Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayyy evet saat 16:30 da gözüme uyku girmiyor 🙈🙈
Rabbim yardımcın olsun inşALLAH ..
Senin için zikir çekicem malum adetli olunca ..

Herkes farkındaysa sayfamız bayağı hareketli bu sıra ,transferler .. opular maşallah maşallah ...
Meyvesini toplamaya az kaldı. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.

Rabbim yardımcın olsun inşALLAH ..
Senin için zikir çekicem malum adetli olunca ..

Herkes farkındaysa sayfamız bayağı hareketli bu sıra ,transferler .. opular maşallah maşallah ...
Meyvesini toplamaya az kaldı. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.
Çok sağol Allah razı olsun.
Evet bu aralar hareketli gerçekten ve güzel haberlerimizde fazla bizlerde en kısa sürede güzel haberler alırız inşallah.
Allah isteyen, dileyen, çaba harcayan kim varsa emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ...

Ayyy evet saat 16:30 da gözüme uyku girmiyor 🙈🙈
Uykusuzluğa şimdiden alış canım tatlı heyecanlar bunlar sonrası beta HCG daha büyük heyecan hamilelik oluşunca daha büyük heyecan ve ayrı bir uykusuzluk bebek doğunca gece gündüz uykusuz oluyorsun 🤭🤭😂😂 hayırlısıyla bebeğin sana sımsıkı tutunup can olsun inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun güzel haberler verirsin burada inşallah sakin olmak artı bir avantajdir

İlk önce olumlu haberi alıp sonra sağlıkla kucağımıza alıyoruz 🌸 Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım güzel haberler gelecek inan 🥰

eluard eluard Nasıl geçiyor transfer sürecin kaçıncı gündesin özellikle yaptığın yediğin içtiğin birşey var mı ? Ben ilk defa hiç transfer olmuş gibi hissetmiyorum ya 😔

eluard eluard Nasıl geçiyor transfer sürecin kaçıncı gündesin özellikle yaptığın yediğin içtiğin birşey var mı ? Ben ilk defa hiç transfer olmuş gibi hissetmiyorum ya 😔
Canim ben de ayniyim, ilk iki gun belirti aradim ama yok 🤷 sanki hicbisey olmamis gibi ☺️ Sadece cok gazim var ama bunu kendime stres etmeyecegim, herkeste farkli gelisiyor durum.

Beslenme icin soruyorsan, tabiiki avokado basta🥑 cig kabak cekirdegi, cig badem, ceviz, kayisi (bagirsaklar icin ☺️ ), kefir ozellikle tukettiklerim. 3 lt de su iciyorum. Cay, kahve yok. Paketli gida yok. Bu duzeni 6 aydir oturtmustum gerci farkli bir sey olmadi benim icin ama onerilen seylerdir hep 🌻

Oyle cok yatar vaziyette de degilim, kendimi cok yormadan normal takiliyorum.

Sen nasilsin? Neler yapiyorsun?

Canım ben hastalaninca gideceğim. Hatta Yücel beye yazdım. Sağolsun uzun uzun yazmış izmirden geleceğim için. Sen gelmeden 1. Gün hormon testlerini yap E2 ve FSH hormonlarına baktır. Hatta mümkünse yumurta sayına baktır ona göre gelip gelmeyeceğini belirleyelim dedim 18-20 arası hastalanmayi planlıyorum. Bakalım. 🙏 Pgt olmazsa daha riskli tuttu mu bari aklın rahat olur. Sağlıksız mi acaba diye dusunmezsin tutmazsa süreç yani artık 😔
Benim genetik mecbur bakiliyor ama kafam karisik yine de dedigim gibi .. Bakalim Yucel beyle nasil gececek beni Gonul hoca takip ediyordu izinliymis ona verilmis randevum insallah aldigim ilaclar ise yaramistir 🙏🍀

Dediğim gibi ben hiç birsey yapmıyorum ekstra çünkü bu kez çok farklı hiç transfer olmamış gibiyim izin almistim ama hic evde durmadim dolastim biraz 🤭 avokadodan nefret ettim ilk tedavilerde o yüzden almadim nar suyu aldim cig badem ceviz falan onlar rutinimdi zaten suda çok içmiyorum hayırlısı artık 😁

Dediğim gibi ben hiç birsey yapmıyorum ekstra çünkü bu kez çok farklı hiç transfer olmamış gibiyim izin almistim ama hic evde durmadim dolastim biraz 🤭 avokadodan nefret ettim ilk tedavilerde o yüzden almadim nar suyu aldim cig badem ceviz falan onlar rutinimdi zaten suda çok içmiyorum hayırlısı artık 😁
Canikom transfer sonrasi nar suyunun iyi olmadigini okumustum, onu bir arastirsana, ben de yanlis yonlendirmek istemem 🙌 zaten litrelerce likir likir ictigini dusunmuyorum ama tedbirli olmak lazim ❤️

Hadi ya bende bir sise ictim toplamda ama sağol canim yine bir araştırayım ben . Test günün ne zaman öncesinde yapcan mı☺

Hadi ya bende bir sise ictim toplamda ama sağol canim yine bir araştırayım ben . Test günün ne zaman öncesinde yapcan mı☺
Test gunu ayin 9u ☺️
Transferden 6 gun once ovitrelle igne oldum, onun icinde hcg hormonu var, simdi yapsam zaten onun etkisiyle pozitif cikacak 😬 etkisi 12 gunde geciyormus, yani Pazartesi yapabilirim en erken. Galiba da erken gebelik testi yapicam ptesi 🤭 sen napcaksin?

1 nisan Opudan sonra oluşan embriyoların hepsini dondurdular trasnfer olmadı.. 3 mayısta transfer oldum şuan ama transferden sonra geri kalanlar için herhangi bir görüşme yapmadık o yüzden öyle yazdım. :)
Maşallah inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat verir Allah yardımcın olsun 🤲🏼🙏🏻
Bizimlede test sonucunu paylaşırsın 🌺🌺

Kızlar 9.günüm rahim kalınlığı 9.8di. Bugün 15.günüm 8.5 olmuş bu nedemk ya günde 3 defa estrofem içiyorum (2.kontrolüm başka Bi doktorda oldu)

Back
X