Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım benim yaa korkma güzelce yaparsın inşallah bişeycik olmazBabygirl23 ben acisindan degil de siringaya basarken igneyi icine ittiririm yamulturum bsey olur flan diye korkuyom ellerim de kucuk tek elle hem ucunu sabit tutup hem siringayi bastirmaktan flan...
Bizler iyiyiz çok şükür asıl sen nasılsın canım?? Kaç gün oldu testi ne zaman yapacaksın? Heycanla bekliyoruz. İnşallah pozitif sonuçlar alacaksın Allahın izniyleGünaydın arkadaşlarım nasilsiniz
Test gunum perşembe canım. Perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla ve merakla :)Bizler iyiyiz çok şükür asıl sen nasılsın canım?? Kaç gün oldu testi ne zaman yapacaksın? Heycanla bekliyoruz. İnşallah pozitif sonuçlar alacaksın Allahın izniyle
bebbebeğim sen nasılsın asil nasil gidiyor dondun mu varmi bir sıkıntıGünaydın arkadaşlarım nasilsiniz
Oy Oy heyecan dorukta desene:))Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldırsın canım..sen anneliğin ilk tatlı heyecanlarını yaşarken kimbilir kimler pozitif heyecanı yaşayacak bu topikte bakalım. .Allah güç kuvvet versin hepimize
01inci Hadi hayrli olsun darisi basimizatum dualara aminnn.....
Yok canım istanbuldayiz hala . pazartesi gidiyorum inşallah annemin,babamın yanına. 7 ay oldu gorusmeyeli bir de onun icin gün sayıyorum canım :) bir sıkıntı yok çok sukur ama bir belirti de yok,perşembe ola hayrola :)))bebbebeğim sen nasılsın asil nasil gidiyor dondun mu varmi bir sıkıntı
Canim 12.haftadan sonra hic bir problem yok demisti benim doktorum ama fazla kendoni yorma demisti rahat pozisyon ve stres yapma bebege bisey olmaz mutluluk hormonuyla bebekte mutlu oluyormusKızlar doktora soramadım utandım o da bişey demedi. 13. Haftaya yeni girdik 3 hafta sonra randevu verdi bi sorun yok galiba şimdilik. Cinsel ilişki serbest mi yasak mı var mı bilginiz tecrübeli arkadaşlar?? İnci özellikle aramızda en kıdemli olarak sana soruyorum:)) rahimde kasılma olursa bu bebeğe sorun yaratmaz mı???
Bebegin anne karninda gorme duyma dokunup hissetme ve mutlu olma hisleri gelisiyor hepsini rahimde gormeyide dogumdan sonra ogreniyormus cok ilginc gelmisti banada hissetmesi o cinselligi degilde alinan hazzi.mutlulugu hissediyormus
Hep mutlu ol canım benim . ben de çok korkuyorum eşimden dolayı ama korktugum gibi olmadı çok sukur. Şimdiden tedavin hayırlı olsun canım. 20 gün kadar kendini besleKizlar ben geldimmm mutlu mutlu haberlerle 22 agustosta adetim geliyorr ve tedaviye basliyoruz esimde bisey cikmadi gerci ciktida murat hoca tedaviye yeter dedi saglamlar :) cok sevindum bisey cikacakta ertelenicek diye odum kopuyodu gorusmeler hdrsey tamam amh 2.46 kahraman hocam aradi cok iyi dedi :) kahraman hocayla devam edicem hic gulmuyor ama olsun ben isindim ona :) onu guldurucem ama bi gun :) ayyy gelsin adetim baslasin igneler gelsin guzel hayirli haberlerrr hadi bismillahirahmanirrahim
Kizlar ben geldimmm mutlu mutlu haberlerle 22 agustosta adetim geliyorr ve tedaviye basliyoruz esimde bisey cikmadi gerci ciktida murat hoca tedaviye yeter dedi saglamlar :) cok sevindum bisey cikacakta ertelenicek diye odum kopuyodu gorusmeler hdrsey tamam amh 2.46 kahraman hocam aradi cok iyi dedi :) kahraman hocayla devam edicem hic gulmuyor ama olsun ben isindim ona :) onu guldurucem ama bi gun :) ayyy gelsin adetim baslasin igneler gelsin guzel hayirli haberlerrr hadi bismillahirahmanirrahim
Ayy canım çok sevindim :)) zararı olur diye korkmuştum baya. Söylediklerin çok mantıklı hissediolardır tabi. Stresi nasıl hissediyolarsa.. Tesekkr ederimmCanim 12.haftadan sonra hic bir problem yok demisti benim doktorum ama fazla kendoni yorma demisti rahat pozisyon ve stres yapma bebege bisey olmaz mutluluk hormonuyla bebekte mutlu oluyormus![]()
Ay sagol canim benim insallah hayirlisiylaaa gun sayiyorum artik :) ay evet ya hic gulmuyor ama cok dikkatli dinliyor cevapliyor anlatiyor ya bunlarin hepsi ayni bence sorunsuz istiyorlar yani tertemiz baslamak istiyorlar tedaviye soru isaretsiz en guzeli ahhh semra hanim onu cok seviyorum bi kez gorustum onunla oda randevu saatimiz gecti esim ariza cikardi oda duydu asistanlara kizdi hoppp onun odayaaa ay nasil dua etmustim ama anlatamam gozlerim guluyor ona bakarken huzur doluyorum insallah hayirlara cikar Rabbim bu kez olsun insallahHadi hayırlı olsun canım, bende Kahraman hocayla görüşmüştüm , ilk görüşmeden bu yana çok ilgili devamlı durumumuz hakkında bilgi veriyor, histereskopi olacağım sonrasında tedaviye başlayacağız. Banada çok soğuk biri geldi, aynen söylediğin gibi hiç gülmüyorama eşimle aralarında geçen bir muhabetten dolayı baya gülüştüler
ondan sonra daha içim ısındı, demekki gülüyormuş dedim
ama işini iyi yapıyor baştan sağma değil, hele Semra hoca çok detaycı herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyor. Bu arada rezevin çok iyi maşallah, hadi bakalım güzel haberlerini almak dileğimle..