- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
İnsanın aklına binbir türlü şey geliyorOkudukça ben strese giriyorum. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Başka neden olacak ki.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın aklına binbir türlü şey geliyorOkudukça ben strese giriyorum. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Başka neden olacak ki.
Gecen ay randevu alacağım zaman yoğun, boşluğu yok bu ay beril hocayla görüşün gelecek ay adette geldiğinizde semra hocaya veririz randevuyu denildi ama bugünde yarin için mümkün değil denildi bir sonraki ay veririz denildi ama sanirim bu şekilde uzayıp gidecek bu durum , yapicak bisey yok artık başlıyorum yarin ama gönlüm hiç rahat değil. Peki sizde yücel hocayla başlamışsınız 1 kez semra hanim girdi muayeneye dediniz onun haricinde hep yücel hocayla mi görüştünüz?Canim, ilk gorusme icin Semra hocayi denk getiriyorlar aslinda, yani ileri bir tarih olsa da onu belirterek veriyolardi Semra hocaya randevu. Ama zaten ilk gorusmede Semra hoca tek basina bakmiyor, yaninda yine bir doktor daha oluyor. Benimkinde vardi. Sonra tedaviye gecerken dosyamin Yucel hocaya aktarilmasini istemistim. Ama takip muayenelerinden birine Yucel yerine Semra hoca girmisti yine mesela.. Sasirmistim ben de.Acikcasi hic belli olmuyor diyebilirim. Bu aralar cok bi yogun gibi duruyor merkez. Acelen yoksa, ileri tarihte de olsa Semra hocaya istiyorum diyebilirsin. Ama takip muayenelerini diyorsan, onlara zaten Semra hocanin girme olasiligi cok dusuk, arada boyle benimki gibi denk gelirse olabiliyor benim anladigim kadariyla... İnsallah gonlune gore olur.
Kötü düşünme canim hatta elinden geliyorsa hic düşünme bu durumları,, yerleşme kanamasıdır o kesinn❤İnsanın aklına binbir türlü şey geliyorVallahi o kadar araştırmış bilgi edinmiş olmasam embriyom mu düştü acaba diyesim geliyor
![]()
İnşallah canım ama ne bileyim gitti moral..Kötü düşünme canim hatta elinden geliyorsa hic düşünme bu durumları,, yerleşme kanamasıdır o kesinn❤
Yani evet, tek bir gunle kisitli kalinca Semra hocayi denk getirmek cok zor olur malesef. Benim takip doktorum Yucel beydi ama Ali beyle birlikte giriyolardi, ongorusmeden itibaren soyle oldu: Semra+Ali, Yucel+Ali, Yucel+Ali, Semra+Ali, Yucel, Yucel, Yucel diye gitti.Gecen ay randevu alacağım zaman yoğun, boşluğu yok bu ay beril hocayla görüşün gelecek ay adette geldiğinizde semra hocaya veririz randevuyu denildi ama bugünde yarin için mümkün değil denildi bir sonraki ay veririz denildi ama sanirim bu şekilde uzayıp gidecek bu durum , yapicak bisey yok artık başlıyorum yarin ama gönlüm hiç rahat değil. Peki sizde yücel hocayla başlamışsınız 1 kez semra hanim girdi muayeneye dediniz onun haricinde hep yücel hocayla mi görüştünüz?
Amin arkadasim, insallahMaşallah, inşallah kaliteli bol embriyolu olur![]()
Bundan 3 yıl kadar önce bulunduğum ilde 1 numara olarak bilinen dr a tedaviye başlamıştım. Ilk olarak rahim filmi çekelim dedi ve rahim filmi sonucunda tüplerin cok iyi hic sikinti yok aşılama deneyelim dedi ve de denedi 1 yıla yakın zamanımı yedi, izmirde tüp bebek için başlayınca dr um o ilk dr un çektiği rahim filmine bakınca aşılama değil şuan tüp bebek bile olmaz acil müdahale edilmeli dedi , o okadar hafızama kazınmışki sanki istediğim dr dışındakiler biseyleri göremeyecek gibi geliyor, takıntı oldu sanırım bendeYani evet, tek bir gunle kisitli kalinca Semra hocayi denk getirmek cok zor olur malesef. Benim takip doktorum Yucel beydi ama Ali beyle birlikte giriyolardi, ongorusmeden itibaren soyle oldu: Semra+Ali, Yucel+Ali, Yucel+Ali, Semra+Ali, Yucel, Yucel, Yucel diye gitti.
Dedigin gibi gelecek ay da Semra hocayi denk getireceginin bi garantisi yok ama kafana takma, ilac dozlarini kurulla karar veriyolar, zorlayici bir surecle karsilasirlarsa muhakkak zaten hocaya danisacaklar. O yuzden cok kafaya takmamak lazim, sureci olumsuz etkilememek icin. Takip muayenesi dedigimiz de zaten 5 dk suruyor![]()
Canım inşaallah yerleşme belirtisi o . Hiç kötü düşünme bolca d vitamini tüket . Olumsuzu çağırma .Kızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim![]()
Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.Canim selam, opu 10:30daydi, ancak eve donebildik. Biraz odada istirahat etmem gerekti. Cikista sancim oldu ama zaman gectikce acildim. Bi de popodan igne vurdular cikarken, simdi daha iyiyim. Umarim ohss olmam, 29 yumurta toplandi, malum pcos tan. Gozum sayida degil kalitesinde. İnsallah pgtden saglikli donecek kadar bir verim olurUltrasonda daha cok gorunuyordu takip ederken ama icerde daha minik olanlar kalmis, onlar icin 5 gun daha cetrotide a devam edecekmisim. Ben de elimde fazladan igne kaldi diye uzuluyodum, al sana igne gibi oldu
![]()
Cok haklisin, o kadar cok kotu hikaye okudum ki burada, Allah vicdanli doktorlarla kesistirsin yolumuzuBundan 3 yıl kadar önce bulunduğum ilde 1 numara olarak bilinen dr a tedaviye başlamıştım. Ilk olarak rahim filmi çekelim dedi ve rahim filmi sonucunda tüplerin cok iyi hic sikinti yok aşılama deneyelim dedi ve de denedi 1 yıla yakın zamanımı yedi, izmirde tüp bebek için başlayınca dr um o ilk dr un çektiği rahim filmine bakınca aşılama değil şuan tüp bebek bile olmaz acil müdahale edilmeli dedi , o okadar hafızama kazınmışki sanki istediğim dr dışındakiler biseyleri göremeyecek gibi geliyor, takıntı oldu sanırım bendedevam etmek için güvenmek zorundayız sanirım
![]()
İnşallah canım ama insan işte sevineceği yerdeCanım inşaallah yerleşme belirtisi o . Hiç kötü düşünme bolca d vitamini tüket . Olumsuzu çağırma .❤
İnsallah canimRabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.![]()
İnşallah canım ama insan işte sevineceği yerdeolumsuzu seçmek şeytanın işleri işte
![]()
Pis şeytan kışşKarnında dünyalar güzeli melek varken . Boşver kuzum lanet girsin şeytana❤
Cansınişte bu
![]()
Ewet canim 4,5 ay oldu çektirdim, sikinti var bendede transferden once ameliyat olmam gerekiyor zaten , bunu bilerek gitmiştim memoriale , rahim filminde çıkmıştı o sikintida, izmirdeki dr um ameliyat demişti beril hocada ayni dedi. Benim yarin nasipse yumurta takibine başlanacak ama transfere kadar benim yolum daha uzun malesef, birikim genetik ameliyat ve son olarak transfer, nasip olursa o da.. aynen dediğin gibi dogru ellerde dogru tedaviCok haklisin, o kadar cok kotu hikaye okudum ki burada, Allah vicdanli doktorlarla kesistirsin yolumuzuCok da gecmis olsun diliyorum.arkadasim, insallah bu tedavin mutluluga bir adim olur
Yeni rahim filmi cektirdin mi? Genelde herkesten istiyorlar, orada bir sikinti gorulurse zaten cook buyuk ihtimal Semra hoca da gormek isteyecektir. Benimkinde cok minik minik polipler goruldu, Semra hoca bunlari almadan transfer yapmayalim, kiymetli embriyolari riske atmis oluruz dedi. Ben de pgtden saglikli embriyo donerse histeroskopi olacagim insallah. Dogru ellerde dogru tedaviler olmak nasip olsun![]()
Güzel güzel bol bol şansın olsun inşallahCanim selam, opu 10:30daydi, ancak eve donebildik. Biraz odada istirahat etmem gerekti. Cikista sancim oldu ama zaman gectikce acildim. Bi de popodan igne vurdular cikarken, simdi daha iyiyim. Umarim ohss olmam, 29 yumurta toplandi, malum pcos tan. Gozum sayida degil kalitesinde. İnsallah pgtden saglikli donecek kadar bir verim olurUltrasonda daha cok gorunuyordu takip ederken ama icerde daha minik olanlar kalmis, onlar icin 5 gun daha cetrotide a devam edecekmisim. Ben de elimde fazladan igne kaldi diye uzuluyodum, al sana igne gibi oldu
![]()
Sen hemşirelere söyle. Asıl doktorun kimde ve kimde süreklilik olmasını istiyorsan. Benide yücel beyden farkli farklı doktorlara kaydirmaya çalıştıkları oldu. Tamam izinliyken eyvallah ama oradaysa benim doktorum kabul etmem zaten hemen ona göre düzenlediler. Yücel bey yokken sadece Umut bey bakıyordu.Arkadaşlar bu memorialde her seferinde böyle mi olacak acaba, açıkçası şuan modum düştü yaa, gecen ilk muayenede semra hanim için demiştim beril hanıma randevu ayarlandı bir sonrakinde semra hanıma veririz dediler bugun aradım semra hanim derken beril hocadan da olduk , umut bey var ona verelim diolar... keyfim kaçtı cok fena![]()