Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tutunma kanaması bu kadar geç mi olur ki hem bende 4. Haftada olmuştu moralim çok bozuldu hastaneyi aradım aktif kanama olmadıkça ilaç alma dedi. Bel ağrımda var korkuyorum
Haa doğru daha once olmuştu degl mi.evet kanama olmadigi sürece korkmayn diyolar.bazi kadinlar aylarca kanama yasiyor hamileyken.dinlenin deniliyor oylelerine.insallah ciddi bisey değildir.skma canini

arkadaşlar ücret hakkında bilgi verebilirmisiniz,birde direk donduryorlarmı embrioları yoksa duruma göremi oluyor. ben bahçeci memorial ve bülent tıraş arasında kaldım il dışından geliyorum bilgi verirseniz sevinirim

Sevindim cnm bende aksam burdaki hastaneye gittim bulanti icin serum takıldı baktı kalp atışı var dedi.. bugün kahve çok hafif akinti oldu çok korkuyorum yarın 4bucuga randevu verdiler düşecekmi acaba
Vural senin kaç haftalık bebeğin ?.. Bende de lekelenme olmuştu kahverengi , Ayşe hocayı aradığımda işi riske atmayalım dedi o gün bana proluton düşük önleyici iğne yaptırmıştı . Devam ederse tekrar ertesi günler ikişer doz progeston yap devam etmezse Çrinone ye devam et demişti . Çok şükür sonra devam etmedi . Sen doktorunu bilgilendir bu durumla ilgili , normal bi lekelenmedir De ama önlem için Sana da iğne Önerir belki

arkadaşlar ücret hakkında bilgi verebilirmisiniz,birde direk donduryorlarmı embrioları yoksa duruma göremi oluyor. ben bahçeci memorial ve bülent tıraş arasında kaldım il dışından geliyorum bilgi verirseniz sevinirim
Ucret 6250 sanirim.direk dondurlmazlar.hastanin durumuna gore degisir.dondurmaya ihtiyac duyulursa dondurulur

Merhabalar.duruma göre karar verıyorlar dondurmaya gerek var mı yok mu dıye? tüp bebek 6250 civarı ılaçlar hariç

çok teşekkür ederim kafam çok karışık üç merkez arasında kaldım il dışında olduğum içinde sağlıklı araştıramıyorm

çok teşekkür ederim kafam çok karışık üç merkez arasında kaldım il dışında olduğum içinde sağlıklı araştıramıyorm
Hepimiz arada kaldik cnm.memorial i sectik biz.senin kararin.onceliklerin belirler sectigin yeri.benim icn laboratuvar onemliydi.kimisi bayan doktor ister kimisi icin fiyat veya hastanenin fiziksel kosullari..ben bahceci ve memorial arasinda kalmstm.çok da dusunme firsatm olmadi.sehir disindan gittik aynen biz de..insallah hayrlisi olur senin için.

Hepimiz arada kaldik cnm.memorial i sectik biz.senin kararin.onceliklerin belirler sectigin yeri.benim icn laboratuvar onemliydi.kimisi bayan doktor ister kimisi icin fiyat veya hastanenin fiziksel kosullari..ben bahceci ve memorial arasinda kalmstm.çok da dusunme firsatm olmadi.sehir disindan gittik aynen biz de..insallah hayrlisi olur senin için.
çok sağolun benim için de lab çok önemli,önceden sağlam embiyoları çözdürürken ziyan ettiler:( oyüzden sütten ağzım yandı allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar yaa bişi dicem ne kadar yapmasam da bazen fal baktırmak geliyo içimden.hatta geçen yolladım internetten biliyorum zaten çıkmıyo Allahtan başka kimse bilemez.ama bazendr aman yollayım diyorum.sizde de oluyo mu böyle bişe bana kızabilirsinizbiliyorum

çok sağolun benim için de lab çok önemli,önceden sağlam embiyoları çözdürürken ziyan ettiler:KK43: oyüzden sütten ağzım yandı allah hepimizin yardımcısı olsun
Bzmkler de dondurulmustu.hic deger kaybetmeden cozduler cok sukur.en onemli asamasi çözme asamasi.ya da emnbyo olusturma asmasi.o yüzden labr.onemli benm icn..memorial i sec eger ayni fikirdeysek..

Miraç kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar inş.Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş. Canım çok sıkkın bitkin yorgun hissediyorum benim gibi kendini depresyon da hisseden var mı baya bunalımdayım artık hst tedavi v.s. Bıktım valla. Allahım bizlere yardım et bir çıkış yolu göster.Bu mübarek Miraç Kandili nin hürmetine Amin.

Kızlar yaa bişi dicem ne kadar yapmasam da bazen fal baktırmak geliyo içimden.hatta geçen yolladım internetten biliyorum zaten çıkmıyo Allahtan başka kimse bilemez.ama bazendr aman yollayım diyorum.sizde de oluyo mu böyle bişe bana kızabilirsinizbiliyorum
Arkadasim kizmak bizim haddimiz degil su mubarek mirac kandilinde sacede af edilmek icin dua ederiz gaybi yani gelecegi Allah tan baska kimse bilemez biz fala falciya inanarak şirke girmis oluyoruz buda buyuk gunahtan biri oluyor Allahim af etsin hepimizi senin icinde dua edicem bu gun sende bizim icin et muminin mummine duasi gunahsiz aguzlarin duasi gibidir Rabbim hepimizi af etsin hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eylesin

merhabalar tekrar,

amh sonucum 3,28 çıkmış. referans değerlere göre düşük sanki:( öyle mi?

Miraç kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar inş.Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş. Canım çok sıkkın bitkin yorgun hissediyorum benim gibi kendini depresyon da hisseden var mı baya bunalımdayım artık hst tedavi v.s. Bıktım valla. Allahım bizlere yardım et bir çıkış yolu göster.Bu mübarek Miraç Kandili nin hürmetine Amin.
Hayirli kabdiller canim seni cok iyi anliyorum gecen yilki tedavimde hamile kalinca oh be dedim daha hastane olmicak hayatimda malesef daha fazla oldu olsun dedim dogum olsun sonra olmaz bebisim dogdu kuvezde evde oturamadim bile onca yolu gittim iki dakika gormek icin ve kaybettim simdi yine hastane yine tedavi 4ay oldu evladimi kaybedeli yine hastanelerdeyim simdi sonuc icin bekliyorum ama idrar testlerinde negatif cikiyo ben yine ikigundur agliyorum yinemi hastaneletde olcam diye buda bizlerin sinavi Rabbim sinavi basariyla gecenlerden etsin

Back
X