Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

peki arkadaşlar tüplerinde sorunu olan var mı aranızda benim sol tüpte genişleme var tıkanıklık yok

Yok kötü düşünmüyorum aksine biz gerçekten nerdeyse en zor vakalardandık eşim micro tese oldu benden 7 yumurta çıktı ondanda 7 tane sperm çıktı bu aşamaya gelmek bile bizim için bir mucize o nedenle mutluyum .ama yumurta toplama günü o kadar moralimiz bozulduki bi Murat hocanın hastasıydık yani eşim Murat hocanın hastasıydı biz onun için mikro teseyi o yapacak diye bu hastaneye geldik üroloji bölümü randevuları ayarlarken hata yapmış Murat hoca micro tese günü izinliymiş başkası yapacakmış dünyamız başımıza yıkıldı sonra micro teseden sonra hiç hücre çıkmadı yapacak birşey yok dedi odaya gelip ikinci bir şokuda orda yaşadık aradan 10 dakka geçti gönül hanım geldi olur mu öyle şey ben gözlerimle gördüm sperm var dedi daha dün laboratuvar demese hala bir muamma içinde olacaktık ama Murat hocaya çok sinirliyim İstanbul’a gittiğimde iki çift lafım var ona onca yıllık emeğimiz çöp oluyordu

Kızlar ;

Eşimde orta derece varikosel çıktı , ayriyetten spermler sıkıntılı ve en büyük problemimiz genetik de kromozom eksikliği .

Sizce ameliyat olmadan da tüp bebeğe başlamak ne kadar sağlıklı olur ?

Kızlar ;

Eşimde orta derece varikosel çıktı , ayriyetten spermler sıkıntılı ve en büyük problemimiz genetik de kromozom eksikliği .

Sizce ameliyat olmadan da tüp bebeğe başlamak ne kadar sağlıklı olur ?
Nnaçizane tavsiyem öncelikle tedavi olmak . Çünkü maddi özellikle manevi yıpratıcı bir süreç bilindiği gibi. Tedaviden sonra olumlu sonuç almak daha yüksek olur .

Ne zaman belli oldu canım bu memorial mi baktı sonuca
Tüm tespitleri bulunduğum şehirde yaptırdık.. Varikosel olduğu bugün tespit edildi orta derecede, Başka bir hastaneye gittiğimizde doktor eşimi El ile muayene etti biz buna güvenmeyip ultrason istedik başka bir hekime giderek..

Tüm tespitleri bulunduğum şehirde yaptırdık.. Varikosel olduğu bugün tespit edildi orta derecede, Başka bir hastaneye gittiğimizde doktor eşimi El ile muayene etti biz buna güvenmeyip ultrason istedik başka bir hekime giderek..
bence birde memorailin fikrini al canım tedavi derse tedavi ol önce

Çok güzel Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin darısı başımıza birşey soracağım embiriyomun gelişim durumunu bilgilendirmek için hergün mü aradılar yoksa 3. Gün 5. Günde mi aradılar

Kizlar iki tane embriyom donduruldu.pgt istemedik bu sefer .Hayırlısı
Çok güzel Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin darısı başımıza birşey soracağım embiriyomun gelişim durumunu bilgilendirmek için hergün mü aradılar yoksa 3. Gün 5. Günde mi aradılar

Back
X