Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım hemen bozma moralini birde memorialde murat beyden bilgi al oda dalında çok iyi bir hekim tek doktorla karar verme
İnş ..
bu durum çok sıkıntı olmasa da hakikaten can sıkıyor .. Murat Hocayla görüntülü görüşme sağlanıyor mu acaba ?

İnş ..
bu durum çok sıkıntı olmasa da hakikaten can sıkıyor .. Murat Hocayla görüntülü görüşme sağlanıyor mu acaba ?
inanın bu süreç çok zor hepimşz ayrı ayrı gerginiz daha önce hiç görüşme yaptınız mı memoraille eğer yaptıysanız yardımcı olurlar

Yok eşim azosperm micro tese ameliyatıyla sperm bulundu gönül hoca amh iyi çok yumurta çıkar demişti 20 tane toplanmış ama çoğunluğu küçükmüş yumurtaların bende şaşırdım 20 tanede 7 tanesi olgun çıkması
20 de 7 olgun mu? Az ama en azından kaliteleri iyiyse bozma moralini. Neden böyle diye de sor

20 de 7 olgun mu? Az ama en azından kaliteleri iyiyse bozma moralini. Neden böyle diye de sor
Evet soracağım tekrar gittiğimde sol tüpümde genişleme çıkmıştı hsg de onu kapattıracağım gebeliğe engel olmasını istemiyorum Soner hocada gönül hocada net konuşmada bu sol tüpteki genişlemeyle ilgili

Kızlar ;

Eşimde orta derece varikosel çıktı , ayriyetten spermler sıkıntılı ve en büyük problemimiz genetik de kromozom eksikliği .

Sizce ameliyat olmadan da tüp bebeğe başlamak ne kadar sağlıklı olur ?
Ameliyat düzeltmiyor maalesef geri bile gidebiliyor

Yok eşim azosperm micro tese ameliyatıyla sperm bulundu gönül hoca amh iyi çok yumurta çıkar demişti 20 tane toplanmış ama çoğunluğu küçükmüş yumurtaların bende şaşırdım 20 tanede 7 tanesi olgun çıkması
Bencede bir farklılık olmuş yumurta sayın fazla çünkü

Bencede bir farklılık olmuş yumurta sayın fazla çünkü
Bende anlamadım daha doğrusu biz yumurta toplama günü yaşadığımız olay yüzünden moral bozukluğuyla tam detaylı soramadık inşallah embriyolar 5. Güne giderse laboratuvar ve gönül hanımla görüşeceğim

Bende anlamadım daha doğrusu biz yumurta toplama günü yaşadığımız olay yüzünden moral bozukluğuyla tam detaylı soramadık inşallah embriyolar 5. Güne giderse laboratuvar ve gönül hanımla görüşeceğim
Bazen geriden gelen yumurtalar inatla büyümek istemiyorlar .Bendede aynı durum yaşandı

Bulunduğumuz şehirdeki doktor , önce ameliyat diyor .. Tüp bebeğe de başlanabilir fakat bu sağlıklı olmamakla birlikte , kısırlık oluşur demiş eşime
Benim eşimde de var ama bir doktor ameliyat dedi özel haatane .araştırma hastanesi demedi mesela.guvenmek lazim

Merhaba, Endometriozis tek başına gebeliğe engel değil ama tabi ki etkiliyor, ben de endometriozis ve çikolata kisti vardı laparaskopi oldum burda önemli olan operasyonun doğru emin ellerde yapılması. Ne yumurta rezervimde düşme oldu ne de rahim dokum zarar gördü. Ameliyat öncesinde de normal yolla gebe kaldım sonrasında da şükür ilerledi bu gebeliğim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah sürekli dualarımdasınız takip ediyorum hala burayı kucaklarınızın dolması dileğiyle 🥰
Endometriozis olduğunuzu nasıl anladınız ?

Back
X