Tabi canım havasını alirken falan dışarı kaçan oluyor. O kadar önemli değilGünaydın kızlar sizinde bazen ilacı şırıngaya alırken dışarı kaçırdığınız oluyo mubenim öyle olunca çok moralim bozuluyo sanki boşa gitmiş gibi hissediyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım havasını alirken falan dışarı kaçan oluyor. O kadar önemli değilGünaydın kızlar sizinde bazen ilacı şırıngaya alırken dışarı kaçırdığınız oluyo mubenim öyle olunca çok moralim bozuluyo sanki boşa gitmiş gibi hissediyorum
![]()
Benimde oldu cok hc uzulme ilac yeterince giriyo.. biraz kalsin ignenin ucu icinde hemen cikarmaGünaydın kızlar sizinde bazen ilacı şırıngaya alırken dışarı kaçırdığınız oluyo mubenim öyle olunca çok moralim bozuluyo sanki boşa gitmiş gibi hissediyorum
![]()
Hayırlı olsun çok sevindimmCanım pazartesi kan testi günümhaber edeceğim
![]()
Allah razı olsunHayırlı olsun çok sevindimmAllahım daim etsin inşallah şişli memorial de yaptırdınız değil mi öneriyor musunuz nasıllar ? Bir kaç olumsız yorum okudum kararsızım
Kızlar merhaba burada ki herkes şişli memorial de mi tedavi görüyor/ gördü ?
Evet biz hep memorial ciyiz canim.. ben memnun kaldim ilk on gorusme ucretsiz bi gidin danisin derim hakkinizda hayirlisi olsunKızlar merhaba burada ki herkes şişli memorial de mi tedavi görüyor/ gördü ?
İğneyi tam yaparken değilde şişeden şırıngaya çekerken hava yapıyo bazen kaçıyo bi kaç damla dışarıBenimde oldu cok hc uzulme ilac yeterince giriyo.. biraz kalsin ignenin ucu icinde hemen cikarma
Cetrotide mi oİğneyi tam yaparken değilde şişeden şırıngaya çekerken hava yapıyo bazen kaçıyo bi kaç damla dışarı![]()
Sonucu bilmemize rağmen bekliyoruz sabırsızlıklaCanım pazartesi kan testi günümhaber edeceğim
![]()
Ya walla süpersiniz , ben yaparken bakamıyorum bileİğneyi tam yaparken değilde şişeden şırıngaya çekerken hava yapıyo bazen kaçıyo bi kaç damla dışarı![]()
Hayır ama onun gibi küçücük şişeden çekiyorum valla zor işCetrotide mi obenim de hep oyle oldu, o kadarciktan bisi olmaz
![]()
bende hala kan verirken bakamam ama ilginç bi şekilde kendime iğne yapıyorumYa walla süpersiniz , ben yaparken bakamıyorum bile![]()
Gormedigin doktor kalmis oluyo mu bu durumdaArkadaşlar sanirim burda rekora gidiyorum ben , ilk muayene ali bey beril hoca, 2. Muayene umut bey , 3. Muayene yücel bey ( gerçi bunu ben kendim istedim) 4.muayene sali sabah nasipse semra hanimla beril hoca.
![]()
Ya biraz da benden oldu diyebilirim , ilk geldiğimde sadece beril hoca musaitmis o gordu ali bey ile birlikte , 2. Geldiğimde beril hoca izinli ve umut bey boş, umut bey gördü . 2.gittigimde artik sürekli yucel bey ile devam etmek istiyorum dedim ama mutlaka semra hocada 1 kez görsün dedim 3. Yücel bey oldu tabiiGormedigin doktor kalmis oluyo mu bu durumdaniye bu kadar karmasik oldu acaba
![]()
Var var ben yumurta takibindeyken 1 kere kendisi görmüştüGönül hanım i hiç duymuyorum burada yazan kişilerden, devam ediyor mu o bilgisi olan var mı:)
Teşekkürler, bu arada sana yazamamistim. İnşallah sağlıkla.ilerler hamileliğin, Allah kucağına sorunsuz sıkıntısız almayı nasip etsin. İşe baslayacaksin diye de tedirgin olma, ben hep bir hafta izin alıp ise dönüyordum transferlerde ve 37. Haftaya kadar çalıştım hamileliğimde. Allah güç kuvvet verir inşallahVar var ben yumurta takibindeyken 1 kere kendisi görmüştü![]()
Teşekkürler güzel dilekleriniz içinTeşekkürler, bu arada sana yazamamistim. İnşallah sağlıkla.ilerler hamileliğin, Allah kucağına sorunsuz sıkıntısız almayı nasip etsin. İşe baslayacaksin diye de tedirgin olma, ben hep bir hafta izin alıp ise dönüyordum transferlerde ve 37. Haftaya kadar çalıştım hamileliğimde. Allah güç kuvvet verir inşallah