Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet bende duyunca bi şok geçirdim
Peki bişe sorcam cnm şimdi ben tedaviyi başlattım ilk başta ücreti ödedim tedavideki ücreti sonra pgt parasını ödedim sonra histereskopi pArasınıda ödedim bu adetle transfer olacak ben bide transfer parasımı vericem yani ilk tedaviye başlarken toplu verdik ya o olmuyomu cnm onun içinde

Bize paket diye sunduklarında spermiogram testi bile yoktu bu pakete ne dahil dedim muayene oluyosunuz opu olacak birde e2 dedi :)) Allahım hepimizin yardımcısı olsun maddi manevi çok zor

Peki bişe sorcam cnm şimdi ben tedaviyi başlattım ilk başta ücreti ödedim tedavideki ücreti sonra pgt parasını ödedim sonra histereskopi pArasınıda ödedim bu adetle transfer olacak ben bide transfer parasımı vericem yani ilk tedaviye başlarken toplu verdik ya o olmuyomu cnm onun içinde
Canım sen pgt ye indirim istedin mi

Bu arada kk dan haberdarlar ben sabah kamerayla embriyo izlenimini sorunca kk dan mı geldiniz dedi :)) konuşmaları görüp kimseye indirim yapmıyorlarmış bide :))))

Bu paketi başlatınca tranafer oldun mu hiç yoksa ilk mi olcak

Ya benimde ilk olacak pgt gidecek o zaman benden de almasınlar :) ay valla gerildim test parasını ayarlıyoduk şimdi transfer çıktı ya Allah
O pakete transferde dahil canim ilk transferin icin ucret alinmaz ama ilki Allah korusun tutmadi geriye kalan dondurulmus emriyon olursa onun transferinde alirlar. Sistem bu sekildedir. Bence 3500 memorial icin cok degil sonucta iyi bir yer ve testlerden ucret almiyorlar benim eski tüp bebek merkezim benden dondurulmus transferi icin 3300 istedi ve buna test ucretleri dahil degildi yabi bakilan progesteron ve e2 gibi testlere ek ucret aliyorlardi.

O pakete transferde dahil canim ilk transferin icin ucret alinmaz ama ilki Allah korusun tutmadi geriye kalan dondurulmus emriyon olursa onun transferinde alirlar. Sistem bu sekildedir. Bence 3500 memorial icin cok degil sonucta iyi bir yer ve testlerden ucret almiyorlar benim eski tüp bebek merkezim benden dondurulmus transferi icin 3300 istedi ve buna test ucretleri dahil degildi yabi bakilan progesteron ve e2 gibi testlere ek ucret aliyorlardi.
İlk transfere de aldıklarını sandım ben o yüzden çok geldi tabiki çünkü 6400 ün içinde yoksa test parası da zaten çok fazla üstüne de o eklenince valla şaşırdım bian

Dün 7 yumurtam toplandı 3 olgun çıktı bir tanesi döllenmiş ne hayallerle geldim başkaların da kaldım sabırla bekledim Güldüm eğlendim 3. Tedavimde tek embriyo düşünün konuştuklarınızı yapacak kadar bile şansım Yok ilk zamanlar pgt testine bile göndeririz suan elimde bir tane var ama hala 3. Güne yada 5. Güne gider mi bilmiyorum tek duam tek embriyom evladım olsun.... bunu yaşayan var mı amh düşük olup az yumurtası olan

Kafama takılan şey embriyo bu kadar çabuk gelişme gösterebilir mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen yani 3 4 saatte iyi kaliteye ulaşabilir mi hemen

Back
X