Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bizim eşimdeydi sorunumuz.Bende ısrar etmedim.Toplamda 8 tane embriyo oluştu ama 5.güne kala kala 1 iyi 1 çok iyi olmak üzere 2 tanesi ancak gelebildi.1 tanesini dondurmak mantıklı değil dedi doktor.İsterseniz 2 sinide transfer edelim dedi.İsterseniz birini sonlandırabilirsiniz dedi.İkizin ister istemez riskleri vr dediler.Kesin ikiside tutar demedi ama şükürler olsun.Memoriale güvenin gönül rahatlıgıyla :)
çok sevindim sizin adınıza foruma uzun zamandır girmemiştim yeni okuyorum sizinde morfoloji mi kötüydü nasıl gidiyor hamilelik

çok sevindim sizin adınıza foruma uzun zamandır girmemiştim yeni okuyorum sizinde morfoloji mi kötüydü nasıl gidiyor hamilelik

azospermdi eşim fsh ve tsh olması lazım bunların değeri düşüktü.%30 çıkabilme ihtimali var dedi murad bey.Antalyadaki boşa uğraşmayın bebeğiniz olmaz demişti :( Allahıma binlerce Şükür hamilelik iyi gidiyor darısı sizlerin başına...

azospermdi eşim fsh ve tsh olması lazım bunların değeri düşüktü.%30 çıkabilme ihtimali var dedi murad bey.Antalyadaki boşa uğraşmayın bebeğiniz olmaz demişti :( Allahıma binlerce Şükür hamilelik iyi gidiyor darısı sizlerin başına...
Canim ya ben hic bebegin harekwtini hissetmiyorum korkuyorumda biseymi oldu diye sen hissediyormusun knt gunum sali dayanabilirmiyim bilmiyorum o gune kadar olmazsa yarin gidimmi

Aynen canım kötünün de iyisi var ,çok şükür diyoruz daha kötü durumla da karşılaşabilirdik de. . En azından tutunma olması da bi teselli bizim için, bakalım bir dahaki ne heralde ona göre farklı bir ilaç falan da eklenir . .

Güzel ve samimi duyguların için sağolasın arkadaşım ,bu tedavimız 5. Tedavi idi, memorial da ilk denememızdi. . Diğer 4 tedavimız de hiç bu aşamaya bile gelememiştık ,inşallah iyiye işaret olarak algılıyoruz ,öyle düşünmek istiyoruz en azından. . Çünkü üzülmek üzülmek insan kendini harap ediyor ,ümidimizi taze tutmaya çalışıyoruz
Canim cok gecmis olsun, once sevinmistik sonra uzulduk seninle:( Allah in izniyle bir sonrakinde olur insallah. Bu yasadiklarindan sonra o gelecek inaniyorum. Allah hakkinda hayirlisini versin canim

Ben bugun cetrotide igne vurcam :( bu sefer siringa ve korkuyorum..ya siringayi ittirirken igneye bastirirsam kendi kendime cok zor napcam ben ya :( yapabilen var mi aranizda ?

Bende tedaviye başlıyorum kısmetse, Semra hoca çok bilgili, şimdiye kadar çok doktorlar görüştük ama onun gibi bilgili ve açıklamalar yapana rastlamadık, eşimle çok içimize sindi orası. ...

Aynen canım kötünün de iyisi var ,çok şükür diyoruz daha kötü durumla da karşılaşabilirdik de. . En azından tutunma olması da bi teselli bizim için, bakalım bir dahaki ne heralde ona göre farklı bir ilaç falan da eklenir . .

Güzel ve samimi duyguların için sağolasın arkadaşım ,bu tedavimız 5. Tedavi idi, memorial da ilk denememızdi. . Diğer 4 tedavimız de hiç bu aşamaya bile gelememiştık ,inşallah iyiye işaret olarak algılıyoruz ,öyle düşünmek istiyoruz en azından. . Çünkü üzülmek üzülmek insan kendini harap ediyor ,ümidimizi taze tutmaya çalışıyoruz
çok üzüldüm canım yaa, keşke böyle olmasaydı ne güzel hamile kalmıştın....neyse artık yılmak yok tekrar devam Semra hoca çok doğru bir tercih, ikincisinde bebeğini kucağına alırsın inşallah..

Ben bugun cetrotide igne vurcam :KK43: bu sefer siringa ve korkuyorum..ya siringayi ittirirken igneye bastirirsam kendi kendime cok zor napcam ben ya :KK43: yapabilen var mi aranizda ?

Bende çok korkuyordum hatta ilkinde insülün yapabilen birisene yaptırdım o yapıyorsa bende yaparım dedim bi gaza geldim çok kolay incecik iğnesi var hiç korkma ben yaptıysam sende yapabilirsin diye düşünüyorum :)

Arge34 tesekkur ederim.igneyi komple batirmak ve siringaya bastirmak konusunda ya igneye de bastirirsam korkusu var :D bazilarina komik bile gelebilir ;) ilk olunca iste :(

Arge34 tesekkur ederim.igneyi komple batirmak ve siringaya bastirmak konusunda ya igneye de bastirirsam korkusu var :KK70: bazilarina komik bile gelebilir :KK66: ilk olunca iste :KK43:

tam dik vuruyorsun ya o yüzden ucunun kırılma ihtimali yok bide uzun değil rahat ol hemşirelere iyice anlattır çok kolay korkma :)

Ben bugun cetrotide igne vurcam :KK43: bu sefer siringa ve korkuyorum..ya siringayi ittirirken igneye bastirirsam kendi kendime cok zor napcam ben ya :KK43: yapabilen var mi aranizda ?

Merak etme canım aynı his aynı şekilde yapılıyor hiç farkı yok. Sadece sıvıyı çekerken sıkıntı yaşarsın ben hep orda yaşadım sonuna kadar çekemezdim sonra hemşire havada çekmem gerektiğini gösterdi (baş aşağı yani) onun dışında aynı hafif it hemen ete giriyor hiç acımıyor. Bak 280 gündür iğne yapıyorum ben kendime azcık bizi düşünün sizinki sayılı gün geçicek biticek inşallah güzel haberlerle korkma minicik iğne acılarının ucunda tombalak bebekler var ^^

01inci cok tesekkur ederim. Insaallah hepimiz kavusuruz tombalaklarimiza. bu buyuk bekleyis tatli bitsin hepimiz icin Allah isteyen herkese daha fazla imtihan etmeden versin insaallah :KK43: / gerci evlat da imtihan olabiliyo/ Allah kimseyi evladiyla yokluguyla varligiyla imtihan etmesin :KK43:

Merak etme canım aynı his aynı şekilde yapılıyor hiç farkı yok. Sadece sıvıyı çekerken sıkıntı yaşarsın ben hep orda yaşadım sonuna kadar çekemezdim sonra hemşire havada çekmem gerektiğini gösterdi (baş aşağı yani) onun dışında aynı hafif it hemen ete giriyor hiç acımıyor. Bak 280 gündür iğne yapıyorum ben kendime azcık bizi düşünün sizinki sayılı gün geçicek biticek inşallah güzel haberlerle korkma minicik iğne acılarının ucunda tombalak bebekler var ^^

01inci canım sen daha doğurmadın mı:))
Gerçi sen benden sonra başlamıştın tedaviye..ee hayırlı doğumlar diyeyim o zaman sana tabi bize de dua et :)

Canım benim epeydir girmiyordum senin haberini görünce çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun..rabbim buz bebeklerine can versin inşallah..kısmetten öteye yol yokmuş..Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin

Ben iğnleri de falcon şeklinde kullanıodum yani şırıngayla oluyodum. Ama insülin iğnesi aldın dimi? Gerçi onun içindeydi iğneleri. Bişey olmuyor korkacak bişey olsa bukadar insan yapabilir mi. Hem bunlar ne ki daha nelere katlanıcaz. Biraz gücünü topla. Acırsa acısın buna değer sonuçta;) sonu güzel olacak öyle düşün hiç canın yanmaz inan.

01inci cok tesekkur ederim. Insaallah hepimiz kavusuruz tombalaklarimiza. bu buyuk bekleyis tatli bitsin hepimiz icin Allah isteyen herkese daha fazla imtihan etmeden versin insaallah :KK43: / gerci evlat da imtihan olabiliyo/ Allah kimseyi evladiyla yokluguyla varligiyla imtihan etmesin :KK43:

Amin canım amin. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin. Ben 10 yıl sonra hamile kaldım Allahtan hiç bir zaman umut kesmeyeceksin O bilir ne zaman vereceğini

01inci canım sen daha doğurmadın mı:))
Gerçi sen benden sonra başlamıştın tedaviye..ee hayırlı doğumlar diyeyim o zaman sana tabi bize de dua et :)

:))) yok canım daha doğurmadım 2 hafta var Allahın izniyle 14 ağustosta sezaryen olacağım :) Hamilelerin duası kabul olurmuş derler bol bol dua ediyorum size, zaten bütün hamileliğimi sizinle geçirdim burada :) güzel haberlerinizi takip ederek sizinle dua ederek. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese tez zamanda evlat yüzü göstersin inşallah.

:))) yok canım daha doğurmadım 2 hafta var Allahın izniyle 14 ağustosta sezaryen olacağım :) Hamilelerin duası kabul olurmuş derler bol bol dua ediyorum size, zaten bütün hamileliğimi sizinle geçirdim burada :) güzel haberlerinizi takip ederek sizinle dua ederek. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese tez zamanda evlat yüzü göstersin inşallah.

Oy Oy heyecan dorukta desene:))Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldırsın canım..sen anneliğin ilk tatlı heyecanlarını yaşarken kimbilir kimler pozitif heyecanı yaşayacak bu topikte bakalım. .Allah güç kuvvet versin hepimize

Back
X