Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sorunuz gerçekten bağışıklılıklamı ilgili aslında ondan emin olmak gerek bazen genetik tarama öneriyorlar böyle durumlarda memorail araştıracaktır eminim
Bütün tahlillerim gitti ama onlar birşey söylemedi gidip muayene dahi oldum soner hoca yaptı muayene mi ama bütün geçmişmi bildiği halde hiç bir şekilde bunla ilgili yorum yapmadı

Bütün tahlillerim gitti ama onlar birşey söylemedi gidip muayene dahi oldum soner hoca yaptı muayene mi ama bütün geçmişmi bildiği halde hiç bir şekilde bunla ilgili yorum yapmadı
anladım canım benim de bir kimyasal bir kalp atşı olmayan gebeliğim oldu genetik test yaptık eşimde kromazomda sıkıntı çıktı hemen pgt li tüp bebek önerdiler

Çok teşekkür ederim verdiğiniz detaylı bilgiler için. Siz hangi aşamadasiniz doktorunuz kim, kaç gün kaldınız oralarda ve kaç kaç günde bir doktor çağırıyor. Çok soru sordum canım kusura bakma 🙈
Estagfurullah ..
Burda ki tüm arkadaşlar seve seve bilgi vericeklerinden eminim bu konuda rahat olun 😊

Benim 12 günlük yumurta büyütme tedavim oldu. Ortalama zaten 12/13/14 arasıymış bu takvim.
Kullanacağınız ilaç dozlarına göre de tedavide ki maddi durum değişkenlik gösterebilir. Bu durum da tamamen rezervinizin tedaviye cevap verme durumuyla ilgili.

Doktorum Yücel Şahin .
Semra Hanımın da çok görmesini istedim ama imkan olmadı ne yazık ki ..
Tüm süreç boyunca Yücel Hoca takip etti.
Farklı bi doktor görmedi, hoş görseydi de benim için bu konuda problem değildi çünkü her zaman farklı bakış açısı insanı bilgilendiriyor.
Doktorumdan çok memnunum , naif , kibar ve aydınlatıcı..

Muayeneler , soyunma giyinme derken ortalama 10/12 dk sürüyor ve 2 günde 1 çağrıldım.

Şuanda ki sürecim ise ;
Genetikten temiz gelen embriyomuz için transfer hazırlığına başlayacağım nasip kısmet olursa . Samsun’dayım burda adetimle beraber kontrol doktoru ayarlayıp verilerimi İstanbul’la paylaşağım . Duruma göre de Bismillah deriz inşAllah 🤲🏻

Size tavsiyem , yaptırabildiğiniz kadar tahlilleriniz yaptırın . Para tuzağı olan bi merkez değil fakat devlet gibi imkan varken zamanınıza ve paranıza yazık olmasın 😊

Sizin genetik gibi bi sıkıntınız yoksa eşinizle beraber Karyotip sonucunuz temiz ise hoca bununla ilgili yorum yapmaktan çok düşüklerin temel sebebini araştırır . Peki siz neden olabileceği konusunda sormadınız mı ?

Evet 20 gün olablır dedıler bıze.inşallah hayırlısıyla kısa surede sonuc alırız.gec olsunda güç olmasın.yumurta toplam ıslemınden 5 gun sonra adet oldum .suan sonrakı adetım hangı zmanda olur tam kestıremıyorum.normal gunume denk gelırsem bende ekım ayında baslıycam.senın ıcınde hayırlısı olsun . belkıde aynı zamanlara denk gelırız.
Aynen bende 5 gün sonra adet oldum.
Seninde inşAllah temiz haberlerin gelir de emsal başlarız 😊
Bu sayfa da ortak giden arkadaşlar var o anlamda

Yumurta toplama sonrası , hormonların tamamen değişkenlik göstermesinden dolayı gecikmeler doğalmış.
Bununla ilgili de bi masaj varmış sanırım nette adet söktürücü .Bi arkadaş söyledi bana da .

GÜNAYDIN CANIM NABER NASILSIN VAR MI DEĞİŞİK BELİRTİN :) YARIN TEST GÜNÜN DEĞİL Mİ
O kadar hormon alıyoruz ki anlamak mümkün değil. Transferden önce bile sanki Embriyo transfer edilmiş gibi batlamalar oluyordu😅 şuanda bende hiçbir sey hissetmiyorum. Sen hissetmiş miydin? Kumrusumru Kumrusumru ayy yarında heyecanlı gün erkenden kan ver🙏

benimde bağışıklık serumu yapılacak transferden önce benim tutunma şansını arttırmak için serum uygun dedi Semra hanım 3. Gün embiriyosu 2 tane var benim başka embriyom yok eşimden tese ile sperm elde edildiği için
Yani hastane de bu uygulama var ben acaba yok mu diye düşünüyorum yoksa kendim özellikle isteyecektim bu serumu

Hayırlı uğurlu olsun .
Allah boş çevirmesin o kapılardan kimseyi🤲🏻

Probleminiz bağışıklığa dayalı ve buna bağlı olarak da tetkikleriniz varsa böyle bi merkezde mutlaka altarnatif tedavi vardır diye düşünüyorum ..
Siz araştırmalarınız yapıp whatsapp üzerinden evraklarınızı göndererek bi öngörüşme yapın (ücretsiz)
En azından izlenecek yol mutlaka oluşturulup bilgi verilir .
Fakat ne olursa olsun donanımlı gidin… Maliyetten de ziyade , derinlerde saklı sıkıntı çıkmasın..
Cd 56 testi yaptırmıştım 21 çıkmıştı tabi bunu kendi kafama göre yaptırmıştım ama hastane bunu önemser mi bilmiyorum işte

Estagfurullah ..
Burda ki tüm arkadaşlar seve seve bilgi vericeklerinden eminim bu konuda rahat olun 😊

Benim 12 günlük yumurta büyütme tedavim oldu. Ortalama zaten 12/13/14 arasıymış bu takvim.
Kullanacağınız ilaç dozlarına göre de tedavide ki maddi durum değişkenlik gösterebilir. Bu durum da tamamen rezervinizin tedaviye cevap verme durumuyla ilgili.

Doktorum Yücel Şahin .
Semra Hanımın da çok görmesini istedim ama imkan olmadı ne yazık ki ..
Tüm süreç boyunca Yücel Hoca takip etti.
Farklı bi doktor görmedi, hoş görseydi de benim için bu konuda problem değildi çünkü her zaman farklı bakış açısı insanı bilgilendiriyor.
Doktorumdan çok memnunum , naif , kibar ve aydınlatıcı..

Muayeneler , soyunma giyinme derken ortalama 10/12 dk sürüyor ve 2 günde 1 çağrıldım.

Şuanda ki sürecim ise ;
Genetikten temiz gelen embriyomuz için transfer hazırlığına başlayacağım nasip kısmet olursa . Samsun’dayım burda adetimle beraber kontrol doktoru ayarlayıp verilerimi İstanbul’la paylaşağım . Duruma göre de Bismillah deriz inşAllah 🤲🏻

Size tavsiyem , yaptırabildiğiniz kadar tahlilleriniz yaptırın . Para tuzağı olan bi merkez değil fakat devlet gibi imkan varken zamanınıza ve paranıza yazık olmasın 😊
Çok çok teşekkür ederim, inşallah sonucunuz pozitif olur, Allah dileyen isteyen herkese bu yolda daha fazla yormadan nasip etsin inşallah 🤲

O kadar hormon alıyoruz ki anlamak mümkün değil. Transferden önce bile sanki Embriyo transfer edilmiş gibi batlamalar oluyordu😅 şuanda bende hiçbir sey hissetmiyorum. Sen hissetmiş miydin? Kumrusumru Kumrusumru ayy yarında heyecanlı gün erkenden kan ver🙏
Aynen artık ne neden oluyor hiç anlamak mümkün değil canım . Sen nasılsın? Okula da başladım artık yarın öğleden sonra gidebilirim herhalde teste . Heyecan dorukta😍😍😍

Aynen bende 5 gün sonra adet oldum.
Seninde inşAllah temiz haberlerin gelir de emsal başlarız 😊
Bu sayfa da ortak giden arkadaşlar var o anlamda

Yumurta toplama sonrası , hormonların tamamen değişkenlik göstermesinden dolayı gecikmeler doğalmış.
Bununla ilgili de bi masaj varmış sanırım nette adet söktürücü .Bi arkadaş söyledi bana da .
inşallah.sizin nasıl gectı tedaviniz.dondulmuslarnızlamı devam edıceksınız.

Sizin genetik gibi bi sıkıntınız yoksa eşinizle beraber Karyotip sonucunuz temiz ise hoca bununla ilgili yorum yapmaktan çok düşüklerin temel sebebini araştırır . Peki siz neden olabileceği konusunda sormadınız mı ?
Sordum ama hiç bi cevap verilmedi genetikte bi sıkıntı çıkmadı neden de bilinmiyor

Rabbim gonlunuze gore versın ınsallah.sızın pgt nasıl gectı .kac tane gonderıp olumlu sonuc aldınız.
PGT ye cebimizde kuruş kalmadan , bi de borç üstüne borç yapıp 14 adet gönderik .
7 tane transfere uygun çıktı .
Sonradan +1 daha gelmiş , ona da yapılmış fakat ödemeden sonra söylicekler sağlam mı bozuk mu diye .

Hiçbir zaman umudu yitirmemek ve olumlu düşünmek gerek, elbette stres ,üzüntü,heyecan olucaktır fakat aşabilmek için de Rabbimize sığınalım 🤲🏻🥰

Back
X