Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Embriyolojiyi arayip sordum, genetige gittikleri icin embriyolari tek tek donduruyorlarmis. Ama merkeze gidince tekrar sorucam bunu.
Cunku 9 donmus embriyonuz var dedi, biz 9 tane genetige gonderdik ama 3 saglikli embriyomuz vardi. Saglikli sagliksiz hepsi donuk halde bekliyor demekki imha etmemisler sagliksizlari 🤦🏻‍♀️

Sizinki nasil oldu oyle acaba? Kac taneydi? Coklu transfer yapilir diye cifter dondurmayi anlayabiliyorum ama sayi coksa ve ayni tupte dondurulduysa bunun bir aciklamasini yapmalilar 🤷
Benimde tek tüpte demişler eşime hatta çift transfer demisler anlamadım bende

Kontrole gttin bugün kist varmış. M hormon tahlili norml çıktı. İlaçlı transfer olacakmış Estrofemle bşladım. Kist sorun yaratmaz demi?

Kontrole gttin bugün kist varmış. M hormon tahlili norml çıktı. İlaçlı transfer olacakmış Estrofemle bşladım. Kist sorun yaratmaz demi?
Kist bende de cikti canim, kan tahlillerine gore problem mi degil mi karar veriyorlar zaten. Tahlillerin iyi ciktiysa problem yok 🙌 bende neredeyse her ay cikiyor zaten, opu oncesi de cikmisti 🤦🏻‍♀️

Benimki naturel oluyor ve zamani henuz belli degil 🤷 daha catlatma ignesini olmadim, folikulum 14 mm su an ☺️ biraz daha buyuyunce catlatma ignesi olup 6 gun sonrasinda da transfer oluyor. Sanirim 10 gun icinde olur bir aksilik olmazsa 🌺
Bnm bugün 13 mmdi. Adetin 2. Günü çatlama iğnesi yazmamış doktor ama estrofem ve progestan 50 lik yazmış ilk defa kullanacam bakalım artk

Bnm bugün 13 mmdi. Adetin 2. Günü çatlama iğnesi yazmamış doktor ama estrofem ve progestan 50 lik yazmış ilk defa kullanacam bakalım artk
Ben de ilaclarin farkini pek bilmiyordum ama ilaclida catlatma ignesi olmuyormus, bugun hemsireden bilgi aldim. Hakkimizda hayirlisi olsun ☺️

Aynı gün başlamışız tedaviye, ikimiz için de hayırlısı olsun :dua: Sayı kişiden kişiye ve tedavi sürecine göre değişiyor, benim geçen sefer asenkron büyüdü yumurtalar, 6 defa gittim hastaneye. Adetin 14. gününde OPU olmustum. Ondan önceki tedavimde 5 defa kontrole gitmişim, yine 14. günde OPU olmuş.
hayırlı olsun ikimize de canım.. bakalım ben bugun ikinciye gittim pazartesi 3. kontrolum var

Back
X