Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şu an hastanedeyim kızlar Semra hocayla detaylı bir konuşma yaptık durumumuzla ilgili sağolsun Allah razı olsun tek tek sorularıma cevap verdi belkide buradaki en zor vakalardan biriyim eşim azosperm micro tesede 4-5 tane sperm çıktı benden olgun 7 yumurta çıktı 2 tane 3.gün embiriyosu donduruldu bölünmesi hızlı olmuş 1 den 3 e bölünmüş ama yinede birinin kalitesi fena değilmiş sol tüpümde genişleme var yarın laparoskopi olacağım Şişli memorialde Rahime çizik atılacak sol tüp kapatılacak Semra hoca sağolsun gebeliğin oluşma şansını artırmak için her yolu deneyeceğiz dedi birde natural transfer olacakmış onu tam anlamadım ama zaten transfer 2 ay sonra olacak Allah büyük içim kıpır kıpır mutluyum herşeye rağmen dualarınız bekliyorum eşimin bir daha ameliyat olma ihtimali yok

geçmis olsunn canım nasıl geçti
Saol canım iyiyim iyi geçti sol tüpü kapattılar sağ sağlamış Oraya bir işlem yapmadılar aynı anda Aysu hoca Rahime çizik attı artık 2 ay sonra transfer olacak Semra hoca naturel transfer olacak dedi transferini natural yapan var mı aramızda

Saol canım iyiyim iyi geçti sol tüpü kapattılar sağ sağlamış Oraya bir işlem yapmadılar aynı anda Aysu hoca Rahime çizik attı artık 2 ay sonra transfer olacak Semra hoca naturel transfer olacak dedi transferini natural yapan var mı aramızda
çok var diye biliyorum ilaçsız doğal yollarla rahim kalınlığına göre transfer ediyorlar.

Geçmiş olsun cnm genel anestezi ile mi yapiliyor bende gelecek ay histeroskopi olacagim

Çok geçmiş olsun 🌺
Benim pazartesi günü transferim var natural transfer olmuş olacak

Merhabalar. Ben temmuzda ön görüşme için gideceğim randevu alıcam. Adetli ya da adetsiz farkeder mi ön görüşme için bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Merhabalar. Ben temmuzda ön görüşme için gideceğim randevu alıcam. Adetli ya da adetsiz farkeder mi ön görüşme için bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Ben geçen hafta ilk görüşmeye adetin 10. Günü gittim alttan muayene ettiler . Yumurtalarımı falan da gördü . İğne verdi haftaya onlara başlayacağım .

Back
X