Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Slm kızlar benim sorum da şu eylül ayında şişli memoril da tedaviye başlayacağız sürekli kimyasal ve dış gebelik yaşadım hastanede acaba bağışıklık için bir tedavi serum tedavisi filan yapılıyor mu acaba bu benim için çok önemli çünkü

Herkese merhabalar.
Bende artık tüp bebek düşünüyorum 2 yıl aradan sonra, burdan okuduğum kadarıyla herkes çok memnun hastaneden. Fakat ben şehir dışından gideceğim için nerde konaklayabilirim bilmiyorum, hastaneye yakın uygun nerede konaklayabilirim. Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum 😊

Herkese merhabalar.
Bende artık tüp bebek düşünüyorum 2 yıl aradan sonra, burdan okuduğum kadarıyla herkes çok memnun hastaneden. Fakat ben şehir dışından gideceğim için nerde konaklayabilirim bilmiyorum, hastaneye yakın uygun nerede konaklayabilirim. Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum 😊
S Saylove kuzum sen nerede kalmıştın? Belki bilgin vardır

Merhaba, transfer olan arkadaşlar kan pıhtılaşması için sizlere ilaç verdiler mi
Merhaba, 5 gende pıhtılaşma bozukluğum vardı. İlaç, iğne vermediler. Önemsemiyorlar ve sanırım haklılar. Ben 16. haftada perinatolog görüşü ile kullanmaya başladım. Geç kaldım mı diye çok araştırdım ama gerçekten tüp bebeğin şansını arttıran ya da tutunmayı sağlayan, düşüğü önleyen kanıtlar yok. Ben memorialdakileri dinlemeyi tercih ettim. Ama içiniz rahat etmeyecekse ve sizde strese sebep olacaksa perinatologla görüşüp kullanabilirsiniz.

Bu arada benim tahlilim ortada yoktu ama aile geçmişim vardı. Tahlil sonradan yaptırdım. Oradaki doktorlar, tahlil elimde olsaydı verir miydi bilmiyorum.

Canim cok guzel bir haber🌺🌺Yüzlerce kez maşallah 🧿🧿Rabbım.emeklerini boşa çıkarmadı.. inşallah izniyle ilk transeferde hamile kalmak nasip olsun🤲🤲 tüm dualarımız seninle olacak 😘
Allah razı olsun , gönül isterdi ki sende aynı haberleri alasın hatta kaderdaş çocuklarımız olsa 😍
Rabbim herkese yardım etsin ,hepimizin inşALLAH şu sayfada doğum haberlerini de almayı nasip etsin 🤲🏻👼🏻

merhaba kızlar
ctesı gunu embrıyoalrın besıncı gunuydu. çok sukur 11 dollenen yumurta ve 9 tanesı ıyı kalıte olarak sonuclandı.3 tanesı pgt ıcın gonderdık. 20 gun sonra gelecek sonucla inşallah trasnferım gercekleşecek.
PGT sonucu normal şartlarda 10 iş günü içerisinde sonuçlanıyor . Araya haftasonu falan girince 13 gün,aksi bir durum yaşanmadıkça çıkıyor demişti Gen. Murat Hoca ...
İnşALLAH sende hayırlı haberlerle dönersin .
Ben de adetimi bekliyorum , Eylül 15 gibi adetim olursa Ekim gibi de transfere giderim inşALLAH

Herkese merhabalar.
Bende yaklaşık yarım saatlik otelden gidip geldim eşimle ama trafikten bıktık . Otel bize Samsun’dan vesileyle indirim sağlandığı için gittik .
Transfer için nasip olursa “airbnb” uygulamasından günlük ev bakarız diye düşündük , aksi halde oteller çok pahalı, keza yemek olayı da ek maliyete biniyor . En azından yaklaşık 10/13 günlük süreç beslenme bakımından da önemlilik arz ediyor .
Keza ek olarak şunu da beyan etmekte fayda var. Kullanacağız hormon iğneleri dolap sebzeliğinde muhafaza etmeniz gerekiyor . Bizim kaldığımız otelde dolap vardı fakat suyu bile çok geç soğutuyordu , oda dan ayrılmamız durumunda da otomatık elekt kesıntısı vardı.
Küçük ama önemli detaylar .. 😌
Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah 🤲🏻

Son düzenleme:
Slm kızlar benim sorum da şu eylül ayında şişli memoril da tedaviye başlayacağız sürekli kimyasal ve dış gebelik yaşadım hastanede acaba bağışıklık için bir tedavi serum tedavisi filan yapılıyor mu acaba bu benim için çok önemli çünkü
Hayırlı uğurlu olsun .
Allah boş çevirmesin o kapılardan kimseyi🤲🏻

Probleminiz bağışıklığa dayalı ve buna bağlı olarak da tetkikleriniz varsa böyle bi merkezde mutlaka altarnatif tedavi vardır diye düşünüyorum ..
Siz araştırmalarınız yapıp whatsapp üzerinden evraklarınızı göndererek bi öngörüşme yapın (ücretsiz)
En azından izlenecek yol mutlaka oluşturulup bilgi verilir .
Fakat ne olursa olsun donanımlı gidin… Maliyetten de ziyade , derinlerde saklı sıkıntı çıkmasın..

Bende yaklaşık yarım saatlik otelden gidip geldim eşimle ama trafikten bıktık . Otel bize Samsun’dan vesileyle indirim sağlandığı için gittik .
Transfer için nasip olursa “airbnb” uygulamasından günlük ev bakarız diye düşündük , aksi halde oteller çok pahalı, keza yemek olayı da ek maliyete biniyor . En azından yaklaşık 10/13 günlük süreç beslenme bakımından da önemlilik arz ediyor .
Keza ek olarak şunu da beyan etmekte fayda var. Kullanacağız hormon iğneleri dolap sebzeliğinde muhafaza etmeniz gerekiyor . Bizim kaldığımız otelde dolap vardı fakat suyu bile çok geç soğutuyordu , oda dan ayrılmamız durumunda da otomatık elekt kesıntısı vardı.
Küçük ama önemli detaylar .. 😌
Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah 🤲🏻
Çok teşekkür ederim verdiğiniz detaylı bilgiler için. Siz hangi aşamadasiniz doktorunuz kim, kaç gün kaldınız oralarda ve kaç kaç günde bir doktor çağırıyor. Çok soru sordum canım kusura bakma 🙈

Sorunuz gerçekten bağışıklılıklamı ilgili aslında ondan emin olmak gerek bazen genetik tarama öneriyorlar böyle durumlarda memorail araştıracaktır eminim

Merhaba kızlar ,

Transfer olan arkadaşlar inşallah yavrularınızla hasretinizin bittiği bir sonuca ulaşacaksınız 🌺 buna kalpten inanıyorum ve dua ediyorum 💓

S Saylove kuzu seni 6 gözle takip ediyorum🤭biliyorum ki sen de mucizene kavuşacaksın 🌺

Tedavi aşamasında olan , tedavi olmayı düşünen tüm arkadaşlara da bu zorlu yolda kolayca evlatlarına kavuşmalarını diliyorum 🤲

Ve biz hamişler de inşallah yavrularımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız diyorum 🌺

Konuşmamı burada sonlandırırken hiçbirinizi görmesem de kaderdaş olarak bir bağımız olduğuna inanarak sizlere sevgilerimi iletiy

PGT sonucu normal şartlarda 10 iş günü içerisinde sonuçlanıyor . Araya haftasonu falan girince 13 gün,aksi bir durum yaşanmadıkça çıkıyor demişti Gen. Murat Hoca ...
İnşALLAH sende hayırlı haberlerle dönersin .
Ben de adetimi bekliyorum , Eylül 15 gibi adetim olursa Ekim gibi de transfere giderim inşALLAH
Evet 20 gün olablır dedıler bıze.inşallah hayırlısıyla kısa surede sonuc alırız.gec olsunda güç olmasın.yumurta toplam ıslemınden 5 gun sonra adet oldum .suan sonrakı adetım hangı zmanda olur tam kestıremıyorum.normal gunume denk gelırsem bende ekım ayında baslıycam.senın ıcınde hayırlısı olsun . belkıde aynı zamanlara denk gelırız.

benimde bağışıklık serumu yapılacak transferden önce benim tutunma şansını arttırmak için serum uygun dedi Semra hanım 3. Gün embiriyosu 2 tane var benim başka embriyom yok eşimden tese ile sperm elde edildiği için

Back
X