Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım gitmem mi bugün gittim bebiş 7 haftalık ve kalp atışlarını duydum çok şükür çok mutluyum sonra doktor bazı tahlil ler istedi kan verdim öğleden sonrada onlara baktı değerlerin gayet iyi bir sorun yok dedi glifor içiyordum onu bırak dedi jel ve folik asite devam artı vitamin ve kan ilacı verdi 10 mayısta tekrar gel dedi niye çağırdı onu anlamadım ama herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi
Gozun aydin ebrar darisi diger kizlara olsun cok sevindim Allah tamamina erdirsin kucagina almak da nasip olsn:)

cok sagul gercekten.ilk basta sevinemedim bile degeri telde ogrendim baska hastanede yaptirmisim.memorialda degil.bana dediki laboratuvardaki degerin dusuk takip gerekihor diye.dedim bu 187 degil de 18.7 mi :)) dediklerinize kulak verip dinleniirum iyiki varsiniz gercekten
187 mi düşükmus benim 80.2ydi ikinci yaptirdim ama senin gayet iyi yinede ikinciyi isteyebiliyolar

Sevindim cnm bende aksam burdaki hastaneye gittim bulanti icin serum takıldı baktı kalp atışı var dedi.. bugün kahve çok hafif akinti oldu çok korkuyorum yarın 4bucuga randevu verdiler düşecekmi acaba
Saçmalama morelini yüksek tut Allah ın izni ile sımsıkı tutunacak sana kalp atışı var ya biraz daha dikkat et yat dinlen yorma kendini yarında cevap yaz doktora gidince aklım sende dualar hepimiz için

Sevindim cnm bende aksam burdaki hastaneye gittim bulanti icin serum takıldı baktı kalp atışı var dedi.. bugün kahve çok hafif akinti oldu çok korkuyorum yarın 4bucuga randevu verdiler düşecekmi acaba
Klasik lekelenmedir tutunma kanamasi korma herkes yasadi.gozun aydin kalp de atiyomus masallah:) bulantiyi agir geciriyosn demek.sanssizsin bu konuda canim..ama geçecek merak etme.

Canim hayirli uğurlu olsun bebişin. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Sen transferden önce gliforu kullanıyor muydun? Benim geçen ay yumurta toplandı. Bu ayın ortalarında da transfer olacak inşallah. Şu an folbiol ve d vitamini kullanıyorum. Glifor da kullanıyordum ama 10 gün önce falan bıraktım doktor bir şey demedi diye. Acaba devam etsem mi?
aminnn cok erken benim icin tabi insallah sorunsuz gecer hepimiz icin.ben hic ilac.kullanmadim tranaferden once de simdi de sadece folikasit kullaniyorum.istersen hemsireleri ara bugun benle baya ilgilendiler.sakin sakin anlatti.seni bigilendiri olmadi dra sorup hBerdar eder.hic bi bigim yok cunku bu konusa malesef :( transferden sonra ananasla aycekirdegi ue bu arada ben hamile miyim belli degil ama bu sefer bunlari yemeye dikkat ettim.etkisi var mi bilmiyorum belki de tesaduftur ama olsun :)

Klasik lekelenmedir tutunma kanamasi korma herkes yasadi.gozun aydin kalp de atiyomus masallah:) bulantiyi agir geciriyosn demek.sanssizsin bu konuda canim..ama geçecek merak etme.
Tutunma kanaması bu kadar geç mi olur ki hem bende 4. Haftada olmuştu moralim çok bozuldu hastaneyi aradım aktif kanama olmadıkça ilaç alma dedi. Bel ağrımda var korkuyorum

İki hafta önce bende de olmuştu leke bende çok korkmustum canım hemen dra kostum iğne serum falan taktilar ek olarak progestan hap verdi plasenta asagida dedi yat dinlen bol bol dedi geçecek insaAllah bu günlerde sağlıkla afiyetle kucağımıza alıp büyütücez İnşaAllah canım

aminnn cok erken benim icin tabi insallah sorunsuz gecer hepimiz icin.ben hic ilac.kullanmadim tranaferden once de simdi de sadece folikasit kullaniyorum.istersen hemsireleri ara bugun benle baya ilgilendiler.sakin sakin anlatti.seni bigilendiri olmadi dra sorup hBerdar eder.hic bi bigim yok cunku bu konusa malesef :KK43: transferden sonra ananasla aycekirdegi ue bu arada ben hamile miyim belli degil ama bu sefer bunlari yemeye dikkat ettim.etkisi var mi bilmiyorum belki de tesaduftur ama olsun :)
Çok sağol canım. İnşallah bebeğinin hayırlı haberlerini de alırsın içini ferah tut. Allah gönlüne göre versin ;)

memorialda iyi dedi ama digeri bi yurwgime indirmedi degil.evet istiyorlar saglikli ilerledigini gormek icinmis :))
Hayirli olsun canim en zor kismi atlattin.bundan sonrasi daha kolay olur insallah darisi basima bende persembe yaptircam testi ama simdiden evde basladim idrar testlerine tabi negatif cikiyo bunlarda umarim persembe pozitifi alirim:-)

Giliforu soran bir arkadas vardi onu gebeligin 12.haftasina kadar kullanmistim ben onceki tedavimde ve simdi naturel olmasina ragmen kullaniyorum hem insulin direnci icin hemde cok yumurya var diye vermislerdi bana yani pco lulara veriyorlar bence hastaneyi ara ve devam edip etmicegini sor

Giliforu soran bir arkadas vardi onu gebeligin 12.haftasina kadar kullanmistim ben onceki tedavimde ve simdi naturel olmasina ragmen kullaniyorum hem insulin direnci icin hemde cok yumurya var diye vermislerdi bana yani pco lulara veriyorlar bence hastaneyi ara ve devam edip etmicegini sor
Canım ben sormuştum bugün doktora gittim 7haftalık hamileyim kalp atışı ve kese için gittim doktora sordum crinone jel kullan folikasit kullan glifor kullanma onu bırak dedi bide kan ilacı ve vitamin yazdı

Tutunma kanaması bu kadar geç mi olur ki hem bende 4. Haftada olmuştu moralim çok bozuldu hastaneyi aradım aktif kanama olmadıkça ilaç alma dedi. Bel ağrımda var korkuyorum
korkma diyecegim.ama benim basima geldiginde bende korkmustum simdi de vr yine tedirginim.biliirum dile kolay denek ama kotu dusunme cunku ilk gebeligimde 8. haftaya kadar lekelwnmem surmustu ki oyle boyle degil.ama bebekte lekelenme devam ederken hicbor problem yoktu.aksine kanamam durdu oh tamam demistim ki olan oldu.yani sakin endise etme gerekli olsa dr muhkak bisey derdi.takmayalim lafamiza :))

Hayirli olsun canim en zor kismi atlattin.bundan sonrasi daha kolay olur insallah darisi basima bende persembe yaptircam testi ama simdiden evde basladim idrar testlerine tabi negatif cikiyo bunlarda umarim persembe pozitifi alirim:-)
Allah razi olsun.insallahh hepimiz gizel haberler aliriz hep :) persembe gunu mu hadi hayirlisi.beklemek cok zor ya gercekten Alah hepimizin yardimcisi olsun bebeklerimize kavusmayi nasip etsin canim

korkma diyecegim.ama benim basima geldiginde bende korkmustum simdi de vr yine tedirginim.biliirum dile kolay denek ama kotu dusunme cunku ilk gebeligimde 8. haftaya kadar lekelwnmem surmustu ki oyle boyle degil.ama bebekte lekelenme devam ederken hicbor problem yoktu.aksine kanamam durdu oh tamam demistim ki olan oldu.yani sakin endise etme gerekli olsa dr muhkak bisey derdi.takmayalim lafamiza :))
Okadar gerildimki suan napcagimi ne düşüncegimi bilmiyorum

Canım ben sormuştum bugün doktora gittim 7haftalık hamileyim kalp atışı ve kese için gittim doktora sordum crinone jel kullan folikasit kullan glifor kullanma onu bırak dedi bide kan ilacı ve vitamin yazdı
Doktorun oyle dediyse tamamdir zaten.canim saglikla hayirla kucaginada al bebisini

Back
X