Canım Kızlar ;
Embriyolarımızın 5. Günün Bilgisinde Sevgili Yeşim Hanım ;
-14 adet PGT 'ye uygun bilgisi vermişti, ödemesini de iletmiştik .
Birkaç gün sonra +1 olarak sonradan eklenen oldu ,fakat ödemesini yapmadığımız için bilgi alamadık.
Sonuç olarak ;
Bugün Yücel Hoca'nın dönüşüyle ;
Transfere uygun 7 adet embriyomuzun olduğu ve kalitelerin gayet iyi olduğunun bilgisini verdi.

O sonradan gelen +1 embriyomuzun kaliteli mi yoksa kalitesiz mi bilgisine ise ödemeden sonra söyleyeceklerini ifade ettiler.
Veee ben de Rabbim'e bin şükür ,sonsuz inancım ve tevekkülümle artık transfer sürecine başlıyorum.
Allah'ım kimseyi bu yolda kimsesiz koymasın .
Yücel Hoca embriyolarımın kalitesiyle ilgili ;
"Bu durumu kafanıza takmayın , en kaliteli görünen bazen istediğimiz sonucu vermezken 3A lar daha sağlıklı olabiliyor. Transfer sürecinde uzaktan takip edilerek sonuçlarınızı bizimle paylaşmanız daha kolaylık olur.Fakat herhangi bir durum sonradan oluşmuşsa,değerlerde değişiklik varsa biz de sizi görmek istersek buraya davet etmek durumundayız."
Detaylı yazı paylaşıyorum , çünkü bende bu yola girmeden sayfalarca onca kadının yorumlarını , bilgilerini okudum. İsterim ki araştıran,düşünenler de okusun . Belki merkezin eksik yanları vardır, hatta ağzı yananlarda olmuştur ama ben yine de iyi ki Memorial 'dayım diyorum .

Hepinize , hepimiz adına dua ediyorum ..