Kızlarr güzell temennileriniz için teşekkür ederimmm ama kanamam başladığında düşük başlamış demek ki doktor keseyi bile göremedi, vajinal muayenede bile... Kan testi de bir gün öncekine göre düşük çıkınca hemşire illa progestan iğne yaptırın demedi, normal ilaçlara devam edin yrn Ayşe hocayı arattıracağım dedi...
Ayşe hoca aradığında proluton iğne yapmamı istedi hemen ve 2 sonra aynı merkezde kan değerime takrar bakmamı ve o gün dinlenmemi istedi.. kanamadan sonra gittiğim merkezle bir gün önce kan yaptırdığım merkezler farklı yerlerdi çünkü..
Ama akşam kanamamdan sonra birşey tuvalete düştü lapp diye, afedersiniz klozet olduğu için ne olduğunu da görmedim ama hissettim sanki.. İşin ilginç tarafı ne bir ağrım oldu ne fazla fazla kanamam...
Bugün yaptırdığım testte de degerimin düşmeye devam ettiğini gördüm... Yapacak birşey yok, demek bu dünyada kısmeti yokmuş embriyomuzun, zorla tutturulamıyor maalesef..
Artık diğer embriyolarımızla yola devam edeceğiz inşallah... Haftaya da görüşmeye gideceğiz, bir sonraki tedavide ne gibi önlemler almak gerekecek, nedenleri ne olabilir falan diye...
inşallahhh yakın zamanda bu başlık altında tekrardan size güzel haberler vermek nasip olurrrrr
Hamilelere sağlıklı büyümeler diliyorum