Canim cok tesekkurlerBol şans dilerim insallah bu sefer o sefer olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok tesekkurlerBol şans dilerim insallah bu sefer o sefer olacak![]()
Hatirliyorum, degerlerin bir turlu istenen aralikta olmuyordu sanirim degil mi, cok fazla yazmasam da takip ediyorumCanim cok tesekkurlerbenim ilk transferim ama 6 aydir bekliyordum
hala inanamiyorum bu asamaya geldigine
darisi bekleyen herkesin basina.
Çok teşekkür ederimHic bir sorun olmaz yine detayli muayene yapilip durumunuz degerlendirilir. Daha once yaptirdiginiz tahlil rahim filmi genetik inceleme vs varsa mutlaka yaniniza alin, bol şans diliyorum![]()
Yarin 17:30da Yucel bey yapacakHatirliyorum, degerlerin bir turlu istenen aralikta olmuyordu sanirim degil mi, cok fazla yazmasam da takip ediyoruminsallah pozitifi de gorursun canim kacta transferin, kim yapacak?
Hayırlı olsun inşallah tutarCanim cok tesekkurlerbenim ilk transferim ama 6 aydir bekliyordum
hala inanamiyorum bu asamaya geldigine
darisi bekleyen herkesin basina.
Tesekkur ederimHayırlı olsun inşallah tutarneden bu kadar bekledin
İnsallah canım dualarim seninleYarin 17:30da Yucel bey yapacakakliniza gelirse dualariniz cok makbule gecer
![]()
Amin inşallah bende hastahane araştırıyorum sizin hepsi ne kadar tuttu acabaTesek
Tesekkur ederimbizim uzun bir genetik arastirma surecimiz oldu ve opudan sonraki ay histeroskopi oldum, ekstra onun icin de bekledim. Ama bitti beklemeler
Darisi basina insallah![]()
Rahim filmini benden tedaviye baslamadan once istemislerdi, genelde de oyle istiyorlar. O yuzden ekstra onun icin de 1 ay eklemedik bekleme surecine. Ama opudan 1 ay sonra histeroskopi oldum, histeroskopiden 1 ay sonra da transfer hazirligi baslamis oldu.benden transfer öncesi rahim filmi ve histeroskobi istedi semra hanım. dün umut bey adet olunca ara rahım fılmı çektırmek ıcın randevu al dedı. hısteroskobi ne zaman dedım o da ondan sonraki adette dedi. bir ay bekletildi mi siz de böyle yaşayan var mı aranızda bana uzun geldı ya transfere bu kdar uzak kalacağımı dusunmemıstım acıkcası. yarın yine yücel beye sorucam en cok randevum ona oldu
Benim tedavi surecinde islemlerim fazlacaydi. 60 bin civari tuttu ama ben ekstrem bir ornegim.Amin inşallah bende hastahane araştırıyorum sizin hepsi ne kadar tuttu acaba
Amin inşallah hepimize ben polikistik hastasıyım eşimde bir sıkıntı yok acaba başka birşey çıkarmı merak ediyorumBenim tedavi surecinde islemlerim fazlacaydi. 60 bin civari tuttu ama ben ekstrem bir ornegim.
Normalde tup bebek paketi 12.000 tl, ilaclar da max. 5000 tl civari tutuyor. Ekstra tetkik istemezlerse 15-17.000 tl masrafiniz olur. Fakat bu ekstra hicbir sey olmadigi senaryoda cikacak fatura. Malesef hic belli olmuyor, tedavi esnasinda yeni yeni masraf kalemleri cikabiliyor karsimiza. Allah kolaylik versin![]()
Ön görüşmeyi Semra hocayla yapın o süreci sizin durumunuza göre ayarlarKizlar merhaba, ben yurtdsinda tup bebek yaptiriyorum ve ilk yumurta toplama ile 10 tane 5. Gun embriyom olusmustu. 5 kere dondurulmus transfer yapildi ve hep negatif oldu. Sadece ilki kimyasaldi. Bircok test yapildi hatta yapilmayan test kalmadi sanirim ve hepsi normal geldi. Son transferde bagisiklik baskilayici prednizon da kullandirildi yine olmadi. memorial da bastan baslamayi dusunuyorum, ozellikle bu tutunamama sorunum icin hangi doktoru onerirsiniz?
Bizimde daha transfer olmadan 40 gitmiştir laparoskopi oldum ben sadece ona 14 bin verdikBenim tedavi surecinde islemlerim fazlacaydi. 60 bin civari tuttu ama ben ekstrem bir ornegim.
Normalde tup bebek paketi 12.000 tl, ilaclar da max. 5000 tl civari tutuyor. Ekstra tetkik istemezlerse 15-17.000 tl masrafiniz olur. Fakat bu ekstra hicbir sey olmadigi senaryoda cikacak fatura. Malesef hic belli olmuyor, tedavi esnasinda yeni yeni masraf kalemleri cikabiliyor karsimiza. Allah kolaylik versin![]()
Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallahTransferim yarın![]()
Bende cumartesi günü laparoskopi oldum sol tüp kapatıldı aynı anda Rahime çizik atıldı bana 2 adet sonra transfer dedi umut bey ama yine soracağım merkeze umut beyden elektrik alamadım o nedenle tekrar teyit ettiririmbenden transfer öncesi rahim filmi ve histeroskobi istedi semra hanım. dün umut bey adet olunca ara rahım fılmı çektırmek ıcın randevu al dedı. hısteroskobi ne zaman dedım o da ondan sonraki adette dedi. bir ay bekletildi mi siz de böyle yaşayan var mı aranızda bana uzun geldı ya transfere bu kdar uzak kalacağımı dusunmemıstım acıkcası. yarın yine yücel beye sorucam en cok randevum ona oldu
Laparoskopide 2 ay, histeroskopide 1 ay sonra oluyor transfer. Umut bey cok kisa ve oz konusuyo, aliskin olmayinca tuhafsanabilirBende cumartesi günü laparoskopi oldum sol tüp kapatıldı aynı anda Rahime çizik atıldı bana 2 adet sonra transfer dedi umut bey ama yine soracağım merkeze umut beyden elektrik alamadım o nedenle tekrar teyit ettiririm
1 tane tam sağlıklı embriyom gelmiş canım çok şükür gene inşallahhhh sıkı sıkı tutunurGelişme var mı ?