- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
Ben bile çok heyecanlıyımYaa senide etiketleyecektimyücel bey transferimi yapacak heyecan dorukta
ooff ooff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bile çok heyecanlıyımYaa senide etiketleyecektimyücel bey transferimi yapacak heyecan dorukta
ooff ooff
Kuzum senin embriyolar ile ilgili bugün mü haber gelecek. Al işte bir heyecan konusu dahaAnladım …
Peki hangi aşamada başlanıyor kullanılmaya?
Doğal transferde de veriliyorsa eğer hani ..
Ben de bugün PGT ye giden embriyolarımla ilgili dönüş bekliyorum .Eğer olumluysa kullanmam falan gerekir mi diye sorarım
Yarın 12:30-12:45 gibi hastanede olmam istendi. 14:30 gibi transfer planlaması yapılır bilgisi verildi. Hadi bakalım nasıl olacak göreceğizB BBUSRA4192
Kumrusumru @pastelkiz @Fatma8189
Hayirli ugurlu olsunnYarın 12:30-12:45 gibi hastanede olmam istendi. 14:30 gibi transfer planlaması yapılır bilgisi verildi. Hadi bakalım nasıl olacak göreceğizB BBUSRA4192
Kumrusumru @pastelkiz @Fatma8189
Çok sağol iyiki varsınızİnşallah güzel haberler alacağız senden deHeyecanına ortakız unutma
![]()
Cansın valla
Sağlıkla hayırla kavuşun inşallah bir daha hiç ayrılmayınDualarım seninle canım inşallah güzel haberlerini de alıcaz
![]()
Teşekkür ederim inşallah herşey güzel olurHayirli ugurlu olsunnAllah yolunuzu acik etsin ve bebis simsiki tutunsun sana
Bol sanslar diliyorum..
Cansın iliklerime kadar hissediyorum dualarınızı
Daha çıkmadı kızlar bende sizin gibi bekliyorum
Oyyyy canını yerim ya , heyecanını düşünemiyorumDaha çıkmadı kızlar bende sizin gibi bekliyorum![]()
Cansın iliklerime kadar hissediyorum dualarınızı![]()
Kızlar çıktı pozitif çok şükür sizin de güzel haberleriniz gelecek inşallahOyyyy canını yerim ya , heyecanını düşünemiyorum
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşAllah.
Güzel haberler alıcaksın Allah’ın izniyle .
Yanlız epey geç oldu nasıl bi sitemmiş sabahtan gitseydin keşke
Canim muhtemelen transfer oncesi herkese veriyorlarAnladım …
Peki hangi aşamada başlanıyor kullanılmaya?
Doğal transferde de veriliyorsa eğer hani ..
Ben de bugün PGT ye giden embriyolarımla ilgili dönüş bekliyorum .Eğer olumluysa kullanmam falan gerekir mi diye sorarım
Ayyyy şükür çok sevindim canımKızlar çıktı pozitif çok şükür sizin de güzel haberleriniz gelecek inşallahhepinizin aynı genetikten gelenler
Çok şükür canım inşallah sağlıkla da ilerlerAyyyy şükür çok sevindim canımvalla bize de umut oldun
değerin kaç çıktı?
Tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görelim inşallahKızlar çıktı pozitif çok şükür sizin de güzel haberleriniz gelecek inşallahhepinizin aynı genetikten gelenler
MaşallahÇok şükür canım inşallah sağlıkla da ilerler272 çıktı canım
Maşallahcanımm değerin çok çok iyi
sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
Çok şükür bin şükür kızlar darısı size inşallah güzel haberlerinizi ben bekliyorum şimdiTebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görelim inşallah![]()