Evet oyleymis ama tabi gebelik nasil devam etti Allah bilirİyi günler. Bu genetik rahatsızlığı olup hamile olan doğru mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oyleymis ama tabi gebelik nasil devam etti Allah bilirİyi günler. Bu genetik rahatsızlığı olup hamile olan doğru mu?
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini duyalım insallahMerhaba kızlar , transferimi oldum hayırlısıyla heyecanlı bekleyiş başladı benim için..
Teşekkür ederim canımmHayırlısı olsun canım güzel haberlerini duyalım insallah![]()
Hayırlı olsun, her gün D vitamini almayı unutmaAllah razı olsun canımİnşallah pozitif bir süreç olur
![]()
Merhabalar, maliyet kafa karıştırıcı biliyorum.. ama ekim ayında 3 embriyo için pgt ye 900 dolar verdik. Doların en yüksek zamanıydı. 14 embriyo vardı ve hem yaşımız hem öykümüz çok normaldi eşimle.. insana pra tuzagı gibi geliyor.. gel gör ki 2 si bozuk, 1 tanesi düzgün çıktı onu transfer ettiler.. insanın transfer sonrası ğzülme ihtimali %50 ise, kromozom bozuklugu bunun %80 i gibi.. kromozom bozuksa embriyo bir noktadan sonra gelismiyor, 8-12 haftada kaybedenleri duyuyoruz allah esirgesin.. maddi imkanın el veriyorsa üçüne de test yaptırmanı tavsiye ederim. O üzüntü ve yeniden baslamalara gerek kalmamasını umuyorum herkes için..Tecribelilere sormak istiyorum. Arkadaslar benim medical parkta 3 embriyom var. Baska bi hastanedeki doktorum pgt yapilmali artik embriyolarinizi getirin yapalim dedi. Biz tam bu noktadayiz su an. Ben embriyolari memorial a goturmek istiyorum. Sizce sadece transfer ve 3 embriyonin pgt si ne kadar tutar ortalama? Icimden bi histe pgt yaptirma diyo. Genetik bi hastaligimiz yok esimle devlet hastanesindeki tibbi genetik bolumune gore. Pgt li ya da pgt siz embriyo transferi ne kadar tutar?
Hayırlı olsun, her gün d vitamini, balık yağı almaya , kuruyemişini sütünü içmeye basla olur mu, yumurtaların büyürken sen de hamilelik dönemine girmiş sayılıyorsun cünkü embriyo yerleştiğinde üç haftalık hamile olacaksın :) aklına geldikçe su içersin vücudunu hep temiz sağlıklı zinde tutarsın.. transferden sonra günde 1000-2000 adım yürürsen markete bakkala kadar, rahim de canlanır kanlanır :) hayırlı olsun tekrar!Arkadaşlar regl oldum yarın tedaviye başlıyoruz. Dualarınızı bekliyorum .
Ya çok sevindim masallah :) Ben kendimi hep erkek annesi hayal ederdim, her düşüncemde aklıma bir oğlan cocugu gelirdi kıyafet olsun bir etkinlik olsun bebek çocuk dendiğinde.. doktor kız görüyorum kız bu dedi daha 12. Hafta detaylı ultrasonda. Sonra da sırf 100% dememk için 80% diyeyim dedi ama kendisi emindi hamburgeri de ekranda gösterdi bizeYok canim ben ilk cocugum olacakDiger arkadasti o:) hep gonlum kiza ayri bir kayardi kismetimde erkek varmis cok sukur saglikli dogsun da
Carsamba da hala erkekse tabi
![]()
Canım verdiğin bilgiler için teşekkürler ederim dikkat etmeye ve uygulamaya calisacagimHayırlı olsun, her gün d vitamini, balık yağı almaya , kuruyemişini sütünü içmeye basla olur mu, yumurtaların büyürken sen de hamilelik dönemine girmiş sayılıyorsun cünkü embriyo yerleştiğinde üç haftalık hamile olacaksın :) aklına geldikçe su içersin vücudunu hep temiz sağlıklı zinde tutarsın.. transferden sonra günde 1000-2000 adım yürürsen markete bakkala kadar, rahim de canlanır kanlanır :) hayırlı olsun tekrar!
Biraz sağlıklı düşünmem için dediğin zamana ihtiyacım var sağol canım benimTeşekkür ederim canımminşallah güzel haberler vereceğiz
Ben senden de duyacağıma inanıyorum güzel haberi biraz zaman
![]()
Devlet Hastanesi'nde tüp bebek tedavisi için istendiğini belirterek ücretsiz yaptırabilirsin. İzmir'de öyle diyip yaptırdım.Arkadaşlar covit testini nerede yaptırdınız şuan Memorial 300 TL diyor yardımcı olabilir misiniz
Gelisim tip laboratuvarinda yaptirdik, 250 tl, kadikoy tarafinda. Aksama cikiyor sonuclar.Arkadaşlar covit testini nerede yaptırdınız şuan Memorial 300 TL diyor yardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederimHayırlı olsun, her gün D vitamini almayı unutma![]()
Teşekkür ediyorum canım kalbimdesinBiraz sağlıklı düşünmem için dediğin zamana ihtiyacım var sağol canım benimben bebişine odaklan güzel günler diliyorum önünde
![]()
Maalesef canım ikisi de kullanılmıyor,Kizlar dondurulmus transfer oncesi kullanilan ilaclarda gonal f ve cetrotide var mi? Fazladan kaldi elimdetransfer oncesi kullaniliyorsa sevinicem valla
![]()
Ben de aynı şeyi yaşadımKizlar dondurulmus transfer oncesi kullanilan ilaclarda gonal f ve cetrotide var mi? Fazladan kaldi elimdetransfer oncesi kullaniliyorsa sevinicem valla
![]()
Poff cok iyi ayarladim saniyodum ama pazar gunu ignesiz kalmiyim diye aldim, ama catlatma ignesi pazara denk geldiBen de aynı şeyi yaşadım![]()
Ben Allah'ım ilk seferde nasip et de bu ilaçlara bir daha hiç ihtiyaç kalmasın diye çok dua ettim. İnşallah ikimize de gerek kalmazPoff cok iyi ayarladim saniyodum ama pazar gunu ignesiz kalmiyim diye aldim, ama catlatma ignesi pazara denk geldineyse saglik olsun
Evet tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay kendiliğinden hamile kaldım şuan bir kızım var 3 yaşına girecek yakında Rabbime binlerce kez şükürler olsun .hiç umudunuzu kaybetmeyin lütfen .merak ediyorum sonuçta bebek sahibi olabildinizmi? neticede ben de 2 senedir uğraşıyorum bunun son bir yılı memorialde tedaviye devam ediyorum ortalama bir yıldır sizin yaşadığınız sorunların benzerleri ve ben de umudumu yitirmek üzereyim başarısız tüp bebek denemeleri düşükler kürtajlar a++ yumurtaların genetikte sorunlu çıkması bilemiyorum artık umutlarım kayboluyor(