Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman senin bi yerin agrisa benm de ağrıyor.migren agrisindan intihar etmek uzereym.bel agrim olsa keskeeeeeeee.bel agrisi normal..takma geciyor benm de oldu demistim sana olck bel agrin is yerine sirt yastigi gotur mutlaka....iki agri kesici aldm Allahim bebeklerimizi korusun cok zor yaaaa agliyorm sabahtan beri ben de...Kızlar gebeliğinin 5. haftasında bel ağrıları olan var mı aranızda normal mi belim çok ağrıyor..
geçmiş olsun canım sende avdeysen bi tülbent falan sar.. bende su gibi bi akıntı var ondanda korkuyorum bel ağrısıyla normal mi bunlar bu kadar erken.. bua rada doktor ağrın olursa günde 4 tane ye kadar minoset alabilirsin demiştiNe zaman senin bi yerin agrisa benm de ağrıyor.migren agrisindan intihar etmek uzereym.bel agrim olsa keskeeeeeeee.bel agrisi normal..takma geciyor benm de oldu demistim sana olck bel agrin is yerine sirt yastigi gotur mutlaka....iki agri kesici aldm Allahim bebeklerimizi korusun cok zor yaaaa agliyorm sabahtan beri ben de...
Cok sagol canm.minoset aldm sabah da parol aldm.tulbent.sardim bekliyorum çaresizce.hamilelik olmasa apranaks fordu basacam yada igne serum.sans iste kimisinn migreni bitermis kimisininki beter olurmus.sen de takma akinti olur normal bende hala var sivi su gibi.bel agrisi da bende 4 5 6.haftalarda cok vardı.gecti ama bu bas belasi gecmedi.napalim buna da sukur isyan etmemek lazimgeçmiş olsun canım sende avdeysen bi tülbent falan sar.. bende su gibi bi akıntı var ondanda korkuyorum bel ağrısıyla normal mi bunlar bu kadar erken.. bua rada doktor ağrın olursa günde 4 tane ye kadar minoset alabilirsin demişti
Canim bel agrinda akintinda cok normal agri kesici yerine el ve ayaklariniza masaj yaptirin bobrek hastasi olarak ilaclardan uzak durun diyim bir taneden fazla icmeyin dok izin verse bilegeçmiş olsun canım sende avdeysen bi tülbent falan sar.. bende su gibi bi akıntı var ondanda korkuyorum bel ağrısıyla normal mi bunlar bu kadar erken.. bua rada doktor ağrın olursa günde 4 tane ye kadar minoset alabilirsin demişti
Canim biraz tulbent sar ve karanlik sessiz odanda uzan Rabbim sifa versin o agrilari cok iyi bilirim birde calisirken hic cekilmiyorduCok sagol canm.minoset aldm sabah da parol aldm.tulbent.sardim bekliyorum çaresizce.hamilelik olmasa apranaks fordu basacam yada igne serum.sans iste kimisinn migreni bitermis kimisininki beter olurmus.sen de takma akinti olur normal bende hala var sivi su gibi.bel agrisi da bende 4 5 6.haftalarda cok vardı.gecti ama bu bas belasi gecmedi.napalim buna da sukur isyan etmemek lazim![]()
Normal canim inan zor elde edince cok tedirgin oluyoruz diyorumya aylik hitmem gereken knt 15gunde gidiyordum olacaktan kacilmihor iyi dusun iyi olsunhepsine razıyım vivaldi hiç şikayetçi olmam yeterki düşük belirtisi olmasın yeterki kopacak gibi ağrısada sesimi çıkarmam yani.. sende öylesin galba hepsini unuturuz doğduklarında senin karnın büyümüştür dimi iki tane olunca 7 aylık gibisindir belkide.. herşeyi iki kat yaşıyorsun sen ağrılar falan normal ah bi doduklarını görsek nirvanaya ulaşcaz
valla içimi rahatlatıyosunuz ama inşallah sadcee teselli değildir inanıyım mı size kızlar bel ağrısı normal yani öyle mi
sen hala çalışıyormusun yoksa rapor falan aldınmı zor olmuyormu bu şekilde çalışmakVural daha bulanti istahsizlk baslayacak sende.ona hazir olr.5 kg verdim yiyemedim bisey.10.haftadan sonra düzeldi sukur.insallah uzun surmez senin de.
Aynen cnm yeter ki saglikla ve vaktinde dogsunlar.cnm yedi aylk gbi dglm cok hafif gobek cikintisi var smdilk belli degl hamileligm.ikizler son aylarda cok buyurmus.ama herseyi iki kat yaşadığın dogru.Insallah cinsiyetlerini ogrenmek nasip olcak bizmkler galiba erkek pipi gordu dr :) neslihan insallah sana da nasip olcak tekrar bu duygular.en cok sana içim yaniyor bliyor musn.vural doktorlar seni gorunce kacmiuor mu valla adamlara istifayi bastircaksn.bu evhamlarinla doktorlarn beynini kemiriyorsndr.kocan hele plaket alcak adam vallahepsine razıyım vivaldi hiç şikayetçi olmam yeterki düşük belirtisi olmasın yeterki kopacak gibi ağrısada sesimi çıkarmam yani.. sende öylesin galba hepsini unuturuz doğduklarında senin karnın büyümüştür dimi iki tane olunca 7 aylık gibisindir belkide.. herşeyi iki kat yaşıyorsun sen ağrılar falan normal ah bi doduklarını görsek nirvanaya ulaşcaz
valla içimi rahatlatıyosunuz ama inşallah sadcee teselli değildir inanıyım mı size kızlar bel ağrısı normal yani öyle mi
Raporluym cnm bu donem iki hafta tek gittim okula.45 gunluk heyet aldm evdeym.okulda bu migrenle dayanamazdm cocuk gürültüsüne.her hafta bisey cikti zaten ilk haftalae bel agrisi.sonra istahsizlk sonra usutme.sonra bitmeyen migren ataklari.hic evde ohhhh demedim inan.iyi ki rapor almisim yoksa iki bebekle o istahszlk migren vucut agrilari halsizlik uyku halleri ile okulda dusunemiyorm kendimi.sen hala çalışıyormusun yoksa rapor falan aldınmı zor olmuyormu bu şekilde çalışmak
Ben basindan yani 5.haftadan beri her hafta gittim ultrasona.artik gitmicem valla ara vericem.bi hafta gecse acaba yaşıyorlar mi diye dusunyrm.bi kasik agrisi olsa acaba bsy mi oldu diyorm.cok zor ya gecemiz gunduzumuz bu bebeklerin sagligi ile ilgilenmekle geciyor.napalim bunlar da bizim imtihanlarimiz.buna da sukurNormal canim inan zor elde edince cok tedirgin oluyoruz diyorumya aylik hitmem gereken knt 15gunde gidiyordum olacaktan kacilmihor iyi dusun iyi olsun
tutunması evet biraz şans işi ,ama eminim gidenlerin yüzde %98 ı oraya semra kahraman için gidiyor ben de onlardan biriyim.ekip doktorlarını devlette te bulursun.açıkçası ben biraz kırgınım oraya. yarım saat çatalda beklemek transferden sonra doğru düzgün irtibat kuramamak çok yordu benişans işi arkadaş başka bişey değil hiç sperm olmayan tek sperm bulunuyor ve hamile kalıyor... menopoza girenden çıkan tek yumoşla gebelik oluşuyor semra hocanın transfer ettiği tutmayıp diğer doktorların transferleri doğuma kadar gidebiliyor.... allah kerim gerisi yalan... inşallah allah bizede verir...
merhaba düşükten sonra görüştünmü tahlil vs istedilermi yada yeni tedavinde farklı bir şey kullanılacakmı?progestan iğne,clexsan vscanim benim ayse hocaydi sonucum pozitifti ama dusuk yaptim malesef.
Kimin hastasiydin canim gecen tedavimde bende catalda tam abartisiz bir saat den fazla bekledim ama ben laburatuvarlarinin iyi olmasindan dolayi orayi secmistim ve devam ediyorum kismetten otesi yalan olandadir hayir canim sikma canini bismillah de guc topla bak ben bebegim dogdu kaybettim 4ay oldu tekrar basladim tedaviye kismet ama iyi hastane iyi doktorlar bence kisiye gorede tedavi yapiliyor vuralin yumurtasi 19milimken kendinden catlamasi beklenmis benim 18,5tu igneyle catlattik bence bu iyi biseytutunması evet biraz şans işi ,ama eminim gidenlerin yüzde %98 ı oraya semra kahraman için gidiyor ben de onlardan biriyim.ekip doktorlarını devlette te bulursun.açıkçası ben biraz kırgınım oraya. yarım saat çatalda beklemek transferden sonra doğru düzgün irtibat kuramamak çok yordu beni
İyi hastane canim azospermli olup suanda cok hamile arkadaslar vardi burda hakkinda hayirlisi insallah tedavi 6200 zaten raporlu olursan 1000lira indirim yapiliyor ben hic gorusmedim ama zehra hanim varmis onla gorusursen indirim yapiliyormusArkadaslar selam.Benim esim azospermi. Kisetse memorialde tup bebek yaptirmayi dusnuyoruz. Meorialden razi kaldiniz mi?Fiyatlari ne kadar?Biz yurt disnan geliceyimiz icn fiyatkarda indirim olmaz bize herhalde.
benim 4.tedavim olacak çok inanıp gittim oraya,semra hanımla kavga gürültü görüşüyorum.sonuçta onun için gittim diğer ekip doktorlarını devlette de bulabilirdim. dedim ya özel demeye bin şahit saatlerce bekliyosun konuşmak için bile çok fırsat yok muayene esnasında ne konuştun konuştun.hele transferden sonra lekelenmem oldu progestan iğne verebilirlerdi vermediler belki düşmezdi çok moralim bozukKimin hastasiydin canim gecen tedavimde bende catalda tam abartisiz bir saat den fazla bekledim ama ben laburatuvarlarinin iyi olmasindan dolayi orayi secmistim ve devam ediyorum kismetten otesi yalan olandadir hayir canim sikma canini bismillah de guc topla bak ben bebegim dogdu kaybettim 4ay oldu tekrar basladim tedaviye kismet ama iyi hastane iyi doktorlar bence kisiye gorede tedavi yapiliyor vuralin yumurtasi 19milimken kendinden catlamasi beklenmis benim 18,5tu igneyle catlattik bence bu iyi bisey
aylin hanımın hastasıydım bu aradaKimin hastasiydin canim gecen tedavimde bende catalda tam abartisiz bir saat den fazla bekledim ama ben laburatuvarlarinin iyi olmasindan dolayi orayi secmistim ve devam ediyorum kismetten otesi yalan olandadir hayir canim sikma canini bismillah de guc topla bak ben bebegim dogdu kaybettim 4ay oldu tekrar basladim tedaviye kismet ama iyi hastane iyi doktorlar bence kisiye gorede tedavi yapiliyor vuralin yumurtasi 19milimken kendinden catlamasi beklenmis benim 18,5tu igneyle catlattik bence bu iyi bisey