Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayşe hanım süper bir doktor ya :KK200: geçen gün mail attım bişey sordum aynı gün cevabı geldi, düşün tedavi bitmiş 9 ay olmuş neredeyse doğurucam ama kadın güncel hastasıymışım gibi tahlillerimi inceliyor aynı gün cvp veriyor Allah razı olsun böyle doktor bulunmaz.
evett cnmm ya gercektende super bir doktor ilk gorusme hande hanimla olmustuu odaa guler yuzluu pozitif bir doktor. Ama biz ayse hanimla devam edecez insaallah tedavi surecimizde.

Sali transferim yapıldı canim :) 5aa kalitesinde. İnşallah tutunur. 5 tane de dondurttuk . ama ben hiçbir belirti hissetmiyorum.
Mikroskobik bi canlidan fazla bi belirti bekleme canim kendisi ne ki belirtisi olsun :KK46:Memleketine döndün mü hala istanbulda misin?insallah annesine simsiki tutunur kuzun canim pozitif haberini bekliyoruz

Mikroskobik bi canlidan fazla bi belirti bekleme canim kendisi ne ki belirtisi olsun :KK46:Memleketine döndün mü hala istanbulda misin?insallah annesine simsiki tutunur kuzun canim pozitif haberini bekliyoruz
İnşallah canım. Pazartesi döneceğiz, buralardayiz hala.

Muhip cok üzüldüm :KK43: Hayirlisi olsun..doktorunuz kimdi ilk deneme mi ?

Canım çok üzüldüm inş Rabbim şaşırtır sizi, erken dönemde kese görünmeyebiliyormuş.. Dr ne dedi değerlerin düşmesi için? Hakkımızda her şeyin hayırlısını istiyorz böyle olduysa vardır bunda da bi hayır demek lazım

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Allah sabır versin ama Allahtan ümit kesilmez belki iler ki zamanlarda görünür kese doktor bişey demedi mi?

Muhip çok üzüldüm canim yaa insallah toparlanir basit bi kanamadir inşallah

Muhip cnm çok üzüldüm belki kkese geç görünür inşaallah.Kanaman aktifmi yoksa lekemiii.Dr ne dedi :KK43::KK43:

muhip dur bakalım hemen moralini bozma inşallah seninledir yavrun canım benim

Muhip canım inşallah değerin yükselir, inşallah kese de gorunur. Dua edelim

Canım üzme kendini.. İnşallah durdurmak için ellerinden geleni yapacaklardır.. Çok üzüldüm.. Benzerini yaşadığım için.. Can sağlığı olsun kuzum...

Kızlarr güzell temennileriniz için teşekkür ederimmm ama kanamam başladığında düşük başlamış demek ki doktor keseyi bile göremedi, vajinal muayenede bile... Kan testi de bir gün öncekine göre düşük çıkınca hemşire illa progestan iğne yaptırın demedi, normal ilaçlara devam edin yrn Ayşe hocayı arattıracağım dedi...

Ayşe hoca aradığında proluton iğne yapmamı istedi hemen ve 2 sonra aynı merkezde kan değerime takrar bakmamı ve o gün dinlenmemi istedi.. kanamadan sonra gittiğim merkezle bir gün önce kan yaptırdığım merkezler farklı yerlerdi çünkü..

Ama akşam kanamamdan sonra birşey tuvalete düştü lapp diye, afedersiniz klozet olduğu için ne olduğunu da görmedim ama hissettim sanki.. İşin ilginç tarafı ne bir ağrım oldu ne fazla fazla kanamam...

Bugün yaptırdığım testte de degerimin düşmeye devam ettiğini gördüm... Yapacak birşey yok, demek bu dünyada kısmeti yokmuş embriyomuzun, zorla tutturulamıyor maalesef..

Artık diğer embriyolarımızla yola devam edeceğiz inşallah... Haftaya da görüşmeye gideceğiz, bir sonraki tedavide ne gibi önlemler almak gerekecek, nedenleri ne olabilir falan diye...

inşallahhh yakın zamanda bu başlık altında tekrardan size güzel haberler vermek nasip olurrrrr
Hamilelere sağlıklı büyümeler diliyorum :KK66:

KIZLAR BENİMDE OPUM OLDU DÜN 28 YUMURTA TOPLANMIŞ 21 İSTENİLEN OLGUNLUKTAYMIŞ BUGÜN ARADILAR 18 DÖLLENMİŞ CANIM SIKKIN HEMEN 3 GİTMİŞ BİLE. AYRICA BU AY TRANSFER YOK DEDİ DONDURACAKLARMIŞ NE DİYOSUNUZ

KIZLAR BENİMDE OPUM OLDU DÜN 28 YUMURTA TOPLANMIŞ 21 İSTENİLEN OLGUNLUKTAYMIŞ BUGÜN ARADILAR 18 DÖLLENMİŞ CANIM SIKKIN HEMEN 3 GİTMİŞ BİLE. AYRICA BU AY TRANSFER YOK DEDİ DONDURACAKLARMIŞ NE DİYOSUNUZ
Canım sen canını niye sikiyorsun. 18 çok çok iyi bir sayı. Rabbim onları kaliteli eylesin

Kızlarr güzell temennileriniz için teşekkür ederimmm ama kanamam başladığında düşük başlamış demek ki doktor keseyi bile göremedi, vajinal muayenede bile... Kan testi de bir gün öncekine göre düşük çıkınca hemşire illa progestan iğne yaptırın demedi, normal ilaçlara devam edin yrn Ayşe hocayı arattıracağım dedi...

Ayşe hoca aradığında proluton iğne yapmamı istedi hemen ve 2 sonra aynı merkezde kan değerime takrar bakmamı ve o gün dinlenmemi istedi.. kanamadan sonra gittiğim merkezle bir gün önce kan yaptırdığım merkezler farklı yerlerdi çünkü..

Ama akşam kanamamdan sonra birşey tuvalete düştü lapp diye, afedersiniz klozet olduğu için ne olduğunu da görmedim ama hissettim sanki.. İşin ilginç tarafı ne bir ağrım oldu ne fazla fazla kanamam...

Bugün yaptırdığım testte de degerimin düşmeye devam ettiğini gördüm... Yapacak birşey yok, demek bu dünyada kısmeti yokmuş embriyomuzun, zorla tutturulamıyor maalesef..

Artık diğer embriyolarımızla yola devam edeceğiz inşallah... Haftaya da görüşmeye gideceğiz, bir sonraki tedavide ne gibi önlemler almak gerekecek, nedenleri ne olabilir falan diye...

inşallahhh yakın zamanda bu başlık altında tekrardan size güzel haberler vermek nasip olurrrrr
Canım bnm düşüğün ardı bebektir derler bizde. Çok şükür ki dış gebelik vs olmadı en sancısız şekilde atlattın. Çok geçmiş olsun, hamile kalabilmen bile çok güzel şükürler olsun. Darısı diğer denemenin başına inşallah. Sağlıklı bir embriyo olsa devam ederdi zaten. Şükredip dua edip en hayırlı zamanda ve tez zamanda sağlıkla yavruna kavuşrursun Rabbim

amin inşallah hayırlısı ile ne biliyim arkadaşım ya hiç kalmazsa diye korkuyorum he bir de şey dedi yarın bilgi vermicez yarın işlem yapmıcaz gibi birşeyler söyledi anlıyamadım
Evet canım ikinci gün bilgi vermediler bana da cumartesi arayıp ÖĞRENİRSİN.

MUHİP NE DENİRKİ CANIM AYNI GEMİNİN YOLCULARIYIZ YUMURTA OLSUN DÖLLENSİN KALİTELİ OLSUN TUTSUN KALP ATIŞI OLSUN VS VS BÖYLE GİDİYOR HEYECAN VE BEKLEYİŞ HER DAİM BİZİMLE KİMİMİZ BAŞTAN HÜSRAN KİMİMİZ ORTALARDA NE FARKEDERKİ HEPİMİZ<İNKİ HEPİMİZE MUTLULUK HEPİMİZE HÜZÜN AYNI ZAMANDA. KAÇINCI DENEMEN BİLMİYORUM AMA ÜZME KENDİNİ VARDIR BİR HAYIR BUNDADA SEN ELİNDEN GELENİ YAPTI GERİSİ ALLAH İNŞALLAH EN İYİ EN GÜZELLER EN KALİTELİLER EN SAĞLIKLILAR SENİNLE OLUP, KUCAĞINA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH

toplam 4 tedavi gördüm. Memorial de 2.tedavim 28 Temmuzda sonucum negatif.
eşimin sperm değerleri normal yumurta toplamaya kadar herşey normal.
döllenme işleminden sonra embriyolar gelişmiyor. 4 tedavimde de aynı sorun.
bir sorun var ama nerede sperm yada yumurta. Ama net bir teşhis konulamadı.
son tedavimde bitkisel takviye kullandım fayda sağlamadı gibi.

Canım bnm düşüğün ardı bebektir derler bizde. Çok şükür ki dış gebelik vs olmadı en sancısız şekilde atlattın. Çok geçmiş olsun, hamile kalabilmen bile çok güzel şükürler olsun. Darısı diğer denemenin başına inşallah. Sağlıklı bir embriyo olsa devam ederdi zaten. Şükredip dua edip en hayırlı zamanda ve tez zamanda sağlıkla yavruna kavuşrursun Rabbim
Aynen canım kötünün de iyisi var ,çok şükür diyoruz daha kötü durumla da karşılaşabilirdik de. . En azından tutunma olması da bi teselli bizim için, bakalım bir dahaki ne heralde ona göre farklı bir ilaç falan da eklenir . .

MUHİP NE DENİRKİ CANIM AYNI GEMİNİN YOLCULARIYIZ YUMURTA OLSUN DÖLLENSİN KALİTELİ OLSUN TUTSUN KALP ATIŞI OLSUN VS VS BÖYLE GİDİYOR HEYECAN VE BEKLEYİŞ HER DAİM BİZİMLE KİMİMİZ BAŞTAN HÜSRAN KİMİMİZ ORTALARDA NE FARKEDERKİ HEPİMİZ<İNKİ HEPİMİZE MUTLULUK HEPİMİZE HÜZÜN AYNI ZAMANDA. KAÇINCI DENEMEN BİLMİYORUM AMA ÜZME KENDİNİ VARDIR BİR HAYIR BUNDADA SEN ELİNDEN GELENİ YAPTI GERİSİ ALLAH İNŞALLAH EN İYİ EN GÜZELLER EN KALİTELİLER EN SAĞLIKLILAR SENİNLE OLUP, KUCAĞINA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH

Güzel ve samimi duyguların için sağolasın arkadaşım ,bu tedavimız 5. Tedavi idi, memorial da ilk denememızdi. . Diğer 4 tedavimız de hiç bu aşamaya bile gelememiştık ,inşallah iyiye işaret olarak algılıyoruz ,öyle düşünmek istiyoruz en azından. . Çünkü üzülmek üzülmek insan kendini harap ediyor ,ümidimizi taze tutmaya çalışıyoruz

Kızlar bugün akşam kanamam başladı ,doktora gittim keseyi göremedi zaten ,Bide kan daki değerim 3000'lere düşmüş zaten :KK61::cry:

ayyy cnm ya bayagi olmustu girmeyeli sayfalar sayfalari kovalamis. ilk okudugum senin yakindi. nasil diyeyim inan cok üzüldüm. o heyecan sonra da o üzüntü cok kötü bir duygu biliyorum. burada hep birbirimizle paylasiyor teselli ediyoruz. ne yapalim yapacak biseyimiz de yok. yeniden umut edicez :( benim cok umudum olmasa da seninle ilgili unutlarim cok..

ayyy cnm ya bayagi olmustu girmeyeli sayfalar sayfalari kovalamis. ilk okudugum senin yakindi. nasil diyeyim inan cok üzüldüm. o heyecan sonra da o üzüntü cok kötü bir duygu biliyorum. burada hep birbirimizle paylasiyor teselli ediyoruz. ne yapalim yapacak biseyimiz de yok. yeniden umut edicez :KK43: benim cok umudum olmasa da seninle ilgili unutlarim cok..

Öyle deme canım umudu kesmek allah tan umut kesmektir ,inancını sende kaybetme lütfen. . Kaç deneme yaptınız ki siz ,bizim kadar çok yapmamışiniz dir kesin:KK61::rolleyes:

evett cnmm ya gercektende super bir doktor ilk gorusme hande hanimla olmustuu odaa guler yuzluu pozitif bir doktor. Ama biz ayse hanimla devam edecez insaallah tedavi surecimizde.

Benimde ilk görüşmem Hande hanımla olmuştu o da öyle evet pozitif bir doktor ama Ayşe hanım daha bi samimi doğal iyi kalpli bayılıyorum ona :)

Canım Allaha şükür hamile kalabiliyorsun, dediğin gibi bu dünyada kısmeti yokmuş demek ki Allah büyüktür canım bir sonra ki tedavide ne ihmal edildiyse yada nerede sorun olduysa o tespit edilir ve inşallah Allah bir sonrakinde tamamına erdirir.

toplam 4 tedavi gördüm. Memorial de 2.tedavim 28 Temmuzda sonucum negatif.
eşimin sperm değerleri normal yumurta toplamaya kadar herşey normal.
döllenme işleminden sonra embriyolar gelişmiyor. 4 tedavimde de aynı sorun.
bir sorun var ama nerede sperm yada yumurta. Ama net bir teşhis konulamadı.
son tedavimde bitkisel takviye kullandım fayda sağlamadı gibi.

Aynı sorun vardı bizde de, yumurta iyi sperm idare eder ama ikisi birleşince ölüyordu embriyolar nedeni tespit edilemedi ama 3. denemede hamile kaldım Allahın izniyle.

strath gıda takviyesi kullandım eczacı bir arkadaşımla eski tüp bebek doktorum tavsiye etmişti. birde bal- polen-arı sütü- hünnap- çörek otu karışımı kullandım tedaviden önce.

Back
X