Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

gözün aydın canım çok şükür :) peki belirtin varmıydı bende belirti yok gibi birşey
canım soru bana değil ama ben cevap vermek istedim. ben üçüncü denemede gördüm pozitifi ilki dış gebelikti onda yaşadıklarım farklıydı ama negatif aldığım denememde kasık batmalarım oldu, işte baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü vs. kesin oldu diyordum bu kadar belirti tesadüf olamaz kesin hamileyim fakat 9. gün koca bir negatif. pozitif olan bu son denememde zerre belirtim olmadı. ne kasık ağrısı ne başka birşey hatta o kadar umutsuzdum ki kan vermeye giderken yine boşuna gidiyorum diye ağlayarak gittim. o yüzden benden sana tavsiye hiç belirti arama belirtisi olanda çok hiç olmayanda çok, güzel düşünelim güzel olsun. hayırlı haberlerini alalım inşallah :dua: :dua:

Kızlaaaar selaaam♥️
Çok şüküüür pozitifi gördük bugün allahım isteyen herkese nasib etsin kucağını boş bırakmasın♥️
Ahhhhhh şahaneeeee
Sayfa yıkılsın 💥💥💥
Bi hamiş daha geldi 🤰🏻🤰🏻🤱🏻
Çok sevindim , şuan sevincini görmek isterdim . Rabbim nasip etti .
inşAllah sonunu da heyecanla getirsin .☀🤱🏻

Kızlar ;
Yumurta toplanalı nerdeyse 15 gün olucak, fakat eşimle ilişki konusunda ciddi anlamda zorlanıyorum . Kuruluk problemim olmamasına rağmen tahrişlik oluştuğu belli . Ara ara kaşıntı bile nüksedebiliyor . Bu durum sizce doğal mı ? Enfeksiyon mu kaptım nedir bilemedim 😒
Keza bu durum beni biraz rahatsız ettiği için şöyle bi krem kullanıyorum . Travozol yerine bu daha iyi geldiği için …
Bende mantar olmuştum bence normal yoğun hormon tedavisine magruz kalıyoruz vücut tepki gösteriyor olabilir

Birkaç gündür sayfa tarafından kısıtlamaya maruz bırakıldım 🤪
Geriye dönüp tek tek okudum yazışmalarınızı ..

S Saylove
O altın vuruş seninle olucak Allah'ın izniyle . Rabbim utandırmasın , hüsrana uğratmasın inşAllah 🤲🏻🌱👼🏻

Kumrusumru Kumrusumru
@BBUSRA4192
Kızlar ; dilerim hayırlı haberlerinizle bizler de mest oluruz. İnanın okudukça kalbim daha hızlı atıyor.. Bu aşamalara gelmek bile Rabbimizin lütfu . Heyecanla sizlerden haberler bekliyoruz👼🏻🤰🏻🤲🏻

@Esra00034
Esra ne alemdesin arkadaşım , başladın mı ?

D dengtev
ee hadi artık bi hamilelik bilgisi gir de gözler şenlensin, nerdeyse doğurcan 😂🧸

@Milanaz2
Tüp Bebek için araştırma yapıp , doğal yolla hamilelik haberi okuduğum ilk kişisin .
Çok sevindim , Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin 🤲🏻🤰🏻

@nono2504
Yaşınıza göre yumurta sayınız ve döllenen sayı gerçekten çok iyi ..
Gönlünüz rahat olsun inşAllah ,bugün 3.gününüz sanırım , inşAllah hayırlı haberlerle ilerler..🌸🌱

Veeeeee
Liveyourdream Liveyourdream
bugün sendeyiz, inşAllah hayırlı habelerini bu saate kadar almışsındır.
Rabbim o meleği sana canıyla ,kanıyla ,sevgisiyle nasip eylesin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım çok tatlısın ya bu sürekli insanları sorman takip etmen felan 😘😘 ben maddiyatdan dolayı henüz başlıyamadım geçen hafta devlette ultrasona girdim pco dışında kendiliğinden kaybolan bi kist oluşmuş bi ilaçla deneme daha yapmayı düşünüyordum ama bu ay maalesef ertelendi ve bi kaç gündür psikolojik olarak yıpranmış hissediyorum akışına bırakdım 🤲🏼
Senide takip ediyorum az bi zamanın kaldı inşallah bütün embrioların sağlıklı gelir emekleriniz boşa gitmez allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım çok tatlısın ya bu sürekli insanları sorman takip etmen felan 😘😘 ben maddiyatdan dolayı henüz başlıyamadım geçen hafta devlette ultrasona girdim pco dışında kendiliğinden kaybolan bi kist oluşmuş bi ilaçla deneme daha yapmayı düşünüyordum ama bu ay maalesef ertelendi ve bi kaç gündür psikolojik olarak yıpranmış hissediyorum akışına bırakdım 🤲🏼
Senide takip ediyorum az bi zamanın kaldı inşallah bütün embrioların sağlıklı gelir emekleriniz boşa gitmez allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rabbim yardımcısı olsun herkesin .
Hakikaten çok zorlayıcı bir süreç .
Kimse kimsenin halinden anlamıyor , balya balya paralar akıyor … Bazen suçluyorum devleti , onca yabancı ırktan insana yardım yağıyor , ülke de ekonomi yerlere girdi .Bi mutfak masrafı nerdeyse asgari ücretin yarısı.. Yazık hakkaten .
Elinden geldiğince tüm testleri yaptır . Doğal yolu da dene tabi . Allah büyüktür hep inanıyoruz , çok şükür .. 🤲🏻🌸

Rabbim yardımcısı olsun herkesin .
Hakikaten çok zorlayıcı bir süreç .
Kimse kimsenin halinden anlamıyor , balya balya paralar akıyor … Bazen suçluyorum devleti , onca yabancı ırktan insana yardım yağıyor , ülke de ekonomi yerlere girdi .Bi mutfak masrafı nerdeyse asgari ücretin yarısı.. Yazık hakkaten .
Elinden geldiğince tüm testleri yaptır . Doğal yolu da dene tabi . Allah büyüktür hep inanıyoruz , çok şükür .. 🤲🏻🌸
Okadar çok haklısın ki diye bilecek başka birşey yok😑
Allah büyük canım sadece ona sığınıyorum bunları sadece yaşıyanlar anlıyor hepimize önce sabır diliyorum inanıyorum hepimiz o kapılardan 1 girip 2 çıkıcaz inşallah 🙏🏻🙏🏻

gözün aydın canım çok şükür :) peki belirtin varmıydı bende belirti yok gibi birşey
Teşekkür ederim♥️
İnanki kendimi hiç dinlemedim şöyle tabiki insan arıyor ama aklıma geldikçe başka şeylere yoğunlaştım sadece belim ağrımıştı 2 gün o oldu baskada olmadı

ne güzel haber sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görelim inşallah :dua:
Ahhhhhh şahaneeeee
Sayfa yıkılsın 💥💥💥
Bi hamiş daha geldi 🤰🏻🤰🏻🤱🏻
Çok sevindim , şuan sevincini görmek isterdim . Rabbim nasip etti .
inşAllah sonunu da heyecanla getirsin .☀🤱🏻
💃🏻 💃🏻
Gözün aydın canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah 💜
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲🏻😍
Kızlar inşallaah sizin haberlerinizide alırız😍
Amin inşallah sağ salim kucağıma alabilirim

Birkaç gündür sayfa tarafından kısıtlamaya maruz bırakıldım 🤪
Geriye dönüp tek tek okudum yazışmalarınızı ..

S Saylove
O altın vuruş seninle olucak Allah'ın izniyle . Rabbim utandırmasın , hüsrana uğratmasın inşAllah 🤲🏻🌱👼🏻

Kumrusumru Kumrusumru
@BBUSRA4192
Kızlar ; dilerim hayırlı haberlerinizle bizler de mest oluruz. İnanın okudukça kalbim daha hızlı atıyor.. Bu aşamalara gelmek bile Rabbimizin lütfu . Heyecanla sizlerden haberler bekliyoruz👼🏻🤰🏻🤲🏻

@Esra00034
Esra ne alemdesin arkadaşım , başladın mı ?

D dengtev
ee hadi artık bi hamilelik bilgisi gir de gözler şenlensin, nerdeyse doğurcan 😂🧸

@Milanaz2
Tüp Bebek için araştırma yapıp , doğal yolla hamilelik haberi okuduğum ilk kişisin .
Çok sevindim , Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin 🤲🏻🤰🏻

@nono2504
Yaşınıza göre yumurta sayınız ve döllenen sayı gerçekten çok iyi ..
Gönlünüz rahat olsun inşAllah ,bugün 3.gününüz sanırım , inşAllah hayırlı haberlerle ilerler..🌸🌱

Veeeeee
Liveyourdream Liveyourdream
bugün sendeyiz, inşAllah hayırlı habelerini bu saate kadar almışsındır.
Rabbim o meleği sana canıyla ,kanıyla ,sevgisiyle nasip eylesin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım takip ediyorum ben de seni, opu güzel geçti inşallah transferin de yüzünü güldürsün.

Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim, akciğere giden damar biraz dar gibi geldi dedi doktor. Bir ay sonra yeniden kontrole çağırdı kalbi daha iyi değerlendirmek için. İnşallah kötü bir şey çıkmayacak ama dünden beri pek iyi değilim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu yol gerçekten yıpratıyor insanı. Tüp bebek olmasa da yaşayacaktık bunları ama bazen her şey beni buluyor gibi geliyor. Ben böyle minik bir sözle bu hale geldim, Allah yavrusu ciddi hastalıklarla boğuşanlara sabır versin. Evlatla sınamasın. Çok zor.

Canım takip ediyorum ben de seni, opu güzel geçti inşallah transferin de yüzünü güldürsün.

Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim, akciğere giden damar biraz dar gibi geldi dedi doktor. Bir ay sonra yeniden kontrole çağırdı kalbi daha iyi değerlendirmek için. İnşallah kötü bir şey çıkmayacak ama dünden beri pek iyi değilim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu yol gerçekten yıpratıyor insanı. Tüp bebek olmasa da yaşayacaktık bunları ama bazen her şey beni buluyor gibi geliyor. Ben böyle minik bir sözle bu hale geldim, Allah yavrusu ciddi hastalıklarla boğuşanlara sabır versin. Evlatla sınamasın. Çok zor.
Canım benim bir daha ki kontrolünde hiç bir sıkıntı çıkmayacak inşallah içini ferah tut. Ben kızıma hamile iken neler dediler bir bilsen ben kesin kromozom sorunu olan sıkıntılı bir bebek bekliyordum dünya başıma yıkılmış gibiydi ama maşallah bıcır bıcır sağlıklı bir kız doğdu. Ben kendim ve bebeğimi üzdüğümle kaldım . seni çok iyi anlıyorum , takma desemde insan takıyor elinde değil ama sen güzel düşünmeye çalış .Dualarımız seninle ve minik kuzunla 🙏🙏🙏

canım soru bana değil ama ben cevap vermek istedim. ben üçüncü denemede gördüm pozitifi ilki dış gebelikti onda yaşadıklarım farklıydı ama negatif aldığım denememde kasık batmalarım oldu, işte baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü vs. kesin oldu diyordum bu kadar belirti tesadüf olamaz kesin hamileyim fakat 9. gün koca bir negatif. pozitif olan bu son denememde zerre belirtim olmadı. ne kasık ağrısı ne başka birşey hatta o kadar umutsuzdum ki kan vermeye giderken yine boşuna gidiyorum diye ağlayarak gittim. o yüzden benden sana tavsiye hiç belirti arama belirtisi olanda çok hiç olmayanda çok, güzel düşünelim güzel olsun. hayırlı haberlerini alalım inşallah :dua: :dua:
Merhaba inşallah hayırlısıylasağlıkla bebeginizi kucağıniza alırsınız. Dış gebeliği okuyunca sormak istedim ilk tup bebek denemeniz de mi dış gebelik olustu ve nasıl tedavi oldunuz ameliyatla mi metotreksat ile mi?

Merhaba inşallah hayırlısıylasağlıkla bebeginizi kucağıniza alırsınız. Dış gebeliği okuyunca sormak istedim ilk tup bebek denemeniz de mi dış gebelik olustu ve nasıl tedavi oldunuz ameliyatla mi metotreksat ile mi?
merhaba çok teşekkür ederim :dua: evet ilk denememde dış gebelik oluştu. ancak benim embriyo çok sinsi bir yere yerleştiği için hep şüphe edildi ama tespit edilemedi. metotreksat bende ne yazık işe yaramadı. laparoskopi ile sol tüpümü aldılar. sizin dış gebelik tedavisi hala devam ediyor mu ? beta sıfırlanmadı mı ?

Canım benim bir daha ki kontrolünde hiç bir sıkıntı çıkmayacak inşallah içini ferah tut. Ben kızıma hamile iken neler dediler bir bilsen ben kesin kromozom sorunu olan sıkıntılı bir bebek bekliyordum dünya başıma yıkılmış gibiydi ama maşallah bıcır bıcır sağlıklı bir kız doğdu. Ben kendim ve bebeğimi üzdüğümle kaldım . seni çok iyi anlıyorum , takma desemde insan takıyor elinde değil ama sen güzel düşünmeye çalış .Dualarımız seninle ve minik kuzunla 🙏🙏🙏
İnşallah canım, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bakalım bir ay nasıl geçecek. İyi olacak her şey inşallah. Beklemekten ve dua etmekten başka çare yok zaten.

Allah razı olsun , hepimiz ve milyonlarca anne olmayaı bekleyen veya evladının gözüne bakan annelere yardım eylesin . İnşAllah hayırlı haberler alırsın , öyle umut edelim .
Embriyona PGT yapılmış mıydı ?

Back
X