Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En en en heyecanlisiMerhaba kızlar , transferimi oldum hayırlısıyla heyecanlı bekleyiş başladı benim için..
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunEn en en heyecanlisihayirlis olsun canim
bende bir önceki emriyolarımı a++ 2 embriyoyu genetige gönderdim memorial da 600 dolara yakın para ödedim yani tek emriyo 295 dolar ama ikiside sorunlu çıktı ama her emriyoda genetiğe gitmesi gerekiyor denildi yani sağlamını bulana kadar siz de tedavinizi memorialda mı yaptırıyorsunuz acabaSelam, baska bi baslikta karsilasmistik sankisizin ailede genetik hastalik oykusu var mi? Genetik bir hastalik bulup cikarmaya calisiyorsaniz veya sorunun boyle bir durumdan kaynaklandigini dusunuyorsa doktorunuz. Karyotip analizi ve trombofili testinin bir faydasi olmuyor. Genetik hastaliklar Tüm exom analizi gibi cok detayli testlerde saptanabilir. Bunu da devlet yapmiyor, dis laboratuvarlarda 1000 euro gibi bir bedele yaptirilir. Fakat dedigim gibi bir aile oykusu yoksa bunun uzerine gitmek gerekli mi? Emin degilim.
Ben bir genetik hastalik tasiyicisi olarak, hastaligin bilinmesine ragmen, oncelikle genin neresinde tasidigimi bulmak icin bile yuzlerce dolarlik testler yaptirdim. Yani bu karmasik bir surec.
Sizin yaptiracaginjz pgtde kromozomlar kontrol edilecek ve kromozomsal bozukluklarin sebep oldugu down sendromu gibi hastaliklar elenip, sagliklilar secilecek.
Uzun lafin kisasi, iki cesit pgt var, biri kalitsal hastaliklar icin, digeri kromozomlara bakmak icin.
Sizin sordugunuz ikincisi. Tekrarlayan dusuklerde onu yaptirmak en iyisi zateno da Memorialde embriyo basina 295 dolar
Hayırlı olsun keyifle bekle :) iyi haberlerini bekliyorumMerhaba kızlar , transferimi oldum hayırlısıyla heyecanlı bekleyiş başladı benim için..
Dogrudur, ne kadar embriyo giderse saglikli embriyo yakalama orani artar tabiiki. Ben de Memorialde tedavi goruyorum ama daha igneler asamasindayim, embriyom yok henuz. Bizim once genetik hastalik tasiyanlar elenecek sonra yine onlar uzerinden pgt(ngs) yapilacak.bende bir önceki emriyolarımı a++ 2 embriyoyu genetige gönderdim memorial da 600 dolara yakın para ödedim yani tek emriyo 295 dolar ama ikiside sorunlu çıktı ama her emriyoda genetiğe gitmesi gerekiyor denildi yani sağlamını bulana kadar siz de tedavinizi memorialda mı yaptırıyorsunuz acaba
İyi günler. Bu genetik rahatsızlığı olup hamile olan doğru mu?Pendikte yaniklar baharat var. Bikac ay once isntagram paylasimlarini gorup sasirmistim. Genetik rahatsizligi olan bi cift onlardan aldigi karisimla saglikli bi sekilde hamileymis. Cok övüyolar orayi. Bende karisim almistim onlardan ama ben faydasini gormedim.
İnşallah, inşallah güzel haberler ver bize 10gun sonra. Dualarımız seninleMerhaba kızlar , transferimi oldum hayırlısıyla heyecanlı bekleyiş başladı benim için..
İnşallah inşallah çok istiyorum güzel haberler almak ve vermekİnşallah, inşallah güzel haberler ver bize 10gun sonra. Dualarımız seninle![]()
Merhaba kızlar , transferimi oldum hayırlısıyla heyecanlı bekleyiş başladı benim için..
Merhaba kızlar , transferimi oldum hayırlısıyla heyecanlı bekleyiş başladı benim için..
Allah razı olsun canımCanım hayırlı uğurlu olsun inşaallahdinlen bol bol. Çok heyecanlı çok güzel maşallah. Güzel haberlerini bekliyorum . Rabbim zorunu kolaylaştırsın inşaallah
![]()
İnşaallah canım.Allah razı olsun canımİnşallah pozitif bir süreç olur
![]()
Tamam canım yerimİnşaallah canım.kabak çekirdeği ye havuç ye tutunması daha kolay olur Allah'ın izniyle
![]()
18 mart gibi inşaallah düzensiz olduğu için tam tarih kestiremiyorumTamam canım yerimSenin adet ne zaman?
Hayirlisi olsun canim, guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar , transferimi oldum hayırlısıyla heyecanlı bekleyiş başladı benim için..
Canım ben geç yumurtladım bir de naturel oldu ya bugün 24.günüm sanırım18 mart gibi inşaallah düzensiz olduğu için tam tarih kestiremiyorumilaçla olacağım. Adetten ne kadar süre sonra transfer oluyor
![]()
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz veeelim güzel haberlerHayirlisi olsun canim, guzel haberlerini bekliyoruz![]()
Henuz baslamadim tedaviyememorialda sonuç elde edebildiniz mi acaba