Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Nasıl cehalet Allahım sen ıslah eyle tövbe yarabbim Allahın verdiğine ağlanır mı hemde evlat gibi bir şeye. Sen mümkün mertebe seviyeni koru canım üzmesinler seni. Enteresan gerçekten Allah kalplerini temizlesin
Çok şükür ben hep mesafeli idim de artık eşim de gördü herseyi o da mesafesini koydu 🤲 sakin sen onları takip ta stres yapma bosver diyor ,mümkün olduğunca az konuş diyor

Ben hep Rabbım dua ediyorum Rabbım inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin , kız erkek fatketmez ondan gelen herseye razıyız. Rabbim imtihan ettirmesin inşallah bu mubarek ayda buradaki arkadaşlarıma da bana da inşallah Rabbım nasip etsin inşallah yavrucaklarimiz sımsıkı tutunsun bizleri bırakmasınlar🤲🤲🤲🤲🤲
evet zaten hele bız bu işlerin içindeyiz yani kesinlikle kız olsun , erkek olsun bilmiyorum diyemez ki insan :KK43:
Hep saglıklısını, hayırlısını istiyorum Rabbımden ..
amiiinnnn Rabbım hepımıze saglıkla versın, hayırlı evlat olsunlar en en onemlııs bunlar :KK36:

Çok şükür ben hep mesafeli idim de artık eşim de gördü herseyi o da mesafesini koydu 🤲 sakin sen onları takip ta stres yapma bosver diyor ,mümkün olduğunca az konuş diyor
En güzeli valla zaten yeterince gergin stresli bir süreçteyiz duygular karmakarışık.
Senin test günün 6’sı mıydı canım?

canm normalde bu ısı hematolojı doktoru bılıyormus,
mesela benımde mthrs 1298 homozıgot* faktor V: heterezigot..
tup bebek doktorum gerek yok vs dedı ıgne vermedı ılk transferım tuttu ama baska sebeplerden dolayı kurtaj oldum mol gebelık gecırdım ama bunun pıhtılasma ıle alakası yok , ama oladabılırdı .
tup bebek doktorum da lupus testı vs ıstedı onları yaptırcam, eger sorun var ıse gebelıkte 9ay ıgne kullanman gerekebılır dedı ..
neyse ben kurtaj ıcın evıme yakın bır ozel hastaneye gıttm orda da guvendıgım bır doktorum var kurtaj sonrasu bı ara kontrollerde pıhtılasma testımı goturdum baktı kesınlıkle gebelık oncesı aspırın sornasında ıgne kullanman şart dedı..
yanı bu konuda doktorlar ıkıye bölünmüş durumda ,
çok karmaşık bır konu ..
Çok teşekkür ederim cevabın için kesinlikle, bu konuda doktorlar çok farklı fikirdeler 0.4 oksapar kan sulandırıcı iğne yazdı genel kontrollerimi yapan kadın doğum doktorum. Umarım doz yeterli olur ya da başka bir sorun olmaz da 3 düşükten sonra bu kez yavruma kavuşurum

Bende aynılarını kullanıyorum bazı arkadaşlara östrojen hormonu takviyesi de vermişler bize vermediler sebebini merak ettim ne için kullanılır?
O reglinin ikinci günü ölçülen e2 değerine göre belirleniyo bizim merkezde bazı merkezler herkese veriyo. Rahim kalınlaşması için kullanılıyor

Çok teşekkür ederim cevabın için kesinlikle, bu konuda doktorlar çok farklı fikirdeler 0.4 oksapar kan sulandırıcı iğne yazdı genel kontrollerimi yapan kadın doğum doktorum. Umarım doz yeterli olur ya da başka bir sorun olmaz da 3 düşükten sonra bu kez yavruma kavuşurum
ne demek canım ınsallaahh saglıkla ılerleyecek ve kucagına alacaksın,
Allahım hayırlı evlat eylesın,
amiiinnnn,
benımde 3 kaybım var :(

Aminnn inşallah bende çok heyecanlı idim fakat bugün biraz pembesi leke geldi biraz moralim düştü 😔
Olur öyle ama benim 11. Haftamda bildiğin regli gibi bir gün süren kanamam olmuştu kızımda üstelik doktor içerde kanama alanı falan yok demişti. Tam geçti diye sevindim 17. Haftada bir daha. Olur öyle sen hiç içini karartma. Yerleşme kanamasıda olma ihtimali çok yğksek.

Aminnn inşallah bende çok heyecanlı idim fakat bugün biraz pembesi leke geldi biraz moralim düştü 😔
Moralini yüksek tut canım kaç günün kaldı sanırım perşembe günüydü test günün eğer öyleyse tahlil ver kanaman devam ederse hastane ile görüş iğne yazarlar benimde ilkinde kanamam olmuştu beril hanım proluton iğneyi 2 sini bir defada vurdurmamı söylemişti

Kızlar affınıza sığınarak soracağım sizde de ishal olan oldu mu? Ben 2 gündür böyle olunca anormal mi diye panik oldum 😞🤔😞

Back
X