Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şu an kese kesin görünür hatta bebek bile görünebilir. Bi kontrole git istersen. Tek transferse ikiz olma ihtimali düşük ama Rabbim ol demiştir belki kimbilir. Ama değerlerin iyi maşallah. İkiz gebelikte değerler 12. Günde 1000li değerlerde oluyor. O yüzden ihtimal vardır ama düşük. Zaten böylesi daha sağlıklı.Kızlar bana tek embriyo transfer edilmisti ,
11.gün değerim: 256
18.gün değerim (bugün kan verdim tekrar) :5727
Çıktı ,çoğul gebelik olabilir mi ki acep![]()
Kızlar bana tek embriyo transfer edilmisti ,
Çıktı ,çoğul gebelik olabr mi ki acep![]()
Muhip seninle çok benziyoruz yaa ben de cmtsi test yaptırdm 5840 çıktı. Bana iki tane transfer edilmişti seninle değerlerimiz aynı ben bu hafta dr a gidicem en azından keseyi görürüz kalp sesi duyamazsak haftaya yeniden gideriz diye düşündüm..Kızlar bana tek embriyo transfer edilmisti ,
Çıktı ,çoğul gebelik olabilir mi ki acep![]()
Muhip seninle çok benziyoruz yaa ben de cmtsi test yaptırdm 5840 çıktı. Bana iki tane transfer edilmişti seninle değerlerimiz aynı ben bu hafta dr a gidicem en azından keseyi görürüz kalp sesi duyamazsak haftaya yeniden gideriz diye düşündüm..
Fikirlerim çok çabuk değişiyor işte aslında beklicektm ama sabredemiyorum
Kaliteli bol.yumurtan olsun canim sonida guzel bebisli olsun insbabyler yarın opum var dua edin inşallah güzel geçer nasıl oluyor bilgi istiyorum kızlar
Canım 5840 lı değerle bebeğiMuhip seninle çok benziyoruz yaa ben de cmtsi test yaptırdm 5840 çıktı. Bana iki tane transfer edilmişti seninle değerlerimiz aynı ben bu hafta dr a gidicem en azından keseyi görürüz kalp sesi duyamazsak haftaya yeniden gideriz diye düşündüm..
Fikirlerim çok çabuk değişiyor işte aslında beklicektm ama sabredemiyorum
Canım çok az dozda anestezi veriolar 20dk ya uyanmış hersey bitmiş olıyor. Az kanama olur muhtemelen, hafif ağrıların olur ama bikaç güne hersey geçer. Benim hiç ağrım olmamıştı. Hayatına devam ediosun ama heycan olarak çok müthş bi heycan ve merak başlıyo. İnşallah hersey hayırlısıyla güzel gider ve bebişinin haberlerini alırız canım. Rahat ol çok basit bi işlem.babyler yarın opum var dua edin inşallah güzel geçer nasıl oluyor bilgi istiyorum kızlar
Canım çok az dozda anestezi veriolar 20dk ya uyanmış hersey bitmiş olıyor. Az kanama olur muhtemelen, hafif ağrıların olur ama bikaç güne hersey geçer. Benim hiç ağrım olmamıştı. Hayatına devam ediosun ama heycan olarak çok müthş bi heycan ve merak başlıyo. İnşallah hersey hayırlısıyla güzel gider ve bebişinin haberlerini alırız canım. Rahat ol çok basit bi işlem.babyler yarın opum var dua edin inşallah güzel geçer nasıl oluyor bilgi istiyorum kızlar
Kizlarr ben bugun igne vurunmaya basliyorum ..kan verirken bile cok geriliyorim kendime nasil igne vurcamkolay yol bilen var mi
Kizlarr ben bugun igne vurunmaya basliyorum ..kan verirken bile cok geriliyorim kendime nasil igne vurcamkolay yol bilen var mi
Kaliteli bol.yumurtan olsun canim sonida guzel bebisli olsun ins
Oncesinde buzla soguk uygulama yapabilirsin gobegine iyi geliyor die duymustum . Bende baskasina vurduramiyodum baskasinvurunca acicakmis gibi geliodu :) esim de hevesle benim uzerimde igne yapmayi ogrenmeyi istiyordu :))Kizlarr ben bugun igne vurunmaya basliyorum ..kan verirken bile cok geriliyorim kendime nasil igne vurcamkolay yol bilen var mi
Canim gobegin deliginden iki parmak sag sol kismini cimdikler gibi yap igneyi batir benden cok ignefen korkan biri olmazdi herhalde ben bile becerdim baskasindan daha iyi kendinin yapmasi o igneyi sinek isirigi kadar bile aci hissetmezsin inanDaaisy tesekkurler. o da guzelmis :)) bakalm bi sekilde basa gelen cekileceksonucu guzel olsa bari.. sizin sonucunuz ne oldu ? Benm ilk denemem banu hanimla devam ediyorm
Hadi gecmis olsun canim ama ne kullaniyosunki kokusu kotu gonalf kokmuyo benim bildigim 125dozda zaten dusuk bi doz sifirlanmasi normalNslhn 80 sagol :) tam da simdi yaptim kendim ... okudum ufledim gozumu kpadm bi de igne vuracagim yeri sktm braz bsey anlamadim.hemen bitti..125 dozum suan ama hemen sifirlandi..normal dimi.. bi de kokusu cok kotu bununnn :/ tesekkurler hepinize