ayse hanim kapali olan doktor degil mi...bende olursa ayse hanimi düşünüyorum fikirleriniz cok onemli o yüzdenRica ederim. Ayşe hanım da güleryüzlü ve iyi bi doktor. Aynı şekilde Semra hoca oranın otoritesi olmasına rağmen gayet sıcak bi insan. Her doktorun her hastadan haberi var mı bilemiyorum ama şöyle bişey var dosyanıza ince ince not alınıyor herşey ve eline alan doktor sizi ince ince takip edebiliyor. Mesela benim geçen randevuma Semra hoca geldi. Oturdu tek tek yazdı ne düşünüyorsa. Sonra da bana Dedi "öğleden sonra ilaç dozunu ayarlıycam, mesajın gelecek. bi sonraki randevu için de herşeyi yazdım ona göre bakacaklar"
Allah bilir sonuç ne olacak ama ben şu anda memorialın çalışma sisteminden çok memnunum. Ben de aynı şekilde kadın doktor baksın istiyorum ve dosyanıza not alıyorlar ona göre işlemleriniz devam ediyor
Benim bir aşılamam negatif sonuçlandı. Tüp bebek tedavisine de geçen cmt başladım inşaallah. Siz de Hakkı'nızda en hayırlı olanı bulursunuz inşaallahCok teşekkür ederim. ..peki ne asamadasiniz..
Cnm ben gecen sene Yaptırmistm tup bebegi ve ozaman ozel hastane raporu gecerli idi.yani devletle anlasmasi olan hastanelerden kabul.ediuorlardi.sonra duydum ki sadece devletten kabul ediyorlarmis.bimiyorm ne kdr doğru.ben medipolden almıştım cnm.Vivaldi hangi hastaneden rapor çıkartmıştın? İstanbuldamısın?
İnşallah guzel sonuçlar alirsiniz ne asamadasiniz...ayse hanim kapali olan doktor degil mi...bende olursa ayse hanimi düşünüyorum fikirleriniz cok onemli o yüzden
Kızlar transferi olupta telefonu eline almayan
Veya tuttuktan sonrada artık telefondan uzak duran varmı
Yani sizce bi zararı varmı her
benim bugün 7. Günüm, sen benden 2 gün gerisin, evet testte çıkıyor, hattaben yaptım, silik çıktı test, dayanamadım, günleri geçiremedim resmen, tedavi sürecinin Nasıl geçtiğini anlamadım ama bunu beklemek beni çok yıprattı, 2 gün sonra kan testi yaptıracağım, hastaneden öyle söylediler, inşallah sonrasında kimyasal olmaz, çünkü bende senin gibi kimyasal yaşadım, istersen yarın yap gitsin testi, negatifse de negatif, ben bir süreliğine çektiğim işkenceyi ertelemiş oldum yani kan testine kadarArada yazsana nası geçicek günler yoksa senn kaçıncı günün? Bir önceki tedavide 5.gün rmbriyosunda idrar testinde çıkmıştı 5.günde. Ama kimyasal olmuştu Yapsam mıı kaşınıyorumm
Amin Allah hepimize nasip etsin
Memorialda semra kahraman be ekibi var , zaten onun üzerine tüp bebekçi yok. Okmeydanı memorialdaÇok teşekkür ederim Sümeyye inan çok yardımcı oldun. Büyük ihtimalle Memorial olacak. Bu arada senin embriyolarına array yöntemi ile mi bakıldı. Umarım bu tedavinde yüzün güler başka merkeze gerek kalmaz.
benim bugün 7. Günüm, sen benden 2 gün gerisin, evet testte çıkıyor, hattaben yaptım, silik çıktı test, dayanamadım, günleri geçiremedim resmen, tedavi sürecinin Nasıl geçtiğini anlamadım ama bunu beklemek beni çok yıprattı, 2 gün sonra kan testi yaptıracağım, hastaneden öyle söylediler, inşallah sonrasında kimyasal olmaz, çünkü bende senin gibi kimyasal yaşadım, istersen yarın yap gitsin testi, negatifse de negatif, ben bir süreliğine çektiğim işkenceyi ertelemiş oldum yani kan testine kadar
Canım benimde çikolata kisti önemli değil, aylin pelin çil'e git.Arkadaşlar aranızda çikolata kisti olan varmı? Bende Memorial a gitmek istiyorum. Hangi Dr a gitsem acaba? Bir de çikolata kisti olanlarda nasıl bir tedavi uyguluyorlar bebek için acaba? Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar. Birde özel sağlık Sigorta'sı geçiyor dimi Dr muayenesi ve tahlillerde